Jump to content

TV AVALA

Kole

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@MaudDib:

negative.jpg

@Ivan:

Chemu onaj rofl? Da ne mislish da je Karicu nepravedno oduzeta frekvencija ili da mu je oduzeta iz pogreshnih razloga??

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

To kako ce Koshava (a i svi ostali) da se pokazhe videcemo u buducnosti, ali vrlo mi je zanimljivo da neko mozhe da podrzhava Karica u ovoj (ili bilo kojoj) prichi. Chak i da ostavimo po strani to kako je BKTV nastala, kako je dobila frekvenciju, kakvo joj je bilo finansijsko stanje i nerazjashnjena vlasnichka struktura, njen (informativni) program je bio bruka i sramota od kada je Bogi osnovao PSS i pocheo spiku o salati i razbijanju katanaca. To je najbanalniji primer zloupotrebe jedne privatne televizije u privatne / politichke svrhe. A ako Hepi/Koshava ne bude zadovoljila standarde koji se podrazumevaju dobijanjem nacionalne frekvencije videcesh da ce i oni lako ostati bez iste.

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

Za vikend je na Avali isla cak i verzija dine iz 2000, sa efektima kao da sam ih ja pravio u flashu.

Moram samo da vidim kad ide emisija sa Sonjom Savic, mozda dovede Djileta u emisiju da se zajedno puknu i vode ljubav.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Avala je klasicno vlasnistvo masnih lopina koje je stekaju za trenutke

kada ce morati da sunu paljbu po politickim neistomisljenicima, osim toga

ta televizija nema drugu namenu... mislim, ono sto oni emituju dosadno je

i mentalno zaostalim paramecijumima...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

To kako ce Koshava (a i svi ostali) da se pokazhe videcemo u buducnosti, ali vrlo mi je zanimljivo da neko mozhe da podrzhava Karica u ovoj (ili bilo kojoj) prichi. Chak i da ostavimo po strani to kako je BKTV nastala, kako je dobila frekvenciju, kakvo joj je bilo finansijsko stanje i nerazjashnjena vlasnichka struktura, njen (informativni) program je bio bruka i sramota od kada je Bogi osnovao PSS i pocheo spiku o salati i razbijanju katanaca. To je najbanalniji primer zloupotrebe jedne privatne televizije u privatne / politichke svrhe. A ako Hepi/Koshava ne bude zadovoljila standarde koji se podrazumevaju dobijanjem nacionalne frekvencije videcesh da ce i oni lako ostati bez iste.

Hmmm, ovaj... CUT THE BS! Kazi mi... Ti pouzdano znas od kakvih para su ostale privatne televizije nastale/rade? Mani me.

Edited by Crash Override

Ne znam, ali pored cele priche o finansiranju, BK se (od kada je nastao PSS) ubedljivo najbahatije i najneprofesionalnije ponashala i zato mi je drago shto su ispushili.

zamisli kad naprave celebrity bb pa budu dragan kojić keba i nedeljko bajić baja u emisiji sa srđanom todorovićem žikom i milanom đukićem lakijem..

ts ts ts :)

eNivejZ, oko ovih kanala. I meni je smor sto je koshava dobila frekvenciju, ali recimo za hepi nije, po meni jedna "decja" televizija treba da dobije nacionalnu frekvenciju. Sto se tice avale, njihova profesionalnost se potvrdjuje time sto jos nemaju svoje prostorije pa su se umuvali u CT zgradu. Al' ajde to, nego nemaju studio, pa su "rastrkani" po drugom spratu CT-a u ogromnim hodnicima i prostorijama, koje svakako ne mogu da pruze uslove koje moze jedan normalan studio, makar i mali. A vidim da su krenuli da prenose sport, i to partizan, to je korak u nekom pravcu.

znate sta je meni najveci smor drugovi moji komunisti

to sto svi mi placamo 200 dinara za drzavnu televiziju, a ja pre hvatam sarajevo na anteni nego rts

i to sto svi mi placamo 200 dinara za drzavnu televiziju, a oni vec 15 godina vrte 3 iste serije (i to iz njihove produkcije) i iste filmove (isto iz njihove produkcije), pa se ja onda zapitam drugovi moji, gde i u ciji dzep ide 2M evra mesecno

i to sto ne prenose ni jedan normalan sport

i sto ne daju ni jedan normalan film

i sto je dnevnik isti kao kad je bio sloba, samo u zere drugacijem konceptu

i sto pustaju reklame koje bi ja pwnovao uz pomoc pwerpointa

i kako su danas pola sata kenjali kako su dobili neko novo osvetljene od eu, vatever i kako svi treba da se naguzimo velikom tijanicu, nateram ga na kurac

pazi, dobili, znaci ne kupili od onih 2M evra mesecno

e to je agonija, srbijo moja medju sljivama

Edited by dvnitycker

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

aj da ne ulazimo u politiku, ali bk je bio miljama ispred svih ostalih tv stanica u nas.. iskreno boli me uvo sta je karic baljezgao na njoj (a bila je jedina tv koja je kritikovala danasnju vlast otvoreno na ovakav ili onakav nacin) jer je ostatak programa bio kvalitetnijih od svih ostalih zajedno...

fallout_table.gif