dzontra.volta Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 ili spagete Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 na faksu sam od 12 do 8 uveche ... poludecu. Odnosno poludeo bih da nemam do kraja vezbe u fensi internet kafeu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 ^ svi vole fensi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 nije to sto je fensi, nego sto je dzabe i ultra brzo. A dzabe je i sirce slatko It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 http://blogs.zdnet.com/Apple/?p=305 A Middle East research organization reports that Apple's flagship retail store on 5th Avenue in midtown Manhattan (between 58th and 59th) is offensive to Muslims. The report cites an Islamic Web site urging Muslims to spread the word in hope that "Muslims will be able to stop the project." The reason? Because the building resembles the Ka'ba in Mecca (pictured below), is called "Apple Mecca," (by whom?), is open 24 hours a day like the Ka'ba, and "contains bars selling alcoholic beverages." The report appears to have misunderstood the intent of the "Genius Bar" and the "iPod bar." The group which "explores the Middle East through the region's media" only appears to have two valid facts in their complaint - that the Apple store is in the shape of a cube and that it's open 24 hours a day. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 bio do shkole na nekim konsultacijama,nisam spavao ni sam ne znam koliko... od ponedeljka pochinje uchenje... i tako ... milina... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 vratio se sa chasa, mrtav sam .. mozhda cu da legnem ranije da kuntam ako ne zabodem ispred kompa. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 obesicu za jajca ili za sisice sve one pederke i pedere koji su protiv revizije na onom glupom filoloskom forumu ... pa makar me banovali milion puta ! ha ! gori vatra ...sad u meniiiii ! :P btw..vozila sam danas opel corsu ... ou jea ! :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 uzO sam svoje fensi cvizhe sad sam preterano brz =o) ivane, generalna dresura pasa se zasniva na njegovim instinktima zhivotinje koja zhivi u choporu i sposobnoshtju vlasnika da se nametne kao nadredjeni u choporu, kad to ostvarish radi sve sta vlasnik oce, sve drugo su individualni sluchajevi i sf/dizni sad ja uletim sa: "PA JEL GA JE JEBO!?" ali necu. corsa ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Danas izblejao dobar deo dana ono odmarao se dosao u 2 fazu instalacije OS-a. Sutra-prekosutra zavrsavam verovatno. Sada se spremim da odem na trening. I tu dolazim do paradoksa obicno me mrzi da idem a kada ne odem onda mi krivo. Ne znam kako to da objasnim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 ^To je zato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 ispiti prijavljeni... win sredjen... stubic hooked up .... idemoooooooooo (na ucenje ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Danas izblejao dobar deo dana ono odmarao se dosao u 2 fazu instalacije OS-a. Sutra-prekosutra zavrsavam verovatno. Sada se spremim da odem na trening. I tu dolazim do paradoksa obicno me mrzi da idem a kada ne odem onda mi krivo. Ne znam kako to da objasnim... instalirash OS 3 dana? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 To je Stator Sejnte, seti se protokola, kad govori o kompovima samo se smeshkash i klimash glavom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 kontam da on to dozivljava kao trodnevnu onaniju, tj igre bez granica;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 instalirash OS 3 dana? :) 1 DAN: particionisanje hard-a i instalacije i prekompaliranje stage 3 (oko 6-7 kompaliranja) (i sitnice fstab, make.conf konfiguracija kernela i tako). 2 DAN: Kompletno kompaliranje modularnog xorg-a i kde-meta. 3 DAN: Sredjivanje ikonica i sminkanje desktopa kao i kompaliranje ostatka programa koje koristim. Sta tu ima cudno :) BTW: Vratio se sa treninga mrtav umoran jedva cekam da zakuntam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 ko slava neka jbt. :) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 samo mi je hrana u glavi :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 1 DAN: particionisanje hard-a i instalacije i prekompaliranje stage 3 (oko 6-7 kompaliranja) (i sitnice fstab, make.conf konfiguracija kernela i tako). 2 DAN: Kompletno kompaliranje modularnog xorg-a i kde-meta. 3 DAN: Sredjivanje ikonica i sminkanje desktopa kao i kompaliranje ostatka programa koje koristim. Sta tu ima cudno :) BTW: Vratio se sa treninga mrtav umoran jedva cekam da zakuntam :) Ti ko da pishesh sistem jbt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 (edited) 1 DAN: particionisanje hard-a i instalacije i prekompaliranje stage 3 (oko 6-7 kompaliranja) (i sitnice fstab, make.conf konfiguracija kernela i tako). 2 DAN: Kompletno kompaliranje modularnog xorg-a i kde-meta. 3 DAN: Sredjivanje ikonica i sminkanje desktopa kao i kompaliranje ostatka programa koje koristim. Sta tu ima cudno :) BTW: Vratio se sa treninga mrtav umoran jedva cekam da zakuntam :) zašto sam preskočio post odmah posle 1 DAN:.... :)) :P režem gomilu diskova, voodoo god damn you :P sutra spremanje pred put, aaa, sve sam ostavio za poslednji dan. Edited October 12, 2006 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 1 DAN: particionisanje hard-a i instalacije i prekompaliranje stage 3 (oko 6-7 kompaliranja) (i sitnice fstab, make.conf konfiguracija kernela i tako). 2 DAN: Kompletno kompaliranje modularnog xorg-a i kde-meta. 3 DAN: Sredjivanje ikonica i sminkanje desktopa kao i kompaliranje ostatka programa koje koristim. Sta tu ima cudno :) BTW: Vratio se sa treninga mrtav umoran jedva cekam da zakuntam :) zbog svega ovoga windows ce i dalje biti omiljeni OS velike vecine It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 rasturio sam se od učenja! ' date='Oct 12 2006, 14:24' post='879214'] Generalno gledano mnogo je bitnije za sta nekom sluzi kuce. Da se izivljava? Da mu bude prijatelj? Da iskali svoj hir na roditeljima? Da bude ravnopravni clan porodice? Da mu bude roditelj? Da postane zavisan? Ima tu jos pitanja. U zavisnosti od toga na koje pitanje se dobija odgovor, na osnovu toga se vaspitava i dresira kuce. Sve pre toga nema veze sa zivotinjom, a posle ima a uslovljeno je opet gorepomenutim pitanjima. ivane, generalna dresura pasa se zasniva na njegovim instinktima zhivotinje koja zhivi u choporu i sposobnoshtju vlasnika da se nametne kao nadredjeni u choporu, kad to ostvarish radi sve sta vlasnik oce, sve drugo su individualni sluchajevi i sf/dizni jel neko od vas shvatio da ne pričam o psima? ili ste mislili da ne znam šta znači apstraktno? možda bole jeste.. hteo da se vidim sa cicom NE PRIJAVLJUJEŠ NIŠTA zbog svega ovoga windows ce i dalje biti omiljeni OS velike vecine ma ne mora sve ono da se radi, može linux da se instalira za pola sata, nego je ono stator.. a i ne stavlja linux nego bsd koliko sam skontao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 vecheras sam obishao ceo grad,nismo znali shta da radimo i kao ajmo do grada da se vozimo malo... i obishli smo ceo grad... muka mi od voznje... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 OPA MATORI KATJE PANJETR? polako bate, imaj dushu, vidish da ima temperaturu:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 @ivanushka - sta je to apstraktno mishljenje? =o) pre ce biti da je dresura pasa pogreshno plasirana analogija... ja sam imao 2 sata napad stucanja...prvo je bilo smeshno, posle uopste ne =o( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts