Jump to content

BioShock


G!!!

Recommended Posts

  • Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^ Igra zahteva d3d9 dll 33 ili 34 ne secam se tako da verovatno vec imas dx iz juna :)

Disk sam srezao zato sto nemam prostora :) A hrcak sam po veroispovesti :)

Jel naisao neko na error da pri instalaciji samo iskoci zakratko command prompt i nista se dalje ne desi? Cimaju me ljudi sa beogrida koji su skinuli isti iso kao i ja (samo sam ga ja provukao kroz goreopisanu proceduru) i nece da im pocne instalacija uopste... mungosi...

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Link to comment
Share on other sites

A sto vi rezhete diskove? Mozda ja radim nesto pogresno, ali poslednjih XY igara za koje je pisalo "Srezhite iso ili mountujte" sam samo otpakovao fajl winrarom i instalirao. Nema potrebe da se cimam sa mountovanjem ili jos gore sa troshenjem DVD-a na tako nesto?

Mental note: ne uzimaj igre od Lakija :)

Link to comment
Share on other sites

Uleteo sam sinoc u Neptune i nikako da prestanem sa igrom. Pokusao sam da se obracunam sa taticom, ali me je otkinuo. Jos su ga neki slepci napali i ja kao, aj da ga gadjam sa strane. Skinuo mu vise od pola, on pobio sve i ja brze bolje pobegao. Spasao sam prvu klinku. Za prvo igranje ih sve spasavam, a drugi put cu da ih sve pocistim.

Edited by support
Link to comment
Share on other sites

hint: za tatice je dobra strategija da zahakujes sve moguce i nemoguce turrete i kamere i da ga navuchesh na njih (ako mozes da iskombinujes turret sa flamethrowerom ili rocket launcherom, to je najbolje). Freeze + shotka ili Shock + shotka... i naravno, armor pirsing sa revolverom.

Get smart or die dumb!

Link to comment
Share on other sites

Sto je vise igram to sam ravnodushniji... Nedostaje mi SS2.... koliko je ono truda bilo ulozeno u igru, samo kad se setim... Ovo ne moze ni da prismrdi Sistem Shock-u.

Dodushe daleko od toga da je LOSHA igra naravno, odlichna je, i jako zabavna, i pricha je koliko sam skontao do sada jako dobra.

Link to comment
Share on other sites

igor je chovek koji svoje zalazhenje u godine dozhivljava vishe izrazheno nego neki drugi od nas pa mu nije dovoljno sto se dobro provodi nego ima i potrebu da naglasi (i ponavlja vishe puta) da sve zhivo na sta troshi svoje vreme predstavlja nekakav vrhunac nechega ;oP

Link to comment
Share on other sites

Ako neko bude imao problema (kao ja) tipa da ne moze da je pored svih vratolomija pokrene.Neka instalira vcredist_x86 koji se nalazi u vs redist folderu i, ako i posle toga eventualno bude imao isti problem neka re-instalira i directX.

To i pishe u nfo fajlu :) Pri cemu ja nisam imao nikakve vratolomije, samo pokrenes instalaciju, pa redist pa dx, i sve radi.

Link to comment
Share on other sites

i da sam imao "doticni" tesko da bi procitao......mlad...lud ..sta ces? Na kom nivo-u "tezine" igrate? Smorio me loodak u operacionoj sali koji odbija da umre

Uvek kad preuzimam nesto sa newsa, to nesto ima uz sebe na primer 20 komentara. 15 su "aaa, ne radi mi, aaa, ne radi", "kako da pokrenem ovo govno", "uaaaa" itd, a 5 su "otvorio sam nfo i sledio uputstva, i sve radi kako treba" :)

Link to comment
Share on other sites

i da sam imao "doticni" [:D] tesko da bi procitao......mlad...lud ..sta ces? [;)] Na kom nivo-u "tezine" igrate? Smorio me loodak u operacionoj sali koji odbija da umre [:D]

Ishakuješ (bolje rešenje) ili uništiš (lošije rešenje) stanicu za lečenje, a pre toga ishakuješ obližnji top i sigurnosnu kameru i prostoriji pored (ako slučajno, u toku borbe, otrči tamo) i neće ti trebati više od 30% municije koje imaš na sebi da ga skenjaš.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

Igram na hard, relativno cesto ginem jer previse se pirocancim sa municijom i medkitovima. Igra apsolutno nije izazovna. Suvise streamlined za konzolice. Zasto nema inventara, zasto bar ne mogu da vidim koliko delova za pravljenje itema imam, zasto ne mogu da vidim sta imam od plazmida dok ne odem do banke? Npr. druga glupost koja me je smorila, da bi se audiolog ubacio na listu pustenih tamo u onim menijima na mapi, moras da ga pustis, ako pokupis 2 loga i pustis T tek onda, pusta samo onaj zadnji a onaj prethodni nestaje bez traga.

Blaaa, System je bolji sto puta...

Link to comment
Share on other sites

Kako gineš, kada ima oni medivatovi, što po meni ubija svaki mogući suspens u okršajima, naročito sa taticama. Što da se cimam i eskiviram i taktiziram, kad jednostavno ne mogu da umrem. Igra je i previše linearna, a kada i (retko) ima mogućnosti da se malo istražuje van glavne trase, nema mnogo motivacije za time, kao da je pravljena za razmažene konzolaše koji ne žele da se cimaju mnogo oko razmišljanja gde ići dalje i gde šta treba raditi a da pri tome ne moraju da razmišljaju da li će da poginu u igri. Igra je u stvari light verzija SS2 na dnu mora sa fancy grafikom i genijalno aranžiranim zvukom i muzikom, ono što je Icewind Dale u odnosu na Baldur's Gate, eto. I definitnivno nije igra godine, Stalker je igra godine.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...