Zlajonja Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 squirell olo elem, i ne osetjam se neshto matoro... imam josh 10 godina da ispunim zamishljene planove... samo sam potroshio 5 kvalitetnih na zaebanciju pa moram 15 da sabijem u 10 no nije ni to strashno :D od jutros se osetjam sjajno, sunchan dan, lepo vreme, tice lete, uzhivancija.. nisam se ovako dobro za svoj rodjus osetjao josh od malih nogu :)) Inache, danas bleja, dolazi kao neko drushtvance na sokitje i kafu, neka uber simple sedeljkica i takoc... chisto da obelezhimo chetvrt knjige "100 dina samotje" ;) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 OMG! pa tebi je maleni rodjendanko! Znas kako se kaze, rodio si se sam, sam ces i da umres. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Imam neki cudan utisak kao da je 6 ujutru, a zapravo je skoro 10. Mozda zbog ove hladnotje sto je udarila, ili sta ga znam. Sad razmisljam ko ce da se cima do novog beograda, al' sta cu, ko te pita ;} Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Brate, slobodno dodji, necemo ti nista You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 kafica s "ortakinjom" (ovde moze neki penal) ako uradiš sve ono sa spiska i još ti se digne patka, svaka čast :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 ustao u 7, isao na plac, cekao majstora, sad se vratih...smaranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 PA ZATO SI DULE SMOR OLOLO PA ZATO SI DULE SMOR OLOLO Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 palim da istampam neki dnevnik praxe, pa do bolnice da overe, pa do faxa da oni provere i overe, i onda mogu da upisem petu... omfg, kako sam opasan :D posle se nalazim sa nekom curkom da mi vrati neke cd-ove, pa kuci ga krecenje sobe... radim je the gray way Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 kupio sam si se jedan sata 2 hard od 320 giga ono otvorio sam se za 100 evrica :) Sada treba da nanejga instaliram sve a ovaj stari od 160 da gurnem u server jebote onda ce mi biti ovakvo stanje Moj komp (Linux).......................320 giga Server 1 (FreeBSD) 80 + 160 = 240 giga Server 2 (Windows) 250 + 250 = 500 giga Suma sumiram.........................1060 giga Hohoho preko 1 terabajta u storedzu :) Happy sam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 statore budalo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 osecam se uzasno jos uvek.. nisam uspela juce da dam poslednji ispit za uslov ..i sada zavisim samo od januara ili cu obnoviti godinu zbog jebenog jednog uslova zajedno sa onima sto imaju po 5 ili 6 :P uzas... pokrenucu i sama neku peticiju za to ,samo da ne blejim godinu dana i da se ne osecam ko govno .... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 e jebiga, no gledaj na to ovako heise hosen, sad lepo da ochistish godinu, a ne ko neke budale od nas kadf su okinavile posle samo dale uslov a ne i ochistile sve pre seldece da bude lakshe... ja sam danas opet bolestan...sinotj sam zaspao pre uzimanja leka (mada sam danas trebao da zavrshim sa istim...emeb ti zdravlje pochinjem da razmisljam o tome kako mi 2 godine kortikosteroida nisu povoljno uticale na imuni sistem i kako treba nesto mnogo ozbiljnije da radim po tom pitanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Svaki student treba da padne godinu bar jednom. Dobro mozda sad ne zbog para i tako. Ali kad ces se zajebavat' i izlazit' ako ne sa 20-22 godine :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 pa sa 40 dina kao ti :P OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 kako me smara kad neki iz inostranstva ne mogu da zapamte/zapishu brojeve mobilnih i onda u 07h ujutru iz najdebljeg sna treba da se objashnjavam sa njima da to nije Bane ili Marko ili pichkamaterina. odoh na kafu. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 (edited) ishla da upishem tretju godinu.. vreme je savrsheno.. chekam drugarq da se javi, da iZfrikombinujemo dan.. :))))))))))))) Edited October 10, 2006 by moi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 bio do grada, od svega sto sam trebao da uradim, jedino sam qpio toner za sobu... malopre sam skontao da je vreme da se opet osisam.. moram da skinem nekih 5 cm.. :\ smrc... plakace male metalke po gradu zbog te kose, kazem ja vama... :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 sve obavljeno .. dobro skoro sve.. ponosan sam na sebe sad moram gasim komp da dizem win... grrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 imlek , vanila milkshake - > sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 ПРАВНИЦИ, ЈЕБ'О ВАС ЗУП!!!!!!!!!!!!!1 дође ми да одем у Авганистан. јесте да тамо нема ни воде ни струје и да су тамо Талибани, али тамо бар нема ЗУП-а. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 sklepala neki mp3.. ochi mi ispale.. al vredelo je.. :)))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 apelujem na sve pravnike da mi nadju neku rupu u zakonu sto se tice studiranja pa da probam nekako da se izvucem iz ove bede.. inace , krecem regularno u 3. godinu u ponedeljak , mogu da mi .. sto nemam upisanu 3. u indexu.... :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Postoji samo jedna rupa, to je singularitet prostorno/vremenski koji ce ti omoguciti da se vratis nekoliko meseci unazad i zagrejes stolicu, te kad izadjes na ispit onda ga i polozis. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Al sam se smorio, sto godina se psihički i finansijski spremam za ADSL, i sad mi stigne obave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 5000, ja mislio da je to mnogo manje...a i zar u bg-u ne iznajmljuju modeme za kablovski...trebalo bi i ja da donesem komp tamo ovih dana pa cu uzeti neki normalan net konacno...btw, fin dan danas, jas ako veceras padne neka kul bleja sa drustvom:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts