stalja Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Ceo dan bio na pecanju i uhvatio 2 sharana. Do jaja je filing, priroda, sheshir od slame, enormna kolichina indiferencije i ipod. Sad odoh da stavim vistu i da brojim koliko ce joj trebati da se kreshuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Veceras, teski pregovori, teski ... zapravo, vise dogovori. A rezultati ce tek biti teski ... i zanimljivi u isto vreme ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 tezak zivot, moj Lale... :) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Bio na sajmu automobila ... Raspadam se od umora ... 6 sati smo obilazili 3 hale (od 8), tako da nisam bash ni po'vatao sve proizvodjache ... Dobro, nije to bash zavisilo od mene, vishe od nekih drugih okolnosti .. Al' nema veze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Al sam se smorio, sto godina se psihički i finansijski spremam za ADSL, i sad mi stigne obave It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Bio do shkole danas,smorio sam se bilo vruce malo... evo blejim ceo dan kuci ... dojadilo... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Toplo? Ja bolestan smrzo sam se ko niko! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 mene je kablovski modem plus ugradnja (kablovi) izashla oko 1200 dinara... Kod kog si ti kablovskog provajdera? SBB? PTT. Kod njih mi je TV, ne mogu da menjam. Jel zna neko gde imaju Motorola SB5100E i SB5101E modemi? Naravno osim onih mesta navedenih na PTT-ovom sajtu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 i ja se nesto smrzoh ovih dana, ne znam koji mi je...btw, evo cekam drustvo za bleju i pijancenje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts