kRiK u tAmI Posted September 30, 2006 Author Report Share Posted September 30, 2006 o rly? whatever.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-3 Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 ya rly. Quote Free Hot Asian Girls Nude Pics Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Grill "10" Ugao Cvijiceve i Takovske, najbolje pljedze izgleda mesto kao krs ali pljeska je vrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Bio je ovaj topic pre nekog vremena, secam se da sam se bas "onoliko" raspisao oko mesta za klopu, pa ne bih da se ponavljam, a i vi ste pokrili vecinu stvari. Tek, najnovije mesto koje ima dobre pljeskavice i cevape je "kosovski cevap". Ne znam da li je to neki tradicionalni cevap sa kosova, ili samo neko eto hoc da se takvim marketingom probije na trzistu, ali mi se pledze tamo skroz dopadaju. Onako, imaju meso koje je malo crvenkastno/narandzasto odozgo (unutra naravno kao i svako drugo) plus je, hm, nekako, slatkasto ... U moru ovih koji prave iste pljeskavice, pravo osvezhenje! Lokacija je inace prekoputa masinca, pa kapiram da spu, margi i ostali vec znaju gde je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Prekoputa ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 ma lol Ignis Dei odjebi u skokovima.. previše si ti pustila krilca devojčice, još jednom nekog tako ishejtuj (a da nije lag) i dobijaš ban, ne zanima me čija si bivša.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Duff jo Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Samo kad bi znao kakav je nislija bio pre 10 godina.... Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 (edited) Koliko sam chuo od ortaka, vlasnik nishlije je odredjeno vreme bio u tjorci, zbog kupovine mesa od narkomana koji su ga krali zbog dopa :) Edited September 30, 2006 by stalja_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Jbg, bio sam maji pre 10 godina :) Haha, ne bi me čudilo :D Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 moram da priznam da nikada nisam jela u duff-u , niti u stepinom vajatu .... itd.. samo kod mikana i to zato sto mi je najblizi a jos niko se nije prosr'o od njega... :))) a da , kad sam bila mala jela sam kod "pera zdere" na trosharini :) inace,volim pljeskavice ,ali se plasim mlevenog mesa :P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 idi jedi kod cice. Cica cica cica Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 A koje su cene kod Duffa? Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 ma ta mi je u komsiluku ... al mrzi me :P :) btw, moja ortakinja je kod te cice isla da uzme free-cevape kad se otvorila :))) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 A da li se zna kada pocinje DUff u Trgovackoj? I da, koje su cene gurmanske, obicne, piletine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 mene je jednom milosh odveo na neko mesto gde sam ja pojeo pljesku koja pwnuje malu decu po ulici Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Prekoputa mašinca je inače staklarska radnja, ko zna gde si ti jeo ;) pa da, posto je masinski fakultet u jednom manjem lokalu od 13 kvadrata pa samo jedna stvar mozhe biti prekoputa njega, a ne skoro pola 27. marta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 nego ti nama reci kakve su americke pljeske u proseku, a da nisu mek, burger king ili wendy's? jel imaju nesto sto se moze uporediti sa nashim? ja znam za Nemacku (Berlin). oni uopste nemaju rostilj meso! :( kod njih nema uopste pljeke, ima samo kod nas i hrvata ali su bljak. zato kad dodjem u bg ovaj topik ce biti od pomoci! :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 1. bulevar 5. shish 6. s.vajat duff je sranje za mleveno meso, a koliko sam skapirao topic je o tome. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Da mleveno je u duffu uzhas ... u dafu valja piletina i tako to .. stepin vajat nikad nisam preterano gotivio posto ne volim da kupujem tri pljeke da bih se najeo a cak mi je i blizu stoga dal iz navike dal iz chega ne znam ja i dalje kod lokija jedem ... u bulevaru sam jednom jeo punjenu i bila je ok al nikako da mi predje u naviku da tamo jedem ... jebem li ga mozda mi atmosfera ne prija ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 "kakve veze to ima sa krajem, kad je lokiju mnogo kvalitet opao,a cene porasle" pa kako nema veze sa krajem,nije valjda da kad mi se prijede pljeskavica treba da idemo do vozdovca ili banovog brda da se zasitim, da se cimam do tamo zbog jedne pisljive pljeskavice..loki mi na 5 min i stomak odma pun bude a to sto im je losiji kvalitet a cene skacu..pa jebi ga i dalje gomila ljudi tamo jede iz navike,il zato sto im je usput.. da,al necu ni onim barabama kod lokija da dam pare, vec cu npr da se proshetam do kli-klija, sednem u bashtu, i opet prodjem mnogo jeftinije. A u krajnjem sluchaju tu su uvek kola, pa moze negde da se ode.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 kul topic ma lol previše si ti pustila krilca devojčice, još jednom nekog tako ishejtuj (a da nije lag) i dobijaš ban, ne zanima me čija si bivša.. zato volimo ivana jer on ne poznaje polnu diskriminaciju! ivan je nas drug i idol! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 a jel jedete kod Banjaluke tjevape ? ;)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Ignis Dei odjebi u skokovima.. dok budem (od)jebavao skacuci ima da budekR(i)K u tAmI Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 E bre drasko kakav mlak hejt :( Vidi se da si dusa od coveka i buduci ministar. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts