Jump to content

Jel verujete ?

Recommended Posts

De1 pogled'o sam ti u horoskop, i pise da si mnogo velik smarac, da nikad nisi jeb'o, i da ti preti rak mozga ako nastavis ovako [:D]

I nazalost, jedino sto moze da se zakljuci po tvojim zadnjim postovima, to je da stvarno imas neke ozbiljne probleme, ali to je samo tvoj problem.

Ja uistinu jesam preter'o u onom postu i to sam lepo i rekao, ali sam to uvideo i onda se i jesam izdigao iznad toga, i da nisi takav retard k'o sto si vrlo jasno pokazao da jesi, verovatno bih ti se i izvinio zbog nekih mojih recenica.

Ironicno, ali svaki taj fensi ljakse je bar 10 puta bolji covek od tebe, jer on je to sto jeste, to ne krije, i jbg to mu je sto mu je; a ovo smesno pretvaranje i prosipanje pameti nekog jadnog wowoholica zeljnog nekog uzbudjenja u zivotu pa makar i na ovakav nacin,je po meni dno dna.

I nema tu sta ja tebe znam, ne znam, ociglednije ne moze biti.

Elem, ako ikada uspes da ukapiras poentu mog prethodnog posta, mozda i nastavimo diskusiju na normalnom nivou.

:-)

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ironicno, ali svaki taj fensi ljakse je bar 10 puta bolji covek od tebe, jer on je to sto jeste, to ne krije, i jbg to mu je sto mu je; a ovo smesno pretvaranje i prosipanje pameti nekog jadnog wowoholica zeljnog nekog uzbudjenja u zivotu pa makar i na ovakav nacin,je po meni dno dna.
zasto ljudi uvek zajebavaju na osnovu toga sto neko igra wow?(preko qrca mi je to vishe,pocinje da bude izlizana fora ljudi koji su kao "urbani"i u fazonu ja karam ribe i bole me patka")ti recimo volis da sklapas makete,on voli da igra wow,to je njegov izbor.Hocu da kazem da zajebavanje na osnovu onoga sto neko voli je glupo.

Ako neko vidi zabavu u tome ostavi ga.To je njegova stvar.On tebe neugrozava time.

Edited by rockdudbg

vid'o sam deda mraza

De1 pogled'o sam ti u horoskop, i pise da si mnogo velik smarac, da nikad nisi jeb'o, i da ti preti rak mozga ako nastavis ovako [:D]

I nazalost, jedino sto moze da se zakljuci po tvojim zadnjim postovima, to je da stvarno imas neke ozbiljne probleme, ali to je samo tvoj problem.

Ja uistinu jesam preter'o u onom postu i to sam lepo i rekao, ali sam to uvideo i onda se i jesam izdigao iznad toga, i da nisi takav retard k'o sto si vrlo jasno pokazao da jesi, verovatno bih ti se i izvinio zbog nekih mojih recenica.

I nema tu sta ja tebe znam, ne znam, ociglednije ne moze biti.

Elem, ako ikada uspes da ukapiras poentu mog prethodnog posta, mozda i nastavimo diskusiju na normalnom nivou.

Bar da sam wowholic pa jos da znas, e moj ti ne znas ni ko sam ni sta sam zato molim te ne pricaj nesto sto ne znas, sto volim kad neko krene da pravi psiholoske profile na osnovu postova na forumu. Normalna diskusija je za tebe prosipanje pameti, ne znam kako ti vodis diskusiju verovatno kroz mnostvo psovki i uzrecica tipa "brate, ovo, ono, mislim, znas", pobedjuje onaj koji moze vise psovki i jeftinih fora da iznese vrlo impresivno.

Bas me zanima sta ces jos reci, uzivam u ovakvim socijalnim devijacijama \o/

SCJP.png

Rockblabla: Stvarno ne zelim da ulazim u tu vrlo zajebanu raspravu :)

Reci cu samo da sam dugo igrao warcraft, tako da ne mogu i ne mislim nista lose o warcraft univerzumu, ali wow je, sto se mene tice, cisto gubljenje vremena i najbolji nacin da ljudi pobegmu iz realnog sveta u imaginarni 'de je sve lepo i krasno i gde ne moraju da se nose sa realnim problemima...to je neko moje generalno misljenje i siguran sam da mnogi nisu takvi, al' opet siguran sam da mnogi i jesu

A inace ja sam rekao samo ono sta sam mislio, a vidim i da sam ubo.

Veruj mi de1 , nemam nameru da se prepucavam s' tobom preko interneta, nadji drugu zanimaciju do izlaska BC-a.

:-)

"A fool finds no pleasure in understanding but delights in airing his own opinions."

Inache-da-se-vratim-na-topic: Mislim da postoji isto ovakav svet negde dalekooooo [:D]... I ovaj svet je beskonachan :)

A shto se tiche nekih nadprirodnih stvari tu se slazhem sa onim shto je rekao Starbak ^^

Got some minuses for free?