Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

inače, krećem u teretanu posle dve nedelje, mislim da je hejt u koji sam upao poslednjih par dana posledica i te pauze, pa reko' da se malo istresem. probaću drugu skloni

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

jbt srce

boli

opet kuca onako da me opomene

a znam zasto me opominje

argh

jebem ti zivot

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

pa zaposli se i ti, najlakshi nachin [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

probudio me usrani zemljotres, ne znam kako mu je to uspelo, kažu da je bio slab.

još je posle nestalo struje, ne znam da li je slučajnost ili se nešto zbog zemljotresa pojebalo, tek, delovalo je noćas prilično katastrofično. onda se probudim jutros i sve je normalno i kažem sebi: "ma mi mora da živimo na tom Zapadu!"

izgleda da se i forum malo poremetio, pa nije hteo da prihvata postove. eh ti zemljotresi...

desila mi se potpuno neverovatna stvar. ćaletu stigla od telekoma neka opomena da im duguje neke pare, bez ikakvih podataka, samo iznos. dali tu za informacije neki telefon koji je stalno zauzet i info@telekom.yu adresu.

uzmem ja i napišem njima juče mejl. I LADNO MI ODGOVORE.

da mi je neko rekao da jedna takva firma kao što je telekom zapravo odgovara na upite korisnika preko mejla, poslao bih ga na razgovor s draškom.

stigoh u sd, malo da odmorim pa na slavu...danas i sutra cu da se razvalim od hasanja:)

stigoh u sd, malo da odmorim pa na slavu...danas i sutra cu da se razvalim od zdranja:)

sta je, skapirao si da hasanje ne opisuje dovoljno dobro tvoje razvaljivanje od hrane, pa si odlucio da ipak napises nesto drugo, a zaboravio da obrises staro? ;))

@ ivan - i ja sam se probudio nocas nakon zemljotresa, ali ga nisam zamjetio (svesno). Prosto sam se probudio i pogledao na sat, obrnuo se, nastavio kunt, i onda tek jutros video da je bio.

Backupujem stvari sa harda, pa mi je to glavna preokupacija danas. Mislim da sam vec oslobodio oko 40GB ... u medjuvremenu pishem mailove, i tako to :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...