Jump to content

Avior

The X
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Avior

  1. BTW, jednu stvar sam zaboravio da kazem... -- SVAKA PARTIJA ce se snimati LoL Recorder-om kao replay, i svi ucesnici turnira ce biti u mogucnosti da uzmu replay-eve po zelji ili sve... :)
  2. Hvala na reply, Trenutno ima 4 ekipa...nadam se da ce biti vise do 20.03.2011. Ovo je prvi turnir u LoL-u koji se pravi u Paracinu, mada mislim da nije bio ovakav turnir u blizoj okolini (Cuprija, Jagodina), bar kako sam ja obavesten...ali ko zna, mozda i jeste, ali ja nisam cuo za to :P S obzirom da je ovo prvi u Paracinu provereno, a i da je ovo relativno "nova" igrica za ovaj kraj ovde, iskreno se nadam da ce biti bar 8 ekipa, da bi napravili nesto sto bi smo mogli nazvati "turnirom"... Takodje, sto se tice organizacije, potrudicemo se da bude sto bolje i bez nekakvih problema...najvise sto me brine, iskreno, jeste to kao sto vecina LoL igraca zna, da hoce malo LoL serveri da zezaju, iskljuce que zbog "popravki" ili neki maintance ne planirani...jer sve igre bi isle preko tih servera, za neke privatne servere/LAN server i slicno nisam cuo, a iskreno i ne bih pravio turnir na tim serverima ako ih i ima uopste... Vidim da je -eXeCUt0r- iz Novog Sada i pantasd je iz Smedereva, ne bas blizu Paracina...to mi daje malo vecu brigu, tj vecu odgovornost u slucaju ako bi ste vi ili jos neko dosao, a da nesto ne bude u redu, bili bi ste u velikom trosku (put i ostalo), a i ne zelim...kako da kazem...da se brukam pred svetom ;p naravno, ne kazem da ne bih zeleo da dodjete, bio bih ponosan (iskreno) ako bih uspeo da dovedem ljude sa drugog kraja Srbije :) U svakom slucaju, redovno cu posecivati ovaj post i postovati sve novije informacije u vezi turnira... btw, hvala Lucky :)
  3. Pozdrav svima! ovako, planiran je turnir u League of Legends (LoL) u Paracinu - igraonica KobaltGame...turnir je planiran za 20.03.2011. (nedelja) sa pocetkom u 12h Detaljnije: -- 3v3 -- The Twisted Treeline mapa -- Turnir se odrzava u igraonici KobaltGame u Paracinu, dakle, svako ko zeli da ucestvuje mora doci ovde... -- Igra se sa EU acc ( LvL30 NIJE OBAVEZAN za ucestvovanje na turniru) -- Registrovanje i ucestvoranje tima (3v3) na turniru kosta 900din -- Sistem eliminacije ce biti odredjen u zavisnosti od broja prijavljenih ekipa Nagrade: --1. Mesto dobija 50% od ukupne uplate ekipa na turniru --2. Mesto dobija 839RP (Riot Points) za svakog clana u timu Prijava: -- E-mail ili Facebook: lolparacin@hotmail.com (na Facebook-u prijava iskljucivo Privatnom Porukom) -- ili licno doci u igraonicu KobaltGame u Paracinu, preko puta Pozorista. -- ili pozivom na telefon: 062/ 8-347-661 Sandro Vise Informacija: -- Na e-mail ili Facebook-u mozete poslati privatnu poruku. -- Broj telefona: 062/ 8-347-661 Sandro NAPOMENA: -- Kada popunjavate registraciju na e-mailu ili Facebook-u, molimo vas da navedete IME TIMA kao i LoL Nick svakog clana tima. Svaka promena (ako ste vec prijavili tim, pa zelite da zamenite nekog clana i sl...) mora biti evidentirana kod organizatora, dakle, mora se svaka promena prijaviti PRE pocetka turnira.
  4. Prodajem Warlock-a lvl 70 Human na Dentarg serveru, nick je Barnes ima veoma dobar PvE i PvP gear... oko 1200g, epic fly mounta, od profesija ima Enchanting & Herbalism... da ne bih sad sve detaljno pisao... evo vam armory link pa sami vidite... http://armory.wow-europe.com/character-she...rg&n=Barnes ako ste zainteresovani... mob: 064/273-97-64 MSN: sandro_srbija@hotmail.com
  5. Prodajem Human (Male) Warlocka lvl70 sa full epic gearom kako za PvE tako i za PvP, epic fly mount 280%, 1.400 gold, 12.000 Honor i oko 1.000 Arena pts. Lik je na Dentarg serveru nema guild jer sam se transfer na taj server pre oko 2 nedelje... sto se geara tice za PvP ima 4/5 Gladiator, 4/5 Merciless Gladiator, 3/5 Vangeful, wand/offhand merciless gladiator i druge PvP epice... a gear za PvE koji koristim je 3/5 T4 i 2/5 T5 ostalo su epici iz Hyjal/BT... da ne bih pisao koje iteme imam, koje profesije koristim i sve ostalo... zato vam dajem link gde mozete sve lepo sami pogledati: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...rg&n=Barnes Na ovaj acc se nalazi i Night Elf (Female) Rogue lvl65 na Twisting Nether serveru i Blood Elf Paladin (Male) lvl61 na Ragnaros serveru. Ako se odlucite za kupovinu ovog acc javite mi se na MSN: sandro_srbija@hotmail.com ili pozovite na 064/273-97-64 (zovem se Sandro btw )
  6. Prodajem Human (Male) Warlocka lvl70 sa full epic gearom kako za PvE tako i za PvP, epic fly mount 280%, 2.300 gold, 55.000 Honor i 5.000 Arena pts za trosak u sezonu 3! Lik je na Twisting Nether serveru u najboljem Alliance guildu... sto se geara tice za PvP ima 4/5 Gladiator, 4/5 Merciless Gladiator, wand/offhand merciless gladiator i druge PvP epice... a gear za PvE koji koristim je 3/5 T4 i 2/5 T5 ostalo su epici iz Hyjal/BT... da ne bih pisao koje iteme imam, koje profesije koristim i sve ostalo... zato vam dajem link gde mozete sve lepo sami pogledati: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...mp;n=Blackheart To je sto se tice prodaje... ako neko zeli da Trade acc... Trazim Blood Elf Paladina sa dobrim gearom, slicnim kao moj (mala razlika ne predstavlja problem....) Svejedno da li se odlucite za kupovinu ili trade javite mi se na MSN: sandro_srbija@hotmail.com tako da mozemo lepo da se dogovorimo oko cene ili trade acc!
×
×
  • Create New...