Jump to content

Ko na ruru ima...

exile

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne. ne. kole to je tzv lean back hate, kada me mrzi da vezbam vijuge i smishljam nesto...Tzv fat joe hejt

504229_356x237.jpg

btw zachudilo bi me da se iko sam prijavi na ovaj topik.

Coko, mogao si lepo da odmah predjesh na temu i istovremeno pitash i gde zive i u koje doba dana niko nije kod kuce, da li imaju kuche, sifru alarma i da li mogu da ti ostave sendvich da te cheka u frizu

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Ja mogu da mu ostavim sendvich, imam machku, nemam alarm i nisam gajbi veci deo prepodneva kao ni matorci, tu je samo cjelavi buraz pored koga moze da iznese oba moja pentium3 racunara, 14" Ei nish TV kome ne radi IR senzor, kolekciju neobelezenih DVDa sa divX filmovima koji na zalost nema potrebe da budu neobelezeni i to je otprilike to :)) I kad je vec tu mozhe da usisa gajbu ako nadje usisivac :))

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

ja imam para da se ne pozalim, ali bih voleo jos... pa cu da ih i napravim :) i onda vas zovem na party da vas silikonske plavushe trljaju nasapunjane penom a vitke brinete masiraju dok sedite na ivici bazena... za Ivanadonjacrta cu da angazujem neku sa midnighthota sa sve niklovanom shipkom... olololo

fallout_table.gif

Coko,poenta?

JA SAM NAJVECI BURZUJ,DRZIM U SVOM DVORISTU RAFINERIJU

A I PETROHEMIJU

a kad bolje razmislim i azotaru

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ono,imam dovoljno para...ne preterano ali dovoljno...dovoljno za letovanje neko,da se sredi gajba i za neke solidne krpice i tako,neki sitniji luxuz da kazem...cale mi radi po jebeni ceo dan,a keva po jebeno pola dana...jebem ti pare i ko ih izmisli...iskreno,posto uvek zelim nekako da kucni budzet oslobodim mog pritiska,izabrao sam najgluplji nacin za to-kocka,ali hvala bogu za sada ide kako treba pa prilicno im retko trazim kintu...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

u zivotu nisu nista pare vec ljudi.

ako imas dovoljno jake ljude oko sebe nikad neces biti gladan niti ces biti u nekoj neprilici.

druga vazna stvar u zivotu je snalazljivost.

mozes ti da imas koliko hoces para ako si nesposoban da ih odrzavas.

ja ovako fizicki nemam preterano puno para ali nije ni da sklapam kraj sa krajem.

ali sto se tice ovih drugih stvari... pa tu nemam sta da brinem

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...