G!!! Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Opet WW2... osećam da je megasmor, ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Pazi, voodoo, kad se meni koji ne volim strategije (i generalno sam glup za iste ^^) svidela igra ... Ne znam, probaj, ali pod obavezno. Nemoj se zajebati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 al najjache mi je ono tipa gledash lika tj na ekranu ti je i selektujesh ga i chuje se normalno a ako ga selektujesh na bind i daleko ti je chuje se preko radija ili danas sam uzeo prvu onu misiju gde dobijesh tenkove i ja njima dao attack move i gledam u bazu tek se neshto chuje jebote ja gledam kroz prozor ono zvuk fajta gore ali jebote totalno autentichno Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 i ja bi sajberpank, ali rpg, i da ima pricu ko torment, a da je zajebano ko folaut a sa koliko nishtica se pishe iznos kesha koji zhelish sa tom igrom? =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikae Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Igrica je fenomenalna, igram preko neta, ako jos neko igra neka se javi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Blejd, si uzeo original ili ? Ja sam odigrao single, i bash mi se extra svidela igra. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikae Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Blejd, si uzeo original ili ? Ja sam odigrao single, i bash mi se extra svidela igra. Nisam imao vremena da potrazim original, a i nebi uzimao dok ne predjem na wifi, sada sam na sporom dial up modemu. Igram preko hamachi-ja. Singl nisam igrao posto nema za axis, igram iskljucivo sa njima. Bilo bi lepo kad bi se kod nas COH igrao malo vise. P.S. Zna li neko da li u Sremskoj Mitrovici ima neka dobra igraona sa netom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Prvo i prvo, des blade, sha ima matori, nisam te video 100 god. :DD Dalje, upravo sam odigrao par misija na "uberextrahard" (aka, mnogo tesko za ljude sa polomljenim rukama i niskim iq-om, nije tesko), stigao do karentana, nije loshe, svidja mi se, ali se igrica svodi na masovno bacanje paratroopera, spamovanje replenishovanja trupa, i slanje u smrt naravno. Svidjaju mi se sitnice, skupljanje mg-ova, 80 cal-ova, akcija, koja postaje malo monotona posle 2 sata igranja, itd. Nisam josh video tenkove, ali znam da jedu malu decu i rushe zidove. ;) Veoma lepo osmishljeno, ali je veoma ne igrivo za neku naprednu multiplejer strategiju (wc3). Mozda kad bi se igralo na necem sto je jace od pure intela na 2.8, gige ram-a, radeona 9550 (dobro, sranje je, nemoj flame), bi bilo mnogo lepse. Nisam igrao sa nemcima, verujem da imaju kar-ove i tako ta lepa oruzja i mnogo bolji izbor tenAk-ova. Elem, prijatno za oci, full akcija (u prevodu warhammer 40k, u ww2 izadnju), sa nekim dodatcima oko zauzimanja teritorije (to mi se mnogo svidja, nije isti kao u wh40k). Thq je odradio super posao, valjda ce se natji ljudi koji ce igrati ovo i mozda napraviti koji turnir kod nas. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikae Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 O des ghoste, vidim jos igras wc3, i to punom snagom! Cestitam na uspesima. Sto se tice COH, predlazem da odgledas koji replay da vidis na koji nacin se igra ustvari igra + igra je prilicno nova, pa ostaje jos gomila novih interesantnih strategija da se otkrije. Sto se tice popularnosti iste, treba samo napraviti turnir sa vrednim nagradama... a ostalo ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 ajde josh neko preko hamachija da igra? hajli? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Ja bi' igrao, al' sam glup :( Svi bi ste me dobijali i generalno bih bio nekoristan :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 ma brate... igrao sam juche sa jednim likom obojica smo loshi ko noge Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Pa dobro onda, mogli bi od sutra neshto da odradimo .. Imate moj msn u profilu pa me kontaktirajte .. Mogu od 21h ili neko vreme pre 17h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 treba sutra ortak da mi donese igru...jedva cekam da vidim:)...a kad uzmem net igramo se:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Ne svidja mi se sto nisu ubacili onaj melee combat iz WH40k ;(, fazon uleti jerry u rulju mojih vojnika a ovi rade retardirani crossfire, umesto da ga iznabadaju kundacima i nozevima, a osvajanje tenkova isto nije ubaceno i one fore sa otvaranjem poklopca od tenka i ubacivanje granate. ;( Nego ae igramo preko hamachija, nisam video mp i nisam igrao skirmish a igra mi se; ) mnooogo. :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 pa ae cimajte me na msn bicu_ti_drug@hotmail.com ako svi koji kazhu dodju i stvarno se iscimaju bice nas za 3v3 ili tako neshto samo treba onda da vidimo ko bi bio najbolji host.. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 (edited) ja igram iz platoa, imamo 10 mbit liniju, tako da ono :) samo treba da skinem taj hamachi, i mozda da mi date koji tip, jel ima kakva nova verzija coh-a ili nesto :S? edovao sam te na msn, moj je pastrulator@hotmail.com. Edited October 10, 2006 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 da, vidim za sad nas ima 4 imam josh jednog ortaka u shteku ali on je sad opsednut fifom pa mu se ne igra coh al igrace ga za jedno nedelju dana svi skinite novu verziju dakle odete na multyplayer pa na internet i sam krene da skida mislim da je oko 8mb Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 jebeno sranje mi ne radi kako treba:(...instalira igru i sve ok, ali kad pokrenem misiju uopste ne vidim jedinice na mapi...glupi radeon 9200 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 a za single jel ima neki patch ? jel dovoljno 128k za neko pristojno net igranje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 jebeno sranje mi ne radi kako treba:(...instalira igru i sve ok, ali kad pokrenem misiju uopste ne vidim jedinice na mapi...glupi radeon 9200 stavi rezoluciju na 800x600 i ubi sve shadere, kurceve, palceve u opshnsima, should work :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Nisam imao vremena da potrazim original, a i nebi uzimao dok ne predjem na wifi, sada sam na sporom dial up modemu. Igram preko hamachi-ja. Singl nisam igrao posto nema za axis, igram iskljucivo sa njima. Bilo bi lepo kad bi se kod nas COH igrao malo vise. P.S. Zna li neko da li u Sremskoj Mitrovici ima neka dobra igraona sa netom? Gde se ti trenutno nalazish ? Mogli smo kod Nebe igrati COH, skoro je upgradeovao kompove :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 stavi rezoluciju na 800x600 i ubi sve shadere, kurceve, palceve u opshnsima, should work :) probao naravno...nista:(...al uzimam novu graficku ovih dana pa cu se igrati:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 DULE UBICA PAZITE SE Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 SAD KAD KUPI 7600GT VIDECETE STA JE BOL & PATNJA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts