Jump to content

Ustav

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nenenenene, de?ko...

[censored][8D]

a prvo ?emo da po?aljemo ?eka i Mohija u izvidnicu, samo sa po Rambo no?em i u ga?ama. d?edajima i ne treba vi?e. [:D]

Edited by Ignis Dei

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ponasate se ko razmazena deca

Pero, stvari mozes da posmatras i sa ove strane - ako ne glasas za ustav, to je kao da glasas da ostane onaj slobin; i to politicko cistunstvo, jebaga

mozhesh da posmatrash stvari i sa ove strane - ako glasash za ustav, to je kao da si zadovoljan sa istim... a relano nisi, niti je iko normalan, nego svi bi da ga izglasaju samo zato shto je "bolji od slobinog". majka mu stara, kad se pravi ustav neke se pravi kako valja a ne samo da bude bolji od slobinog. pogotovo shto nam ga obetjavaju vetj 6 godina.

nenenenene, dečko...

rat je samo poslednja opcija i nadajmo se da neće stići dotle.

mozhesh da posmatrash stvari i sa ove strane - ako glasash za ustav, to je kao da si zadovoljan sa istim... a relano nisi, niti je iko normalan, nego svi bi da ga izglasaju samo zato shto je "bolji od slobinog". majka mu stara, kad se pravi ustav neke se pravi kako valja a ne samo da bude bolji od slobinog. pogotovo shto nam ga obetjavaju vetj 6 godina.

da bismo uveli malo reda u rasprave, molim te daj mi argumente kojima objasnjavas zasto ja, npr., nisam normalan? tj. zasto TACNO ti nisi zadovoljan PREDLOGOM Ustava?

a onda mi objasni kako je to moguce ubediti normalno razmisljajuce bice da je bolja opcija ne usvojiti ovaj predlog Ustava, koji je, pored drugih stvari, presudan u ovom SADASNJEM politickom, drustvenom, ekonomskom, i svakom drugom pogledu i ostati na Slobinom Ustavu ko zna koliko jos, koji je mnogo losiji od novog?

u kom si fazonu, chas se neshto ljutish i govorish ostalima da su preglasni kad kritikuju i da nemaju shta da kazhu nego seru, a sad izadjesh sa 100% umobolnim postom iza koga chvrsto ni ne stojish verovatno... ali ajde, da se neshto kazhe i na ovu temu od sveznajutjeg drashka.

/ramirez, mrzelo me da se relogujem [:I]

Ramzi, nesto si mi zajedljiv danas?

Zao mi je.

Nemam sad nalepnicu na kojoj su zaokruzeni 28 i 29 koji su u stvari jaja a iznad je nacrtan "KURAC"... a hteo sam da postujem ovde al zaboravih...

[roflmao]

sa tim ISTIM kurcem i iz tih ISTIH jaja cemo da jebemo one koji su ga nacrtali.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Tolko forsiraju taj ustav reklamiranjem da ja moram da pomislim da nesto nije u redu cak sam dobio i jebeni sms sa sadrzajem PLZPLZPLZPLZPLZ GLASAJTE ZA USTAV.Jos malo pa ce da krenu da blowjob.gif po kutjama samo da nas navuku na glasanje

Znaci oce da nam uvale nesto jako debelo i pogolemo

Ne Necu IZACI da glasam.

zasto?

Zato sto me boli kurac i za ustav i za sve njih sto su ga pisali majke im ga steram mrtve onako kolektivno.

Interrupts better than Kanye

Znas kako ustav je jako vazan jer ne mozes graditi drzavu bez ustava, ovaj ustav koji je danas na snazi je zastareo totalno i nije ni malo EU orijentisan, anyway pola vas nece da glasa zato sto ih mrzi i kao boli vas kurac, a onda ne pricajte kako je drzava losa ako vas boli kurac za nju, ako vas boli kurac za Srbiju idite iz nje ko vam brani?

SCJP.png

I nisu slali poruku pls pls pls glasaj da, vec samo da izadjesh na glasanje i iskoristish svoje pravo pa makar to bilo i ne. Barem sam ja dobio takvu poruku, i ne vidim nishta loshe u tome. Dodushe proshle izbore su me iz DS-a zvali kuci da mi kazu da izadjem i da glasam negde oko 18 popodne zadnjeg dana. U tome vidim loshe.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Haahahahhahaha... Mučenik, ni ne shvata koliko mu je jadna stranka, još to i mediji da shvate pa da počnu da ga tretiraju kako i zaslužuje... kao Nikolu Šećeroskog... Dobro da je skupio i tih 1000... [smajli2][roflmao][smajli2]

20.000 posmatrača LDP-a

Čedomir Jovanović najavio da će njegova stranka zajedno s koalicionim partnerima obezbediti 20.000 posmatrača za referendum o ustavu.

Link na originalnu vest

13. oktobar 2006. | 23:01 | Izvor: B92

LDP: Velike nepravilnosti

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da je bilo velikih nepravilnosti na biračkim mestima. On je rekao da uzorak sa 1.000 biračkih mesta pokazuje da je bilo dosta nepravilnosti, poput sugerisanja glasačima kako da glasaju.

Link na originalnu vest

Danas | 17:00 | Izvor: B92

This post has been edited by Klinac Balavac