Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

Neznam jesam li na pravom topicu ali evo ovde cu ...

Hey guys super je sto ima forum ovakav na nasem prostoru , dve godine sam bio na jednom hrvatskom forupu slicnom ovome! I evo slucajno naletio na ovaj , cini mi se da je super i nadam se da cemo se super slagati [:)]

Lasica je pocheo...samo se ne obaziri na njihove provokacije i hejtove u pochetq i bice ti lepo. Inache welcome.

.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

danas sam skapirao razliku izmedju srednje shkole i faxa.

...

ahahahh pwnd by fax :) wecome 2 da club :)

Nista danas mi pretoji jedan dug dan dosadnog ucenja a na kraju idem sa kumom i jos nekim ortakom da overim novo otvoreni duff :) pa vam kuckam sutra el su prosli kontrolu kvaliteta :))

10 sati sna je bilo preko potrebno a sada sredjivanje gajbe NOOOUZZ

inache Syrixe, svako ko ima isti avatar ko De1rektum, ne mozhe biti shvatjen ozbiljno... djast tink abaut it...

danas bi trebalo da obidjem izlozhbu stripa, da se iskuliram i izblejim... mislim da tje biti net free day :) weee

odo

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Jebote koje veze rade na forumu, meni forum sere čim prebacim dva reda, a ovamo pršte kilometarski citati i juzerbarovi... nepravda, pa to ti je.

Kakve pre veze, pa covek ubacio signaturu po svim pravilima. Probaj ti da ubacis njegovu signaturu pa ces videti da li ti radi.

Juce je bio jako jako produktivan i zanimljiv dan. Od zore rane sam uspeo da pozavrsavam dosta posla, regulisem odredjena pitanja i uopste, "trasiram" put za naredne mesece. Video sam se i sa nekim drustvom, i onda sve "krunisao" veselim i opustenim RHHom u kojem je naravno dodanom "uveseljavanju" doprinelo to sto smo dobili sve 3 partije, a backroom cak nije imao ni statora, pa da se na njega zale. :)

Izlozba u NSu. hmmm, promenili sudiju u poslednjem trenutku. Trebao da dodje neki lik iz hrvatske i u ringu se umesto njega nasao neki madjar. I nije da sada pljujem po organiyaziji zato sto nisam prosao kako sam se nadao (dobio je ocenu vr. dobar), Ali sudija mi se nakenjao... te netipicna njuska te ovo te ono, a isti pas pre par nedelja u Somboru ocena odlicna i prvak rase i razreda mladih... Sada cu dobro da razmislim da li da dolazim u BG na izlozbu... majku im njihovu potkupljivu!!!

Inace, dan kao i svaki drugi... Smejem se i trcim po travi...a sunce sija...Eh.

10 sati sna je bilo preko potrebno a sada sredjivanje gajbe NOOOUZZ

inache Syrixe, svako ko ima isti avatar ko De1rektum, ne mozhe biti shvatjen ozbiljno... djast tink abaut it...

danas bi trebalo da obidjem izlozhbu stripa, da se iskuliram i izblejim... mislim da tje biti net free day :) weee

odo

Ma nisam znao da ima neko takav avy , ma evo makao sam ga ionako je bio test samo :P

ahahahh pwnd by fax :) wecome 2 da club :)

Nista danas mi pretoji jedan dug dan dosadnog ucenja a na kraju idem sa kumom i jos nekim ortakom da overim novo otvoreni duff :) pa vam kuckam sutra el su prosli kontrolu kvaliteta :))

shto je najgore nisam bio pwnovan.

nego sam uchio jebote nedelju dana, i znao jebano sve. i mislio sam - gleaj sad kad odem i sjebem ovaj test za 10 minuta.

al kita.

50 pitanja multiple choice, 60 minuta.

ja lepo fis - 40 pitanja - 15 minuta.

ostalih 10. razmisljanje. nema u knjizi i sad treba da upotrebis znanje, shto je kod nas u Srbiji u shkoli van pameti.

i eto razlike izmedju high school i faxa. :)

sva sreca sam ucio ko stoka....

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...