voodoo_ Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 "Menjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 zaboravio si circus fantastic :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 ovi iz gradskog zelenila su reshili BASH SADA da kose travu meni ispod prozora...a lepo dvoriste okruzheno zgradama da bolje odjekuje.... pred ochima mi je ona scena iz Lawnmower mana kad kosilica ide po mozgu.. isto to, samo vec 3 dana rade :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 i opet jutros do 5h ... dece mi dusha lal podchnjaci su mi do poda iako sam lepo spavao. morace neke restrikcije. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 liez. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 doshla sa faxa.. saznala da sam druga grupa iz hordata.. petak do 20h.. lalalalala.. tresh!! tata przhi tjevape.. spremam se da kibnem negde.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Iza Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 ivane, kontam da nece biti ni upola toliko dobar... ovo je samo los i ispodprosecan hejt, koji mu dodje kao maksimalno dvonedeljna zabava... podrzavam izbor oruzja lika, al izvedba je bas bas bedna... @topik smorih se, ceo dan kuckam nesto za scriptu, i kontam zasto sam je toliko odlagao... previse fizikalisanja i prepravljanja starog koda.. premalo pravog kreativnog rada... odo medj ifthenelsove.... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 smorila me ova 13a,mnogo bre smrdi na kretene... Ucio,sad sam svirao bash lepo:)... sad neki has pa posle bleja... prosecan dan... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Video danas bivsu. --> Po ko zna koji put shvatio da nikada necu skontati zenski mozak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 videh danas bilbord radikala "zaklinjem se da ce Kosovo ostati u okvirima republike Srbije" predsednik drzave tako nekako ide. hahahaha,koji su kraljevi,ne verujem. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 (edited) Video danas bivsu. --> Po ko zna koji put shvatio da nikada necu skontati zenski mozak. Welcome to teh club Edited October 23, 2006 by Cold Fingers Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Ma hajde, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Vratio se iz škole, rezredna nam vratila svo pivo koje je zaplenila na ekskurziji, veselo odoh da spavam, riknuo sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 videh danas bilbord radikala "zaklinjem se da ce Kosovo ostati u okvirima republike Srbije" predsednik drzave tako nekako ide. hahahaha,koji su kraljevi,ne verujem. lol ja verujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 stampam neke papire, pa se slucajno zeznuh i istampah pogresnu stvar :) Poredu toga pravim neki press release, malo MSN, malo ovo ono, pa cu posle lagano na spavanje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 predug dan prvo umesto da se probudim u pola osam, ja se dignem u podne. ne znam kako sam dva sata na drugom kraju sobe ugasio i vratio se u krevet. Ali ajde, tako ti ja sa pet sati zakasnjenja odem na Vracar, da slikam objekte za neki projekat rekonstrukcije. tabanao sam tako dva sata i ispucao skoro 200 slika. Jednoj babi sam morao da objasnim da necu da oteram sa placa i tu izgradim lokal, samo zato sto joj slikam kapiju. Dosta se gradi po gradu, sto je za utehu. I tako posle tri sata provlacenja po vracarskim ulicama, odem kod tetke da nesto jedem ali umesto toga svo vreme sam joj pomagao da ocisti ostavu u koju je doprla voda sa sprata iznad, dok je ona bila na moru. Djubre, trulez svuda, sav sam bio crn od prashine. Ali ajde, dobro se na kraju zavrshilo jer sam pronashao neke stare tetkine ploche, koje njoj ne trebaju. Htela je da baci albume Bitlsa, Doorsa, Stonsa, Black Sabatha, koje je slusala u mladosti. Lepo je kada vidish da ti nekome u familiji nije vrhunac muzike Lepa Lukic i Silvana Armenulic. Tako da sam ih sve uzeo, iako nemam gramofon. Sutra imam neko otvaranje izlozbe fotografija neke ortakinje u Ben Akibi, ima da ponesem neku plochi da izgledam kao emo intelektualac i probam onu staru foru : "hocesh da slusamo ploche kod mene" [;)] sad samo da razmislim da li da uzmem bitlse ili pink floyd, ili nesto tvrdje poput Meat Loafa.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 instalirao sam proE vec neka 2 sata, oduzilo se neshto, pojavili se neki problemi, al sam metodom uzastopnih uzaludnih pokushaja uspeom sve da reshim :) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 zezanje s lepsom polovino ovono.... ipak sam danas omatorio.. ceo dan sam se ustvari vukao po faxu ne bi li zavrsio s birkoratijiom(gotovo) , pa posle turneja rodbine (jaoooo koga mi to vidimo), pa konacno oaza spasa gajbi uz chaj i sl..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 (edited) Da ne otvaram novi topic bezveze , zanima me , koliko mililitara je jedan "oz" tj. unca. I gde ima da se kupi onaj sejker za koktele? I evo citam neke recepte za koktele i koliko mu dodje "dash" i "splash"? Kaze recimo dash of lime juice , splash of grenadine syrup? Edited October 23, 2006 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 i ja zavidim igiju. slika je MEGA mada se ja ne bih hvalio meat loaf-om :p Da ne otvaram novi topic bezveze , zanima me , koliko mililitara je jedan "oz" tj. unca. I gde ima da se kupi onaj sejker za koktele? I evo citam neke recepte za koktele i koliko mu dodje "dash" i "splash"? Kaze recimo dash of lime juice , splash of grenadine syrup? http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Da ne otvaram novi topic bezveze , zanima me , koliko mililitara je jedan "oz" tj. unca. trebalo bi da je 28 odnosno 29 mililitara, jer znam da ima neka fora sa americkom i britanskom verzijom, ali se malo razlikuju, jedna je 28.5 recimo a druga 29.8 mililitara. Ja cekam da igi recne te slike vracara pa da vidim cega tu sve ima ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 skapirao sam da je kombo nedelja+ponedeljak+utorak s mojim mrtvim rasporedom jedna ubitachna kombinacija... odo spavati, kolokvijum sutra. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 smor, ceo dan kuckam u mIRC-u.. otpale mi oci ffs... enivej, jel zna iko ako sam koristio... nvm, startovacu thread :D btw, jos malo neta, da se skine pesma jos koja, pa lagano off... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 bio na rodjendanu ortaka u kraju, bilo starije drushtvo, zapala mi oko jedna mlada kemicharka ali ma kolko mlada opet dosta starija :? ok je bilo, bilo alkohola, bilo herbalija, bilo riba. dosho kuci, tushno se na brzaka, smarao se malo na msnu sa par ljudi, igrao fm i zrachio mokija i hajlija na kanalu. sad poshto njih nema, uzeo sam da zrachim forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts