SATAN-3 Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Evo ja sad umesto da povracam negde na nekoj livadi razvaljen od rakije,sedim i cirkam pepsi i cekam ortaka za dotu.Btw ok se osecam povodm raskida,prosla me kriza.Hvala vam ortaci sto ste bili uz mene. Free Hot Asian Girls Nude Pics Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Stomak me boli, ubija me...dođe trenutak kada kao da me neko seče iznutra i prođe kao da ništa nije bilo...aaa i tako već dva dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Sierra Utilities to radi od svoje osnovne verzije. Cudi me da to nisi znao. Uglavnom sam instalirao tako da HL ima svoj nadfolder, recimo D:\Igre\Sierra\Half-Life. Al ovaj put se zajebah i instalirah u D:\Igre\Half-Life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Evo ja sad umesto da povracam negde na nekoj livadi razvaljen od rakije,sedim i cirkam pepsi i cekam ortaka za dotu.Btw ok se osecam povodm raskida,prosla me kriza.Hvala vam ortaci sto ste bili uz mene. Chak si stigao i avatar da nacrtash. Ja stigao kuci, sad cu koju partiju wc3, pa na spavanje polako...umoran sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Kako je zajebat ovaj neverwinter, nisam do Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 christmas tuborg crveno pivo, wtf :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 ma ta slika beograda izgleda kao neka fotomontaza, nemoguce da je tako lep :)) da nisam bio prisutan dok je slikana, i ja bih pomislio da je montazha ;)) bio sam na hokejaskoj utakmici, posle u pabu na "degustaciji" nekog tuborg christmas crvenog piva, nalio se kao govedo, provrteo sa ortakom sve price od kulina bana, svetskim zaverama, zenama, i zivotu, sad idem da spavam lol hokejaskoj utakmici? :) inace, reche mi nidza danas za to neko pivo tuborg, kao, ima ukus karamele? ili on nesto nije dobro razumeo? @ topic - spavao sam od 22 do 03h, mozda zato sto sam dan pre toga malo spavao pa me stig'o san ranije. Tako da sam taman lepo odgledao odbojku, a imam i vremena da odradim stosta dok se ne jave prvi petlitji pevachi, i ljudi krenu na pos'o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 ko rano rani, ceo dan je pospan... ustao ranije da napishem nesto pre odlaska do SCa...danas planiram da odlgedam sva tri filma pa sam od sutra libero =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 -usto idem stampam nesto za projektovanje.. -evo je slika od lucky_ja samo malo "sredjena" -to je beograd..^_^ brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 danas mora da se 2x cimam do grada.. predavanje od 9-11h, pa 17-19.. od sledetje nedelje uletju vezhbe iz hordata.. tako da.. veseli petak.. samo se ti maro ubi i necesh vishe morati da razmishljash o ovakvim stvarima neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 U ovom novom "balonu" u Jurija Gagarina sam bio, igrali Partizan i Beostar, nagruvali ih crno-beli 9:1 :) a ... nisam im'o pojma da tako nesto uopste postoji :) super to za zabranjeno pushenje, kafic i sve, mada mi je malo daleko da bih ja tamo isao, ali svakako pozdravljam takve projekte :) gledam na tvu neki recept za nekakve raznitje prelivene medom ... a ja mnogo volim tako te slatko / slano / kisele varijante, pa razmisljam kako da prepisem recept. Onda se setih novih tehnologija, pa cu da slikam fotoaparatom televizor :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 идем на терен. нећемо се куцкати неко време, остајте ми здрави и весели. :* видимо се сутра на крканлуку. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 ali - "idem na teren" :) Zar se taj izraz uopste vise koristi? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 lazhe.. ne znam da li su ti rekli.. al vishe nije ql bacanje h8a na maru.. i da.. de iskopa taj post.. e jesi dokon.. *i dokoni pop prasitje krsti* lolz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 lolz, dokoni pop i prasiće krsti.. jaoj pa sutra je krkanluk hihi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Setih se da danas moram ranije da izađem na predčas, a ustao pre pola sata, uf...što mrzim kada sam skraćen sa vremenom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Danas mi ispit u 3... opala ninana... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 srecna slava svima koji slave :) Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 smorih se na faksu, cekali neki seminar kao i na kraju ga nismo ni imali...fala bogu barem su mi majstori danas na slavi tako da mogu da odspavam popodne:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 ne znam da li su ti rekli.. al vishe nije ql bacanje h8a na maru.. how wrong u are ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Danas su mi trazili da napishem spisak svojih duznosti - uspeo sam da ga zbudzim na 2 stranice A4 А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 srecna slava svima koji slave :) Fala, izvolte na prasetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 ima ga ovde dovoljno :) Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Sedim u radnji, gledam Confidence (koliko je do jaja film), blejim, i tako... A da, i uchim Ekonomiku turizma kao. Ali, to je tek u sredu...ima vremena! Koji sam ja mentol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 ustao pre 7, overio forum, pisao neki text, overio forum, otishao do SCa, pogledao djubre film (wicker man) proshetao se ivanovim kraem, (/he baya), odgledao jako lep film (carobna frula) doshao kutji umoran be razloga, sacu da klopam i razmislim da li da idem na treci film =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts