Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mislila sam na "nije ni tvoj losh". (e sad avatar zameni sa nekom rechi muskog roda:)

matori a nimalo perverzni... gde to ima? :) upotrebite mastu

Da ne znam da si maloletna pa i da se primim....ovako, dok ne dobijesh pravo glasa nemas povratni info od mene [:p]

/edit

Sad videh da je i teh Dovla umeshao prstitje, a on moze da me bije......neka fala [:D]

Edited by AlexG

pa imas datum rodjenja u profilu?

a koja ti je reputacija? Ah ne... nemoj da mi kazes, ne zelim ni da znam.... :)

mnogo to hejtujes, jos uzimajuci u obzir da me znas dobro. datum rodjenja je skoro dodat.

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

Eh, rur, leglo hejta, homoseksualizma i svakih perverzija [:D]

Moracu od sada da pazim shta chitam na rur-u kod kuce, jer mi je zena prochitala naziv topica Gay For Pay i pogledala me mnogoznachnim upitnim pogledom, posle chega je usledilo logichno pitanje - "jel su svi topici na tom tvom forumu u takvom fazonu?" [:D]

А в чем сила, брат?

Obe? ololo noobu :))))))

valja je mislio da kazhe "oboje" ;o))

a srbo druzhe zaista posle toliko vremena sa tobom tvoja zhena, etalon lepote koji unistava potencijalne vze celom forumu, sumnja u tvoju orijentaciju...auuuuu ;o)))

nista lepshe od popodnevne dremke =o)

a srbo druzhe zaista posle toliko vremena sa tobom tvoja zhena, etalon lepote koji unistava potencijalne vze celom forumu, sumnja u tvoju orijentaciju...auuuuu ;o)))

znash kako, hormoni i to posle porodjaja, svashta zenama prolazi kroz glavu [:D]

А в чем сила, брат?

Ne mogu da nađem vremena za ništa kada sam druga smena, pa to ti je.Čekao sam 43 posle teretane 45 min, sreo ortaka iz ulice i tako idemo mi ka kući i vidim masu ljudi dolazi iz pravca naših gajba,i samo jedan kaže ortaku "ej, gori ti kuća", ovaj brže bolje potrči, ali srećom brzo su došla 3 kamiona pa vatra nije dosta zahvatila.Inače šta se sve tom liku izdešavalo u životu, nikako da mu krene, prvo proteran sa Kosova, pa mu burazer pogine u saobraćaju pa sad ovo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...