Cartman_ Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Gledam odbojku xD ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Ivan_tm.. bash si me slatko nasmejao.. sledetji put tjem se potruditi.. voodoo_.. nisam raspiqtja.. :] @topik.. eo gledam zhikinu sharenicu na rts1.. jooooooooooj.. chist idiJotizam! e da.. posle mesec dana sam se fino naspavaala.. ti se menjash kao vreme..chas ovako, chas onako..al ne pitash kako mi je dal je meni s'tobom lako.. hahahaha... idem da promenim program! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Pijem chaj i spremam se da odgovaram na mailove :) Tako izgleda nedeljno prepodne. A posle sastanak, standardne varijante kao i svake nedelje i tako :) Ah da, baba peche pile, pa se bash radujem tom trenutku. Jedino se nadam da nece da zakasni, posto je u podne kleopatra na BNu, kojoj ona "nista ne veruje" ali je gleda svake nedelje :) I jednom prilikom i ja bacim pogled, a ona kazhe "Ja sam sada na dijeti znate, probushila sam kashiku i super mi ide. Cilj mi je da smrsham jos 10ak kilograma. Normalno, ne mogu ja da izgledam kao pre dosta godina kada sam bila Mis Jugoslavije, ali cu se osecati bolje". To mi je bilo dosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 do 6 ujutru sam projektovao za faks i opet me "moja mila" majka probudila u 10 da mi ne prodje pola dana. Kakooo mi seee spaaaaava It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 eo gledam zhikinu sharenicu na rts1.. jooooooooooj.. chist idiJotizam! Gledaj ono Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 juce sam bila na klizanju i bilo je extra ,samo sto smo cekali jedno 3i po sata da stanemo na led :) posle toga u akademiju na neki elektro,bend : elektrolasta i jos neki likovi,mnogo dobro i skroz drugacije , devojka koja baca rime ! ! ! jeee ! ! ! :) inace,neki propali narkic je crtao portrete ljudi na zurci , svako mu da malo kesha i tako zaradjuje za zivot... i mene je nacrtao,mada nije nesto pogodio,ali cool,dala sam mu 40 dindzi ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Sinoc je josh jedna pijanka propala.... :(((( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 ja ovih poslednjih dana samo jedem i pijem ako ove "zimske sezone" ne predjem 100kg to ce biti samo zato sto sam si odsekao nogu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 juce sam bila na klizanju i bilo je extra ,samo sto smo cekali jedno 3i po sata da stanemo na led :) posle toga u akademiju na neki elektro,bend : elektrolasta i jos neki likovi,mnogo dobro i skroz drugacije , devojka koja baca rime ! ! ! jeee ! ! ! :) zar je zaista tolika guzva na onom novom klizalistu u blokovima, posto pretpostavljam da si tamo ishla? A bash sam planirao da odem tamo It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 promenio signu, lol [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 znachi kakvo kemp veche pa neverovatno. prvo mega bleja, pa onda mega iscim od kornjacha, pa ultra mega heppy jezzy vajb u cvjeti toliko da sam totalno uspeo da zaboravim na kalashe i "izadjite iz kola na pretres" spiku . znachi svaka trubica mi je mamila osmeh vishe .. mega spike celo veche :) toliko je mega bilo da sam se probudio sa uklesanim osmehom =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 MEGA [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 SAMO MEGA BRATE !!1 • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 DOBRO JUTRO SINE gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 znachi kakvo kemp veche pa neverovatno. prvo mega bleja, pa onda mega iscim od kornjacha, pa ultra mega heppy jezzy vajb u cvjeti toliko da sam totalno uspeo da zaboravim na kalashe i "izadjite iz kola na pretres" spiku . znachi svaka trubica mi je mamila osmeh vishe .. mega spike celo veche :) toliko je mega bilo da sam se probudio sa uklesanim osmehom =) e ko je sve bio ?:) mi nismo usli zbog shkea ;) @igi velika je guzva,ali toliko smo cekali zbog hokejaske utakmice,a za klizaljke u proseku cekas oko 20 minuta ili malko manje,idemo u toku nedelje obavezno jos jednom ! :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Resio se da odem u bioskop posle brdo vremena. Naravno na reperuaru je Borat :) Inace u dnevnom blogu: vrnuo sam se sa treninga na kome sam umro, ostali tvrdili da nije bio tezak moracu da krenem neku teretanu paralelno ono raspadam se. i zeljno izcekujem sledeci mesec da se prebacim na 768 aDSl weeeeeeeeeeee :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 @stator to je onaj nenadwebivi net? :) jeftiniji je od poste mnogo + bolja usluga [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 njet neobee 768 za 2450 dingerosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 uff.. ustao :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 njet neobee 768 za 2450 dingerosa Uh, dobra cena, kod telekoma je 2850 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 (edited) neobee 256/64 1.5k al od sledetjeg meseca 1350din.. :] voodoo_.. preferirash isidoru?! OMG! :P Edited November 19, 2006 by moi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Aj ponovo pročitaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 prochitala sam i prvi put.. :roLaJz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 NEKO MI JE UKRAO BICIKLO JER GA NISAM DOBRO VEZO LANCOM gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 kupi kera biciklocuvara!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts