Jump to content

najbolje pljeske u gradu.

Recommended Posts

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bio je ovaj topic pre nekog vremena, secam se da sam se bas "onoliko" raspisao oko mesta za klopu, pa ne bih da se ponavljam, a i vi ste pokrili vecinu stvari.

Tek, najnovije mesto koje ima dobre pljeskavice i cevape je "kosovski cevap". Ne znam da li je to neki tradicionalni cevap sa kosova, ili samo neko eto hoc da se takvim marketingom probije na trzistu, ali mi se pledze tamo skroz dopadaju. Onako, imaju meso koje je malo crvenkastno/narandzasto odozgo (unutra naravno kao i svako drugo) plus je, hm, nekako, slatkasto ... U moru ovih koji prave iste pljeskavice, pravo osvezhenje! Lokacija je inace prekoputa masinca, pa kapiram da spu, margi i ostali vec znaju gde je :)

moram da priznam da nikada nisam jela u duff-u , niti u stepinom vajatu .... itd..

samo kod mikana i to zato sto mi je najblizi a jos niko se nije prosr'o od njega... :)))

a da , kad sam bila mala jela sam kod "pera zdere" na trosharini :)

inace,volim pljeskavice ,ali se plasim mlevenog mesa :P

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

nego ti nama reci kakve su americke pljeske u proseku, a da nisu mek, burger king ili wendy's? jel imaju nesto sto se moze uporediti sa nashim?

ja znam za Nemacku (Berlin). oni uopste nemaju rostilj meso! :(

kod njih nema uopste pljeke, ima samo kod nas i hrvata ali su bljak.

zato kad dodjem u bg ovaj topik ce biti od pomoci! :)

Da mleveno je u duffu uzhas ... u dafu valja piletina i tako to .. stepin vajat nikad nisam preterano gotivio posto ne volim da kupujem tri pljeke da bih se najeo a cak mi je i blizu stoga dal iz navike dal iz chega ne znam ja i dalje kod lokija jedem ... u bulevaru sam jednom jeo punjenu i bila je ok al nikako da mi predje u naviku da tamo jedem ... jebem li ga mozda mi atmosfera ne prija ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

"kakve veze to ima sa krajem, kad je lokiju mnogo kvalitet opao,a cene porasle"

pa kako nema veze sa krajem,nije valjda da kad mi se prijede pljeskavica treba da idemo do vozdovca ili banovog brda da se zasitim, da se cimam do tamo zbog jedne pisljive pljeskavice..loki mi na 5 min i stomak odma pun bude

a to sto im je losiji kvalitet a cene skacu..pa jebi ga i dalje gomila ljudi tamo jede iz navike,il zato sto im je usput..

da,al necu ni onim barabama kod lokija da dam pare, vec cu npr da se proshetam do kli-klija, sednem u bashtu, i opet prodjem mnogo jeftinije. A u krajnjem sluchaju tu su uvek kola, pa moze negde da se ode..

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi