gruja Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 sad sam ustao ne znam gde sam gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Blago vama shto sad ustajete... Ja se sad vratio iz shkole... Lepo vreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 drogiro se cele noci nije ni njemu lako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 da znas koliko je tesko ukrasti 3kasetofona da bi ih prodao za mitj gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 kad su meni ukrali bajs, odneli su i pola zida. tako da ti nikakav cuvar ne bi pomogao! mora da je bio neki mnogo dobar bajs kad su i zid odneli sa njim:) Prilo vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Ustao sam malo pre ,odo da jedem da se povratim u zivot... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 bezim od kompa ...stvaraju mi se podocnjaci ko Marshicaninu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 inače, krećem u teretanu posle dve nedelje, mislim da je hejt u koji sam upao poslednjih par dana posledica i te pauze, pa reko' da se malo istresem. probaću drugu skloni You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 vratio se ranije iz škole, stomak me kida... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Krenes sa mnom i yodom. Da vidis te kratke treninge gde se samo ceka ko ce prvi predloziti da begamo gajbi. Al se zato lije znoj!!! a ne, ja stvarno treniram :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 "Vidi se." Vrtim sad Deo pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 blejim ceo dan ,ne znam shta cu sa sobom... odo da spavam.ako uspem da zaspim... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 jbt srce boli opet kuca onako da me opomene a znam zasto me opominje argh jebem ti zivot gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Smorio se... svi idu u shkolu/fax/posao samo blejim po ceo dan... Jedino mi je vikend ok inache ovi radni dani su njesra... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 pa zaposli se i ti, najlakshi nachin 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 u sjebexu sam net me neshto zeza...bice ovo smoran dan... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Srecna slava svima koji je danas slave SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 probudio me usrani zemljotres, ne znam kako mu je to uspelo, kažu da je bio slab. još je posle nestalo struje, ne znam da li je slučajnost ili se nešto zbog zemljotresa pojebalo, tek, delovalo je noćas prilično katastrofično. onda se probudim jutros i sve je normalno i kažem sebi: "ma mi mora da živimo na tom Zapadu!" izgleda da se i forum malo poremetio, pa nije hteo da prihvata postove. eh ti zemljotresi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 brishem brdo duplih postova po forumu, ne znam sta je to bilo zavrshio neki text pa sad malo kuliram...nadam se da cu odlozhiti svo odlazak do grada do sutraH...smor kad se probudim napolju kisha =o( Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 evo me na faxu dosao posle 100 dina, bleja, jedva sam se izvukao iz kuce.......moram da iskopiram neke skripte a tako me mrzi...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 stigoh u sd, malo da odmorim pa na slavu...danas i sutra cu da se razvalim od hasanja:) stigoh u sd, malo da odmorim pa na slavu...danas i sutra cu da se razvalim od zdranja:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 desila mi se potpuno neverovatna stvar. ćaletu stigla od telekoma neka opomena da im duguje neke pare, bez ikakvih podataka, samo iznos. dali tu za informacije neki telefon koji je stalno zauzet i info@telekom.yu adresu. uzmem ja i napišem njima juče mejl. I LADNO MI ODGOVORE. da mi je neko rekao da jedna takva firma kao što je telekom zapravo odgovara na upite korisnika preko mejla, poslao bih ga na razgovor s draškom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 ubih se od spavanja posle sinocnog dana. oni kokteli na svo cimanje mi dodjoshe glave. odoh da husam neshto =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Moracu da napravim neki "album" od maudovih postova na koima govori da ce da prestane da pije banci i kako mu to dolazi glave :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 stigoh u sd, malo da odmorim pa na slavu...danas i sutra cu da se razvalim od hasanja:) stigoh u sd, malo da odmorim pa na slavu...danas i sutra cu da se razvalim od zdranja:) sta je, skapirao si da hasanje ne opisuje dovoljno dobro tvoje razvaljivanje od hrane, pa si odlucio da ipak napises nesto drugo, a zaboravio da obrises staro? ;)) @ ivan - i ja sam se probudio nocas nakon zemljotresa, ali ga nisam zamjetio (svesno). Prosto sam se probudio i pogledao na sat, obrnuo se, nastavio kunt, i onda tek jutros video da je bio. Backupujem stvari sa harda, pa mi je to glavna preokupacija danas. Mislim da sam vec oslobodio oko 40GB ... u medjuvremenu pishem mailove, i tako to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts