Jump to content

Konkurs: Postani gaming prodavac

Lucky

Recommended Posts

Sigurno ste se zapitali zašto toliko igrate te video igre, i da li će se to ikada isplatiti? Evo prilike da sve te sate provedene na serverima zaista nekako iskoristite, zaradite, pa i roditeljima pokažete da sve to nije bilo uzalud. ComTrade Shop u saradnji sa vašim omiljenim sajtom, KlanRUR-om, organizuje konkurs za nove radne pozicije u CT Shop-u. Evo nekih osnovnih informacija:

"Zamisli da ti posao bude da se igraš... i da pričaš o igricama... i da savetuješ ljude koju igricu da kupe... i da kažeš koji je najbolji miš, a koja tastatura... i da pokažeš klincima kako se neka igrica igra... ComTrade Shop ti nudi ovakvu priliku!

Ako:

- Imaš završenu srednju školu.

- Nisi krivično gonjen.

- Imaš solidno znanje engleskog.

- Komunikativan si.

- Spreman si da širiš svoja znanja i stičeš nova iskustva.

Mi ti nudimo:

- Posao Gamer prodavca u ComTrade Shop-ovima u Beogradu i širom Srbije

- Dobru zaradu uz motivacioni sistem bonusa

- Mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa

Svoj CV sa slikom (i Subjectom - Gaming prodavac) pošalji na jobs@comtradeshop.com. Dodji da se igramo!"

Sve te informacije možete pronaći i na specijalnoj stranici koju smo odredili za ovaj izuzetno interesantni konkurs, a nju možete pronaći ovde.

Cisto da spomenem, ako neko od vas poznatijih drugara, ima zelju da se prijavi i radi, neka mi se javne na e-mail ili PM, cisto da ja to znam, bice lakse za kasnije. Naravno, ukoliko imate neka dodatna pitanja mozete me pitati, ali oko samog obavljanja posla tesko da vam mogu odgovoriti, za to koristite ovaj prilozeni mail.

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

auuu ovo je kao dream job \o/

btw

zasto nidge ne pise neko upustvo kako se pishe aplikacija za posao

kako mi nubovi da znamo sta da se proseravamo [:D] ?

a na tom linku "ovde" pishe isto sto i tvom postu laki :/

ja jedine aplikacije koje sam u zivotu pisao to su bile u wow-u za guild i tako slicno

ali verujem da to nema veze jedno sa drugim

posto tamo npr imas bukvalno pitanja i ti odgovaras na njih :o i ko vise i bolje napise to je to :>

a ovo je tesko kad sve sam treba da smislis i budes kreativan ;<

a jos plus sto nemam nikakvo radno iskustvo u zivotu a verujem da je to - odma :( /cry

ovako sto se tice prijave za posao, prvo treba da posaljes cv i ukoliko su oni zainteresovani oni tebe pozivaju na intervju, potom sledi probni period i konacno zaposljavanje u firmi. to ti je neki by the book scenario.

u cv treba da pises gde si sve do sada radio(sa poslednjim poslom na prvom mestu i onda nastavljas), treba da napises koju skolsku spremu imas(koja srednja, da li studiras i sta), treba da napises koja znanja posedujes,naravno sa blagim proseravanjem, recimo kad te pitaju da li znas engleski imas dva nacina da odgovoris, a to su:

pogresan nacin : pa vidite, znam engleski onako dobro uvek sam imao 5 u skoli.

dobar nacin: imam izuzetno znanje engleskog jezika, conversation level.

onda recimo znanja osnovnih sistema racunara(word, excel, acces) i bilo bi uvek lepo da kazes tipa "odlicno znam engleski jezik ali trenutno pokusavam da naucim i (ubaci random jezik), nema veze sto ti ne znas da beknes na tom jeziku ali time pokazujes inicijativu :)

i fora ti je da uvek gledas poslodavca sa visine ali sa odredjnim nivoom postovanja, u fazonu treba da se on zadivi sa znanjima koje ti posedujes ali i da vidi da ces uraditi sve sto treba i da si odgovoran.

i naravno samopouzdanje ti je od svega najbitnije, ako on vidi da ti zamuckujes, da si nesiguran, zaboravi na posao.

imam dosta iskustva sa intervjuima jer sam bio na poprilicno.

evo primer

na jedan intervju dosli smo ja i jedan moj kolega sa faxa, ja sam nosio crnu majicu sa ogromnim znakom anarhije na njemu, starke i iscepane trofrtaljke, a on se nesto bio mega sredio.

ja sam dobio posao on nije.

ali pazi uvek je bolje da budes lepo sredjen nego da dodjes kao klosar na posao.

edit: e da zaboravih, vecina firmi ne zahteva dress code, i ako se preterano sredis to ti moze biti i minus, za ovako nesto najbolja ti je neka neutralna varijanta tipa, patike, farmerke i neka majica sa kragnom.

to je to :)

e da, ako je neka ozbiljna firma u pitanju verovatno ce te pitati koje su ti ambicije, to je veoma tricky question, ali dacu vam jedan primer, pre par godina jedan mladic je dosao u firmu na intervju, dobio je pitanje "koje su ti ambicije", on je odgovorio "ja cu jednog dana biti ministar", to mozda zvuci smesno, ali taj 'mladic' je sad glavni direktor te firme posle svega 3 godine... pa se vi chesite

to su vam neki generalni osnovni hintovi za zaposljavanje

good night and good luck :)

edit :

kruko > znas me znam te, iskustvo mi prosto kipi na ushi :)))

Edited by Jokerman

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

pazi to sto sam ja napisao to su ti najosnovnije stvari sto se tice zaposljavanja, imas tu milion caka i cakica ali ako uradis ono sto sam rekao pravilno sanse da dobijes posao ti se desetostruko povecavaju.

ja sam stavio neka pravila pri zaposljavanju u bilo koju firmu, sad se sve to razlikuje od firme do firme, ni u jednoj nije isto.

edit: ja nisam jos konkurisao, verovatno i necu, jer meni je za moju karijeru potreno radno iskustvo iz nekih drugih oblasti. mada opet ako su uslovi solidni, zasto da ne...

realno gledano taj posao je odlican gledajuci kratkorocno ali dosta losh gledajuci dugorocno, jer zavisi od onoga cime zelis da se bavis, ti moras da razvijas komunikativne sposobnosti do izuzetnog nivoa, sto blejanjem u komp i govorenjem klincima kako se igrice igraju bas i neces uspeti, ali opet tisucu ljudi tisucu cudi

Edited by Jokerman

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

hmm..

ne zvuci lose , ali ja sam do sada igrala samo quake III , gta(san andreas i to ne bas uspesno) , luxor , zuma i sva ta mala sranjca ...

jel mogu da se prijavim ili ipak mora da bude neko koje malo vise upucen u sve te stvari ?:)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Ma dal ste vi normalni ne ocekuju oni da im dodje neki "baja" u odelu sa "diplomama" i "propratnim pismom" ... jbt ocekuju nolifer klinca koji nije mutav i koji je imao neku istoriju/iskustvo u srpskom gejmingu ... fazon neko od silnih nam menadzera sa foruma tipa sejnt hajli niko itd :P

edit:

znachi konkretan savet je da napisete u kojim ste klanovima bili sta ste igrali i dokle ste uspeli sa tim igricama i malo o poznanstvima u podrucju itd itd ... to je ono sto ja mislim da bi proslo posto ako budu nasli nekog "profi menagera" on ce im mnogo lose taj posao odradjivati a kapiram da nisu ljudi banane tolke cim su dosli na pravo mesto za tako nesto (rur) ...

Edited by mohican

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

auuu ovo je kao dream job \o/

btw

zasto nidge ne pise neko upustvo kako se pishe aplikacija za posao

kako mi nubovi da znamo sta da se proseravamo [:D] ?

a na tom linku "ovde" pishe isto sto i tvom postu laki :/

ja jedine aplikacije koje sam u zivotu pisao to su bile u wow-u za guild i tako slicno

ali verujem da to nema veze jedno sa drugim

posto tamo npr imas bukvalno pitanja i ti odgovaras na njih :o i ko vise i bolje napise to je to :>

a ovo je tesko kad sve sam treba da smislis i budes kreativan ;<

a jos plus sto nemam nikakvo radno iskustvo u zivotu a verujem da je to - odma :( /cry

da, niti si zavrsio srednju skolu :/

mohi > ono sto sam ja stavio nije bilo za ovaj posao, nego je bilo generalno gledano za sve intervjue neka pravila.

Ono sto si ti ostavio blage veze nema sa ovim poslom stoga jedini moj zakljucak zasto si ti to postovao je da se puvash ... znam da tje sad da bude mohi hejter ... al jbg koja je poenta objasnjavati kako da se prijavish za posao u banci na topiku gde ljudi traze klince gejmere ...

poenta je u tome shto je killigor pitao kako se uopshte neko prijavljuje za posao i chovek je rekao... i nisi hejter nego si realan :D

a tvoja pricha samo dopunjuje njegovu tako da hepi hepi djoj :)

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Konstruktivan odgovor na to bi bio da mu se kaze da napise od kad igra igrice, koje igrice igra, kolko je dobar u njima, koga zna sa gejming scene, gde igra, koje casopise cita, bla bla bla a ne da mu napises "ma poenta je da si MEGA KUL i dobices posao, vidish tako sam ja dosao GO na aplikaciju za posao i dobio sam ga pored TRI SISATE PLAVUSHE zato sto mi je PENIS ENORMAN" ...

u stvari jesam hejter vidim to sad al jbg ... nije da nema osnove ...