dovlagsi Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 ...igre "koliko odece imas sada na sebi"? :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 sta tebe briga koliko ja odece imam sada na sebi !!!! It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 ^ Shta je pisac hteo da kaze? mrzelo me da pisem... ovako Knjiga sa interpretacijama je mnogo obimnija od same lektire... i lepo ti je? omg ja imam sutra pismeni iz srpskog naravno da mi je lepo... ove nedelje imam 500 odgovaranja... a ne idem u skolu naredne 3 nedelje pa samo volim da se smejem tudjoj nesreci... hahahahahha.. Marinica.. ni tebi gramatika nije bash jacha strana, a? :)))))))))))))))) za sve mozes da mi seres ali za gramatiku nikako... realno, mozes dolaziti kod mene na casove... i onako spremam decu za upis u srednju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 propascemo neizoztavno. osim ako nas Migsa ne spase. MIIIIIGSAAAAAAAAAAAAAAAAA GDE JE TA STRUUUUUUUUUJAAAAAA?!?!?1?!?1? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 u zadnje vreme dolazim u iskusenje da vidim dal ignore opcija ima ogranicenje u broju usera Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 mrzelo me da pisem... ovako Knjiga sa interpretacijama je mnogo obimnija od same lektire... Jel' ti to ozbiljno? :) Interpretacija je sagledavanje knjige iz ugla onoga ko je istu prochitao. I sluzi za spashavanje guzice od loshe ocene :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Jel' ti to ozbiljno? :) Interpretacija je sagledavanje knjige iz ugla onoga ko je istu prochitao. I sluzi za spashavanje guzice od loshe ocene :) ja mislim na knjige sa interpretacijama koje se prodaju... ma dosta s tim jbt stvarno me mrzi da nastavim da odgovaram na ovu temu tako da ako imas jos nesto da mi objasnis posalji pm i obecavam da cu odgovoriti do kraja meseca Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 masa klinki od 12 godina :( (mrzi me da se ogradjujem od hejta za moj post) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 heh,ja sutra kontrolni iz fizike + istorija + muzicko al nebitno.. elem.. ja sam prijemni odavno polozhila.. ah to bombardovanje.. :)))))))))))))))) a chasovi mi nisu potrebni.. e da.. ne serem.. nego samo kazhem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 FAJT!!zenski...u ringu sa cokoladom.!!:)xD vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 prehladio sam se,koj smor... strashno... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 (edited) ma mrzi me :) Edited October 8, 2006 by stalja_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 meni su najbolji danasnji klinci koji se zhale kako imaju mnogo posla u skoli, kako je tesko, kako moraju da se potrude mnogo i otkidaju od ucenja za dobre ocene.... hahahaha, strasno. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 stalja_ shto si promeniJo?! :)))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 i onako spremam decu za upis u srednju... pa valjda se pise "ionako"? :) ne znam, nisam pametan secam se ja tih pmsova :) nego se ne secam otkud ti moje ime? jel sam ti ja rekla? For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 pametan :(? Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 to je iz one reklame... nevermind For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 Sta sve covek ovde moze da procita ovo je strasno :) Mene u sustini najvise brine kako to da ja ni od Igija, a ni od bilo koga drugog kad smo vec kod toga, ne dobijam pmove? Osecam se zapostavljeno i idem u ugao da placem Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 nisi bas mnogo toga propustio :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 omg igi nije ostavio utisak! denied! elem danas ne samo sto mi je bolje (iako nastalvjaqm sa lekovima) nego sam prvo bio celo popodne na ranchu...gde sam izbushio staru sherpu i pretvorio je u aparat za pechenje kestenIII, sad doshao kutji, malo da se istimarim pa idem na neki rodjendanchich...lep dan sve u svemu =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 omg igi nije ostavio utisak! denied! elem danas ne samo sto mi je bolje (iako nastalvjaqm sa lekovima) nego sam prvo bio celo popodne na ranchu...gde sam izbushio staru sherpu i pretvorio je u aparat za pechenje kestenIII, sad doshao kutji, malo da se istimarim pa idem na neki rodjendanchich...lep dan sve u svemu =o) ne ne kole. znash kako kaze nash narod - prema svecu i tropar. I ajde prekinite sa ovom prichom. Znam devojkino ime. NIje da joj sada znam konfekcijski broj .... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 "Come on now, you know u know it, it's C right?" "C!" =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 ne ne kole. znash kako kaze nash narod - prema svecu i tropar. I ajde prekinite sa ovom prichom. Znam devojkino ime. NIje da joj sada znam konfekcijski broj .... nemoj se nerviras molim te ;) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 tesko mi je, ne znam kako cu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts