OrthodoX Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 ^ ? Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 ^ Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 MILIĆU BITANGO MOJE FORE PRODAJEŠ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 @MaudDib: @Ivan: Chemu onaj rofl? Da ne mislish da je Karicu nepravedno oduzeta frekvencija ili da mu je oduzeta iz pogreshnih razloga?? Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 ma jok, ja baš mislim da je hepi trebalo da dobije njegovu frekvenciju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 To kako ce Koshava (a i svi ostali) da se pokazhe videcemo u buducnosti, ali vrlo mi je zanimljivo da neko mozhe da podrzhava Karica u ovoj (ili bilo kojoj) prichi. Chak i da ostavimo po strani to kako je BKTV nastala, kako je dobila frekvenciju, kakvo joj je bilo finansijsko stanje i nerazjashnjena vlasnichka struktura, njen (informativni) program je bio bruka i sramota od kada je Bogi osnovao PSS i pocheo spiku o salati i razbijanju katanaca. To je najbanalniji primer zloupotrebe jedne privatne televizije u privatne / politichke svrhe. A ako Hepi/Koshava ne bude zadovoljila standarde koji se podrazumevaju dobijanjem nacionalne frekvencije videcesh da ce i oni lako ostati bez iste. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Jebote danas sam ladno negde prochitao da ce ta bolesna AVALA prenositi utakmicu kupa UEFA Groningen - Partizan Zgranuo sam se, ne mogu da verujem. Koji su to mafijashi :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 shke jbg. ko ima vishe para njemu devojka. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Za vikend je na Avali isla cak i verzija dine iz 2000, sa efektima kao da sam ih ja pravio u flashu. Moram samo da vidim kad ide emisija sa Sonjom Savic, mozda dovede Djileta u emisiju da se zajedno puknu i vode ljubav. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 prsotineeeeeee :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Avala je klasicno vlasnistvo masnih lopina koje je stekaju za trenutke kada ce morati da sunu paljbu po politickim neistomisljenicima, osim toga ta televizija nema drugu namenu... mislim, ono sto oni emituju dosadno je i mentalno zaostalim paramecijumima... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Avala je klasicno vlasnistvo masnih lopina koje je stekaju za trenutke kada ce morati da sunu paljbu po politickim neistomisljenicima, osim toga ta televizija nema drugu namenu... mislim, ono sto oni emituju dosadno je i mentalno zaostalim paramecijumima... D' UZMESH DA POLUDISH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 (edited) To kako ce Koshava (a i svi ostali) da se pokazhe videcemo u buducnosti, ali vrlo mi je zanimljivo da neko mozhe da podrzhava Karica u ovoj (ili bilo kojoj) prichi. Chak i da ostavimo po strani to kako je BKTV nastala, kako je dobila frekvenciju, kakvo joj je bilo finansijsko stanje i nerazjashnjena vlasnichka struktura, njen (informativni) program je bio bruka i sramota od kada je Bogi osnovao PSS i pocheo spiku o salati i razbijanju katanaca. To je najbanalniji primer zloupotrebe jedne privatne televizije u privatne / politichke svrhe. A ako Hepi/Koshava ne bude zadovoljila standarde koji se podrazumevaju dobijanjem nacionalne frekvencije videcesh da ce i oni lako ostati bez iste. Hmmm, ovaj... CUT THE BS! Kazi mi... Ti pouzdano znas od kakvih para su ostale privatne televizije nastale/rade? Mani me. Edited September 28, 2006 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Ne znam, ali pored cele priche o finansiranju, BK se (od kada je nastao PSS) ubedljivo najbahatije i najneprofesionalnije ponashala i zato mi je drago shto su ispushili. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 :), vazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Ortodox je u pravu. vas ostale me mrzi da hejtujem. a jos me vise mrzi da vam objasnjavam zasto je Ortodox u pravu. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 TAKO JE DRALE PRAVNA DRZHAVA FUNKCIONISHE !!1 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 zamisli kad naprave celebrity bb pa budu dragan kojić keba i nedeljko bajić baja u emisiji sa srđanom todorovićem žikom i milanom đukićem lakijem.. ts ts ts :) eNivejZ, oko ovih kanala. I meni je smor sto je koshava dobila frekvenciju, ali recimo za hepi nije, po meni jedna "decja" televizija treba da dobije nacionalnu frekvenciju. Sto se tice avale, njihova profesionalnost se potvrdjuje time sto jos nemaju svoje prostorije pa su se umuvali u CT zgradu. Al' ajde to, nego nemaju studio, pa su "rastrkani" po drugom spratu CT-a u ogromnim hodnicima i prostorijama, koje svakako ne mogu da pruze uslove koje moze jedan normalan studio, makar i mali. A vidim da su krenuli da prenose sport, i to partizan, to je korak u nekom pravcu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 (edited) Ali kad sam video pompezne najave za avalu tipa "Najkvalitetniji i najinteresantniji program, vrhunska slika zahvaljujuci HD kamerama,, A palma odprilike ima em bolju sliku, em i poentu [seljachka not-wannabe televizija] Edited September 28, 2006 by stalja_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 (edited) znate sta je meni najveci smor drugovi moji komunisti to sto svi mi placamo 200 dinara za drzavnu televiziju, a ja pre hvatam sarajevo na anteni nego rts i to sto svi mi placamo 200 dinara za drzavnu televiziju, a oni vec 15 godina vrte 3 iste serije (i to iz njihove produkcije) i iste filmove (isto iz njihove produkcije), pa se ja onda zapitam drugovi moji, gde i u ciji dzep ide 2M evra mesecno i to sto ne prenose ni jedan normalan sport i sto ne daju ni jedan normalan film i sto je dnevnik isti kao kad je bio sloba, samo u zere drugacijem konceptu i sto pustaju reklame koje bi ja pwnovao uz pomoc pwerpointa i kako su danas pola sata kenjali kako su dobili neko novo osvetljene od eu, vatever i kako svi treba da se naguzimo velikom tijanicu, nateram ga na kurac pazi, dobili, znaci ne kupili od onih 2M evra mesecno e to je agonija, srbijo moja medju sljivama Edited September 29, 2006 by dvnitycker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Zar ne placamo 300 dinara? Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Ma ne... Niste shvatili RTS uopste... Oni ce prvo da skupe parice, pa ce onda smerno da ih trose, zarad nas, TV pretplatnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 To kako ce Koshava (a i svi ostali) da se pokazhe videcemo u buducnosti, ali vrlo mi je zanimljivo da neko mozhe da podrzhava Karica u ovoj (ili bilo kojoj) prichi. Chak i da ostavimo po strani to kako je BKTV nastala, kako je dobila frekvenciju, kakvo joj je bilo finansijsko stanje i nerazjashnjena vlasnichka struktura, njen (informativni) program je bio bruka i sramota od kada je Bogi osnovao PSS i pocheo spiku o salati i razbijanju katanaca. To je najbanalniji primer zloupotrebe jedne privatne televizije u privatne / politichke svrhe. A ako Hepi/Koshava ne bude zadovoljila standarde koji se podrazumevaju dobijanjem nacionalne frekvencije videcesh da ce i oni lako ostati bez iste. aj da ne ulazimo u politiku, ali bk je bio miljama ispred svih ostalih tv stanica u nas.. iskreno boli me uvo sta je karic baljezgao na njoj (a bila je jedina tv koja je kritikovala danasnju vlast otvoreno na ovakav ili onakav nacin) jer je ostatak programa bio kvalitetnijih od svih ostalih zajedno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Zar ne placamo 300 dinara? Ko je lud da placa tu pretplatu... ccc Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Vaistinu, moja zgrada gerijatrija komplet, niko ne daje pare za predplatu osim mog dede. Kapiram da situacija nije bolja ni na drugim mestima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts