Kole Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 aaa pa nemoj tako, pokazali su na pochetku bacanje sa litice...pa je efialtesova pricha ok u kontekstu "pobegli su pre nego sto su bili primorani da ga bace" ono sto nisu rekli je da je prestolonaslednik izuzet iz agoge, tj leonidu nisu *khm* "poduchavali" stariji ratnici od 8me do 20te godine...sad jes da se istorichari svadaju dal je bilo samo trljanja ili i insercije ali opet pederastija je bila ok tokom agoge u stvari 300 je odlichan film iz aspekta da pokazuje kako je teshko ekranizovati neshto sto se chini da je chist slam dunk =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 :) josh da su ubacili i to da su im bili zabranjeni odnosi sa zenama do zenidbe, i da je bio podstican homoseksualizam, u fazonu "najbolje brani ljubavnik ljubavnika" (misleci na cuvenu formaciju pri vojevanju), imali bi verovatno Aleksandar 2 ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Ma mene nervira Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 malopre odgledo..skroz dojaja sad kad citam..malo su ga ljudi preterali sa hejtom..niko nije ocekivao velelpnu epopeju vanserijske umetnicke vrednosti, nego cistu akciju i lozenje..uzivanje na 95 min.holivudski komentari su nesto nasta se covek mora navici i jednostavno nauciti da `vari` tj. ne primecuje kad neki lik u nekom amer. filmu kaze nesto idiotski nasta njihova publika napravi uzdah i raznezi se a nasa se smori..to je standard.. i naravno da se za ovakav film i prica i istorija i strip prekrajaju sve radi zabave koja je potpuna..imajte u vidu da je film bilo skupo praviti..mora to negde i da se naplati - na amer. trzistu najvise. samo zavisi sta je ko ocekivao.. meni je licno bilo krivo kad se zavrsio..da su se krljali bar jos 20 min puno bi mi srce bilo... p.s. jel neko zna - da li je pesma knights of cydonia koji nasi pustaju uz reklamu stvarno deo filma ili bar osta ili su nasi rekreativno ubacili..posto sam bash prizeljkivao da u ponekoj `nabojitoj` krvavoj-mach scceni chujem sjajni muse solazu... Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 ^^na official ost-u se ne pominje. http://www.amazon.co.uk/300-OST-Original-S...k/dp/B000MTDRDG Quote http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Ok, rezimirajmo, meni bilo do jaja, uuu, wauuuu, dum tras, sisa, mmmm, lezbejke, aaa, duuummm, trasss. Plus sam samo jednom trcao iz bioskopa da pisam. Potpuna zabava za 1 vece citiraću laga, "igore budi mi ćale" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 film je sa istorijskog aspekta,manje vise sjajan. naravno uz herodotova preterivanja(koja su ipak vernija istoriji nego strip) dodata su i neka extra preterivanja,ali ne previse. uglavnom,film mi se svideo. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 (edited) Edited April 7, 2007 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 pa sa istorijskog aspekta nije sjajan ni strip a ni film (o herodotu i da ne govorimo,covek je pisao da je bilo 5 miliona persijanaca) jer zaobilaze osnovnu cinjenicu da se kod termopila nije borilo samo 300 spartanaca, vec i oko 700 tespijanaca koji su takodje odlucili da ostanu i suprotstave se xerxu..i pomalo ih i istorija `zaboravlja`..no to za film i za pricu nije ni bitno... bitno je lozenje,spartanci-kraljevi,vojnici..itd.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 pa lozenje je na nivou:) Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 bitna je ona krvchina sto leti na sve strane :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Akcija u filmu je super uradjena, bitke su odlichne, al jedino sto pomalo poremeti dozivljaj je javljanje naratora i slow-motion tokom njegovog govora. Al ipak, to je holivudski film, a svaki holivudski film je prvenstveno pravljan da bi bio prikazan u americi, evropa je second in line, a da njihovoj red-neck debilnoj populaciji ne bi film bio konfuzan, morali su da ubace povremena objashnjavanja, sto je ostatku sveta usralo film i rating je 8.0/10 bash zbog toga, da su ti pojedini delovi izbacheni, siguran sam da bi Troju premashio po ocenama gledalaca i kritike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 al jedino sto pomalo poremeti dozivljaj je javljanje naratora i slow-motion tokom njegovog govora. i ako se samo na trenutak prisetis da kad citas strip, veliki deo teksta nije u oblacicu, vec u pravougaonicima sto u sustini i predstavlja naraciju, shvatices da je to do jaja sto je uradjeno tako. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 (edited) Edited April 8, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 ove slike su sve gluplje. isfurali su foru, sad siluju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Ma mene nervira ?to su nekako umek?ali strip. Izbacili su recimo scenu kada rade sklekove dok im drugi stoje na le?ima, kada se Stelios saplete, pa ga kapetan ubije od batina zbog toga, ili kada ja mislim isti taj Stelios ka?e "We're with you, sir. To the death.", a Leonida odgovara "I didn't ask. Leave democracy to the Athenians, boy." :) Scene sa suzama u o?ima su tako nepotrebne u ovom filmu... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 agree ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 (edited) A jel jos nekom baja sto igra leonidu lici na pevaca one grupe sto peva toxicity? System of the dawn, setih se :) Edited April 8, 2007 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 System of a down. I lichi na njega koliko i na Drazu... ili Kalija... ili bilo kog drugog lika koji fura bradu. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 ALi gledo sam kako su trenirali za film. Bogami svaka cast mislio sam da su nagruvali nekim steroidima ali ne. Uzeo sam njihov nacin treniranja. Videcemo rezultate. :) Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 4 meseca su ih drilovali. njih 40 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 kitu moju možeš onako da se napucaš za 4 meseca. sva je prilika da su glumci i ranije bili nabildovani a da su za ta 4 meseca odradili neku završnicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 birali su fizichki veoma spremne glumce, a onda su im 4 merseca lupili boot camp sa personalnim trenerima i nutricionistima samo definiciju da im grunu... also to mi je josh jedan od funny momenata u filmu kada se vidi da butler naprezhe mishitje i pokusava da glumi odjedared...ne ide mu bash =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 a deluje mi da tu ima i dosta šminke i CGI-ja. istina, nisam još gledao film pa sudim na osnovu trejlera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Ma, dobar je film za zajebavanje ali realno je losh. Kao shto neko rece, perfektan primer kako je teshko snimiti neshto shto je prakticno "slam dunk" :) p.s. Matrix ima 3 delaaaaaaaaaaa! p.p.s. Nemojte me banovati cika Kole :( Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts