GcV.Bjeli Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 hahaah da da def je fizicko celicenje..bre ceo dan ste za kompovima..da vidim da vam uvale pusketinu i aj trci dok ne svisnes..budete 100% fizicki pripremljeni posle toga a sad sto zene tvrde da je to celicenje,pa sta znam,pod jedan :da vas se otarasimo na par meseci icon_smile_big.gif ,pod dva: dodjete "zeljni svega" icon_smile_wink.gif , pod tri : jaci ste i bolje izgledate(mada to ne mora da se i podrazumeva)..jel dovoljno razloga sto smo za da odete a ta tortura i to..ma daj,pa covek se na sve navikne,pa mozete malo i da slusate naredjenja "viseg cina" hmmm, jel to trcanje dok ne svisnes i sl. isto iz prica tog ortaka sto je bio u Beogradu, isao kuci da kenja itd., il vojska ima neku drugu stranu takodje ? :) Za "celicenje" te vrste u fizickom smislu ima mnogo boljih opcija za koje ti ne treba pusketina. Zatim meni se recimo ne gubi nikako godinu dana zivota na to da me neko "celici" :) Ne vidim nikakvu poentu u tome da izgubim godinu dana i brdo novca koje cu tamo potrositi + necu zaraditi, da bih se setao okolo u prljavoj uniformi, spavao medju bubasvabama koje sam 2 meseca iskorenjavao iz svog sopstvenog stana i cuvao rashodovane kamione. Cak i da te usere da imas vezu ili slucajno uletis u kombinciju (upoznas tamo nekoga, dogovoris se, ucinis nekom uslugu) da stvarno mozes da se vracas kuci kad hoces to i dalje ne menja cinjenicu da se dzaba maltretiras i gubis 6 meseci - godinu dana zivota bespotrebno. Ako je tvom ortaku trebalo u zivotu da izgubi 6 meseci - godinu dana (zavisi kad je isao) i da ga tamo neko celici i vaspitava posle 20. godine, dok se on zajebava godinu dana, meni to ne treba. Opet meni licno bi i to u tih 6 meseci u askari vise odgovaralo nego da idem civilno 9 meseci, posto zivim sam i na civilnom ne bih imao od cega da placam racune, hranu i sl. ... ovako bih bar mogao da izdam stan i da trosim te pare dok spavam u kasarni i jedem pasulj i ubudjale kobasice, ali to ne cini vojsku manjim govnetom. A ti sto su zeljni svega posle vojske ... to je isto posebna prica, obicno su zeljni da dodju sebi posle iste, ako su je uopste osetili :)) taj ceo komentar cu shvatiti kao salu :) Od devojaka koje su "pro army" orjentisane, kao sto moja nije, cu prihvatiti glediste kada prva od njih pristane da slusa "naredbe viseg cina" i da meni pegla, kuva i pere po kuci godinu dana jer sam joj eto, ja tako kao neki tamo "visi cin" rekao. Da se ogradim pre nego sto pomislis nesto pogresno - nemam ja nista protiv tebe, ovaj moj post iako sam tebe quoutovao nije upucen samo tebi, i u principu se slazem da (sem one da "muskarci najbolje u vojsci vide u kakvom je zemlja stanju, a zene na porodjaju") porodjaj i askara nisu 2 uporedljive stvari - samo se eto ne slazemo po ovom pitanju :) Ono sto je bitnije s druge strane je to da nam nova zenka na forumu nije narocito druzeljubiva, sto je nesrecan splet okolnosti :( Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 ajde daj te slike vidish da su smorili. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 ajde daj te slike vidish da su smorili. ex komsija, oduvek sam kod tebe voleo sto si sve moje misli umeo da sazmes u jednu recenicu Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 pa realno pogledajte ovu diskusiju. prichate o nashoj vojsci i vojsci uopshte (ili josh gore izraelskoj). a to nema veze jedno sa drugim. prichate prichu sa devojkom/zhenom o vojsci. to je kao da prichate koga vishe boli kad radite anal, sa devojkom, bez vazelina, a oboma prvi put. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 Sise... Kada vas za max. tri godine kopljima naoruzhani crnci budu kuvali za ruchak pre orgijanja sa vashim zhenkama, setite se da ste sami krivi zato shto se niste obuchili u vojsci. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 Rezime: 1. Neko postavi temu da su u CG ukinuli vojsku. 2. 3. vec govori o tome da li je vojska dobra ili ne. 3. 39. post pise zenska osoba. 4. Nastaje opsta pometnja. 5. 49. post direktno vredja zensku osobu. 6. U 53. postu trazi se slika od zenske osobe. Topik treba da se zove: "Ponasanje ljudi na internetu: Kako preko price o vojsci druge zemlje doci do slika zenske osobe" Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 ^ Hitler... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 (edited) true, ovo je isto kao onaj fazon da ce se u svakoj internet raspravi duzoj od X postova bar jednom pojaviti Hitler :) edit : Lex me je preduhitrio :D Edited September 8, 2006 by GcV.Bjeli Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 sjajno :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 pa shta vam je ljudi kao da niste chitali najtirazhniju knjigu u nas (izashla bash sad): zhanr: Napeti Erotski Triler plotna ukratko: Jedan chovek. Jedna odluka. Jedan kurac. Ispovest nadchoveka, a pre svega generala koji ne prestaje da jebe, a nikad nije uhvacen sa spushtenim pantalonama. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 jose bices upucan nastavis li sa zhenko Ono sto je bitnije s druge strane je to da nam nova zenka na forumu nije narocito druzeljubiva, sto je nesrecan splet okolnosti :( rule of averages. prethodnih par su bile veoma "druzheljubive" - josh od sheyn nismo imale pravog hejtera Sise... Kada vas za max. tri godine kopljima naoruzhani crnci budu kuvali za ruchak pre orgijanja sa vashim zhenkama, setite se da ste sami krivi zato shto se niste obuchili u vojsci. :(samo kad se setim tvojih neprocenjivih iskustava.. ti si u vojsci vishe nauchio o zhivotu direktora drzhavne firme nego o ratovanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 (edited) Kad smo kod toga, mislim da bi u cilju sto bolje odbrane zemlje za nase zene trebali da uvedemo 6 meseci rada u fabrikama oruzja specijalizovanim za zenski pol i to u karantinu. Em sto bi se naucile poslusnosti koju nisu ponele od kuce, em sto bi ocvrsnule pa ne bi plakale za svaku sitnicu, em bi bile nenormalno zeljne sexa kad se vrate odande ... Neke od njih doduse ne bi morale da rade kao ostale vec bi im bilo do jaja jer bi samo pile kafu po ceo dan tako da bi u stvari uzivale u fabrickom radnom roku, izmedju vremena rada i odmaranja u budjavoj cebadi prostrtoj na podu sto bi im bilo zdravo za liniju, a sve to dok vracaju dug preDcima olololo eh kakav prizor melem za moje oci Edited September 8, 2006 by GcV.Bjeli Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 ... zaboravio si da dodaš da nadzornica mora da im bude krezuba sa četir razreda osnovne, i da radno mesto A zakucava eksere koje radno mesto C potom otkiva, jer mora da bude potpuno besmislen rad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maj4e Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 (edited) pa kako sad nedruzeljubiva...odakle to ispade nije mi jasno,ja sam samo iznela svoje misljenje i sacekala da cujem vase,to se valjda zove komunikacija il nesto slicno..nisam tela nikoga da iznerviram sto se tice zenka,moje slika i ostalo..pa rekoste da ne kacim nista posto mi je uveta brat,jes da to nisam skontala ili da mogu skapiram kao neku uvredu za mog buraza al moja slika nakon ove rasprave je suvisna posto skontah da cete me izbaciti odavle uskoro :) Edited September 8, 2006 by maj4e Quote dovoljno i zrno je da srce uvek puno je Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 Ma nece :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 ne, poenta je da te nateraju na ovaj ili onaj nachin da ti sama vishe nikad ne pozhelish da dodjesh ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 Ne poenta je gde su slike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 (edited) realno, jos nikoga nismo uspeli da izbacimo pa neces valjda biti prvi uspesan pokusaj edit : evo prati darjanove postove par dana i shvatices da ovde bas za svakog ima mesta Edited September 8, 2006 by GcV.Bjeli Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
maj4e Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 (edited) necete me se tako lako osloboditi..fala boletu za lep pregled na sta ovo pisanje lici i matora sam ja za vas...ej 1915 godiste..znate vi kolko je to godina Edited September 8, 2006 by maj4e Quote dovoljno i zrno je da srce uvek puno je Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 (edited) imamo ovde i neku od 15, pa se potire edit : a ako si ovo matora rekla zbog slike, kapiram da primaju i crno bele iz mladjih dana :))) Edited September 8, 2006 by GcV.Bjeli Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 imamo ovde i neku od 15, pa se satire olololo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 olololo :)) cccc, potire ... perverznjaku :p Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 pa kako sad nedruzeljubiva...odakle to ispade nije mi jasno,ja sam samo iznela svoje misljenje i sacekala da cujem vase,to se valjda zove komunikacija il nesto slicno..nisam tela nikoga da iznerviram sto se tice zenka,moje slika i ostalo..pa rekoste da ne kacim nista posto mi je uveta brat,jes da to nisam skontala ili da mogu skapiram kao neku uvredu za mog buraza al moja slika nakon ove rasprave je suvisna posto skontah da cete me izbaciti odavle uskoro :) jooooj, ne sekiraj se... mi smo samo matore dobrocudne mede u svom blesavom svetu, koje deluju surovo devojcicama iz grada, koje su se slucajno zagubile u dubokoj mracnoj sumi. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 (edited) Ajnstajnka, stavi neki muski nick, dodji vamo za 2 nedelje, lupaj ko maxim po diviziji, postaces omiljena, a ONDA dodji na neko fag okupljanje, obucena u mantil, a onda baci mantil, digni majicu i vikni "siseeeeeeeeeeeee" Svi ce da se razbeze Edited September 8, 2006 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts