Jump to content

Nikae

The X
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Nikae

Recent Profile Visitors

1,483 profile views
  1. Da ne trazim sad preko 80 strana....jel neko igra betu? Ja sam dobio invite jos medju prvima.
  2. Lepo lepo, i ja bi dosao da nije tako daleko (ja sam iz Shida). Add me na EU serveru nick "Nikae" pozdrav
  3. Hvala svima puno na odgovorima, poslusao sam vase savete. Otisao san na server FrozenWhisper, sobzirom da sam rekrutovan preko "invite friend" imam +300% exp, i stalno igram sa jednim ortakom (sa tim sto me je rekrutovao). Naleteli na nekog svedjanina koji iz cista mira hoce da nas bustuje u nekom dungenu, tako da sam odma zakucao na lvl 20, i sad cekam da svane da trknem do prodavnice da uzmem igricu posto trial je samo do lvl 20 :P IGN: Nikae Tauren/Druid ;)
  4. Dok svi vi igrate wow par godina, ja cu tek sad da pocnem :) Oni koji su igrali wc3:tft znaju me pod nikom Fallen)Blade. Pre nego sto pocnem hteo bih da pitam, na koji server da idem sobzirom da me interesuje samo PvP i takmicenja? I da, koja "rasa" je najbolja za PvE, odnosno brze levelovanje? (laku cu kasnije promeniti istu) P.S. Ako neko ima link od WCG finals 2010, neka plz postuje link da vidim koje su "rase" koristene. poz
  5. O des ghoste, vidim jos igras wc3, i to punom snagom! Cestitam na uspesima. Sto se tice COH, predlazem da odgledas koji replay da vidis na koji nacin se igra ustvari igra + igra je prilicno nova, pa ostaje jos gomila novih interesantnih strategija da se otkrije. Sto se tice popularnosti iste, treba samo napraviti turnir sa vrednim nagradama... a ostalo ide.
  6. Nisam imao vremena da potrazim original, a i nebi uzimao dok ne predjem na wifi, sada sam na sporom dial up modemu. Igram preko hamachi-ja. Singl nisam igrao posto nema za axis, igram iskljucivo sa njima. Bilo bi lepo kad bi se kod nas COH igrao malo vise. P.S. Zna li neko da li u Sremskoj Mitrovici ima neka dobra igraona sa netom?
  7. Igrica je fenomenalna, igram preko neta, ako jos neko igra neka se javi.
  8. A Highl1 ti si uvek u toku, to mi se svidja :). ROL=Rise Of Legends? 100k u nagradama? Lepo! Znaci moze se igrati na game spy serverima besplatno? I naravno, da li se kod nas moze nabaviti original(predpostavljam da treba ukooliko zelim da igram preko game spy)? Cudi me da niko ne igra ROL.
  9. Hteo bi da uzmem neku strategiju i da igram na netu, ali da server bude "cheat free" tj. da se ne mogu koristiti neki programcici za varanje. Dobar primer, gde nije moglo da se vara je server warcrafta "battle.net", naravno znam da je tamo bilo toga ali je ipak bilo podnosljivo i bilo je dosta banovanja. Sta je sa game-spy serverima? Mnoge igre ga koriste ali ne znam kakva je situacija tamo? I da li se uclanjenje na game spy placa (ukoliko zelim da igram na cheat-free serverima)? Bilo kakva informacija bi dobro dosla :)
  10. Na kom sajtu moze da se skine full verzija?.....argh gde god da odem placa se registracija na sajtu T_T.
  11. Bio sam na par sajtove gde mogu da se skinu najnovije igrice kao sto je recimo Age of empires 3, ali se registracija na sajtu placa. Zna li neko da li postoji sajt koji ima isto to ali za DZ :) (mozda bi i platio na nekom sajtu ali mi je to nekako nesigurno).
×
×
  • Create New...