Jump to content

Lazybag

Recommended Posts

o cemu se radi :

to je zapravo onaj veliki dzak koji je pun kuglica stiropora precnika 1mm i kada se sedne na njega on se formira po tebi kako si se zvalio.... ljudi kazu da je bruka dobar i da prija i opusta maximalno!

nasao sam negde bio telefon neke zene u ns koja ga pravi za 3500dinsa od eko koze,a ima bas tih "markiranih" (camper i lazybag) koji kostaju i do 8000-9000, a cuo sam da ta zena pravi i da ga daje u razne salone gde ovi napice cene

ahaha ovo su cene

tabure............... 40 E

dečija fotelja ..... 50 E

fotelja ............... 75 E

dvosed ............ 155 E

e sada kontam da nije frka to napraviti (imam drugaricu koja je na arhitekturi i imala je slicnih projekata [:p] a i bruka je spretna sa tim stvarima) pa me interesuje jel ima neko da je to vec radio ili zna neka mesta gde su pristupacnije cene istoga ??? [:)]

lazybag sajt

fml

nije uopste...zato sto je extra detalj u stanu i totalna je gotiva!

uzeo sam garsonjeru u nsu zbog studija,zgrada stare gradnje i stan 100godina nije diran u stanju raspada i dao sam sebi zadatak da ga nabudzim extra i skontao sam da je ovo detalj bez kojega nigde ne idem

a i citao sam kako ga ljudi hvale da je zesca gotiva za gledanje filmova tva citanje bilo sta...

fml

Ne kapiras ti vudua, on sedi na drvenoj hoklici, radi 25 sati na dan za 1 dinar, uci 26 sati, doruckuje kamenje i otrov, zivi pokraj puta u kutiji za cipele i svako jutro ga ubiju.

:)

Dodatak : svako jutro taj krvavi dinar mu ukrade kreator i ubaci u moj tjup sa zlatom :)

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

^^Ahahahahaha......monty python ftw!!!!!!

Bogamu pravo je zadovoljstvo videti nekog ko postuje taj lik i delo.

upravo skidam torent od 12 gb...bitje za par nedelja :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

aj da ne otvaram novi topic aj bacite ovde neke zanimljive fore za sobu tipa sta okaciti po zidovima itd...

npr. kontam kada bih imao onako veliku kartu sveta uramljenu da je krnem na zid...to sam video u jednom kaficu totalno dojaja izgleda ili da nadjem tako neke dobre plakate... ili one afro maske naravno ono par komada sve to moze dobro da se ukombinuje itd...

fml

Ne kapiras ti vudua, on sedi na drvenoj hoklici, radi 25 sati na dan za 1 dinar, uci 26 sati, doruckuje kamenje i otrov, zivi pokraj puta u kutiji za cipele i svako jutro ga ubiju.

:)

Dodatak : svako jutro taj krvavi dinar mu ukrade kreator i ubaci u moj tjup sa zlatom :)

da sam Kali sad bih stavio neki SuperKul smajli.

ali ovako samo [jupi]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Lazybag ima kod nas da se kupi vec preko dve godine, ne znam sto sada otkrivate toplu vodu? Osim sajta kojeg je dao u prvom postu i koji jeste kao, da kazhemo, "oficijelni" lazy bag, druge mozete kupiti skoro "na svakom cosku". Nekoliko hintova mogu biti recimo Forma Ideale, Novi Dom, Sara ... Ono sto se mora ovde odmah napomenuti jeste da, iako je kod "oficijelnih" nesto tipa 75 evra, a na svim drugim mestima oko 4000 dinara odnosno 50 evra, morate dobro proveriti kvalitet, jer ovaj za 75 je stvarno ok, duplostepan, od onako, izdrzljivog materijala, dok se cesto desava da na drugim mestima izgleda kao vreca za krompir.

Inace je odlicna stvar, za bilo sta.