Jump to content

najbolje pljeske u gradu.

Recommended Posts

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e pa probao sam kosovski ćevap, i ne đasvi mi se preterano. dobar je ali je cicin bolji (skip penal)

i po kojoj jebenoj transkripciji je karnedžijeva ulica? možda nešto predratno il štaveć? jel još bio živ kad su mu dali ulicu? kako se pre zvala? OMG?

Mislim da nije menjala ime, cak mislim da se ranije univerzitetska biblioteka zvala po njemu, ili nesto slicno, on je bre bio veliki donator, mislim da je neke pare dao i nama, ali nista nisam siguran.

I sta kazes bio si na kosovkom i nisi svrnuo, koja si ti malena sisica.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

ma bre meni sve vreme nije jasno otkud dž u karnedžijeva.. џ, kapiraš? ko ova lokalna gotičarka?

neko mi je to pojasnjavao skoro, bas smo pricali o tome otkud dz u tom imenu ulice. I mislim da je pojasnjenje bilo cak i logicno i imalo smisla, ali ga, eto sad i ja vidim, nisam bas zapamtio :)

da dodam samo... naj shmek rostilja ima Leskovacki na magistrali u centru zrenjanina... ko zna zna jbg, cesto sam svracao tamo tokom godina i uvek objasnjava taj hus kod njih...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

sad sam husao ovaj kosovski cevap i moram da kazhem da sam se razocharao. ono kao prvo meso im nije neshto, kao drugo to shto nemaju kifle ili neki prilagodjeni somun za onaj oblik je uzhasno, a kao trece zhena koja radi unutra je extra nadrkana i ne zna da sipa priloge.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

i mene malo bode u ushi to DZH, jer je karneGi hol...a i majku mu nije tarDZHet...uglavnom jedini nachin da se 100% proveri je da se pita neki od chlanova familije dotichnog lika jer englezi generalno mogu da napishu svoje ime kako oce i da ga prochitaju kako oce =o))

no, za "priruchno" utvrdjivanje imamo rechnike tipichnih engleskih imena koji imaju samo Carnegie i to se chita Karna/egi, sa druge strane nasha omiljena rech carnage tj pokolj/dzhumbus ;o) se chita karnidzh...

uglavnom ja tipujem da je transkirber retard i da je likovo prezime karnegi/karnagi =o)

on a topic note nisam jeo brzu hranu 2 meseca =o)

sto kazhe stiv karel "ne zovem ja njega homo jer mislim da je gej...kao sto ne kazem retardi nekome ko je stvarno retardiran" =o) ocu da kazhem da sam mislio da su se rukovodili bilo chime sem lingvistikom/poznavanjem engleskog pri tom transkribovanju samim tim su zasluzhili da ih neko zove retard...ocemo novi topic o ovome da ne trolujemo fast frood thread?

' date='Oct 11 2006, 11:27' post='878643']

Karnedzi se cita ja mislim jos od pre drugog sv. rata, tada su se malo drugacije "prevodila" prezimena, bice da je to cela mudrost.

tako sam i ja nešto mislio, pa kad su vraćali naziv ulice hteli da ostane kako je bilo..

kvalitet>>kvantitet :)

word.

cica brate zakon

na početku Takovske

nije da zakeram, al to je kraj takovske :) ja još lupam glavom gde su između glavne pošte i skupštine srbije uglavili pljeskarnicu :))

edit: bole, jel mogu da ti izbacim zagrade iz nick-a, da bi radio quote kako treba?

Pred pocetak Skadarske, ispred one neke skole, postojimali gril. U kom moze i da se cirka pivo i sl. Nije losa klopa.

"Puzic" kod Hale Sportova NBG :)).

Obilno i ukusno.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

cica brate zakon

chekaj jel to ona cica shto je bila kod crkve se ponovo otvorila ? gde ? i kako mozhe tamo da bude zakon kad je masno ko da su 5 drashka zaklali ?

' date='Oct 11 2006, 13:26' post='878703']

"Puzic" kod Hale Sportova NBG :)).

Obilno i ukusno.

ma ti si lud, jeo sam tamo jednom chisto da se ne kazhe da dolazim tamo samo da lochem i ono je horor =)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Flamingo (preko puta hotela jugoslavije, na kraju ulice gde se nalazi SUR ' Opa ' ) je bruka has... Imaju indexe 100 kinti, prilozi ekstra, a pogotovo kad radi jedna crna devojka :) stvarno ekstra pravi te indexe.. Isto je do jaja Sirburger u flamingu... Pizze prave ekstra, pogotovo kvatrostadjone pizzu...

Pored toga, shish standardno dobar, ali onome kome prija, nekima stvarno ne prija, ne znam zasto... Pored shisha u opi je isto dobra karadjordjeva, samo sto ne racunajte da cete jesti 'usput'...

Duff ekstra isto... Cica je dobra, sto kaze igor, mada nikada nisam zaseo i najeo se ko krava bilo je cisto 'za poneti' (posto nisam imao vremena) sto je u sustini sranje u cici, fora je da se sedne i da se najedes ko covek. Malo nizhe (ka zemunu) je i Drvce (ranije Zeleno Drvo kod zemunske gimn. koje je izgorelo u pozharu) gde je bruka velika gurmanska, doduse malo skuplja ali vredi svaki dinar... Imaju dobro pilece meso takodje...

U perperu nisam jeo (ne racunajuci sajmove raznih stvari) ne znam da li se preterano razlikuje, posto nije neki utisak ostavilo na mene... :P

Sto se tice gde ima jos pljedza van srbije, tj bolje reci fast foodova koji valjaju van srbije a da nisu mek, burger king i ti giganti, i da nisu u crnoj gori :P, u parizu ima jako malo (makar tamo gde sam ja bio) koji mogu da se pohvale... U sustini najbolje je jesti (tamo) u restoranima, jer pariz, makar ako idete kao turista, je grad gde treba da se opustite i zasednete...

U grckoj, doduse nisam posetio atinu, je ekstra has svugde (jeo sam samo girose).

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

e a di je ta cica?

ulica koja iz kneza izlazi na onaj parkić gde je spomenik vojvodi vuku, opet sam zaboravio... valjda đure salaja, ili na početku zemuna, bulevar nikole tesle, sa leve strane kad se ide iz grada

' date='Oct 11 2006, 13:26' post='878703']

"Puzic"

[roflmao]

chekaj jel to ona cica shto je bila kod crkve se ponovo otvorila ? gde ? i kako mozhe tamo da bude zakon kad je masno ko da su 5 drashka zaklali ?

zakon je, nije masno uopšte. i jeste to ta cica.

Flamingo (preko puta hotela jugoslavije, na kraju ulice gde se nalazi SUR ' Opa ' ) je bruka has... Imaju indexe 100 kinti, prilozi ekstra, a pogotovo kad radi jedna crna devojka :) stvarno ekstra pravi te indexe.. Isto je do jaja Sirburger u flamingu... Pizze prave ekstra, pogotovo kvatrostadjone pizzu...

jel stvarno dobro ili samo obilno?

nisam probao gurmansku u drvcetu, moraću i to jednom. mada je zeleno drvo bilo jebeno najbolje na svetu.