voodoo_ Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Znači, hoće li moći da se proba xbox360 na licu mesta, il će biti samo "evo gledajte, al iz na Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 ochima se gleda rukama se krade!!!111 If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Naravno da ce moci da se proba X-box, a mozda i nece, tiruliru tiruliru!1 ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Odlično, eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 alkihol ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Znači, hoće li moći da se proba xbox360 na licu mesta, il će biti samo "evo gledajte, al iz na Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 Na predkfalifikivcijama je mogao da se pegla xbox samo si morao da se bijes sa decom da bi dosao na red kapiram da ce moci i sada Samo sto ce biti vise dece Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 hehe resicu ja decu tako sto cu im opet krasti balone :) Kad se setim nekog koji me je prosle godine pitao kolko je sat vremena :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 @zwerko da ali ce sada stator da ponese katanu =oD Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 znaci nista od majica za wcg :( ja bih dosao, jel bi mogao neko da me saceka ispred Sava Centra recimo, i ako mi moze neko reci koliko je otprilike taxi od zeleznicke do SC? Koliko je upad na Q3 turnir, moze li se upasti uopste? Koliko ce biti te nove maje bole, znas li? aj vidimo se ljudi. The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 ' date='Aug 24 2006, 10:56' post='856545'] Bice nekih majici, ali ne ovih nasih Bice rur majce samo drugaciji dizajn ??? pa dobro vazno da je rur :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Mogo bi ta banem ko press, tje da bude neka clubbing zurka? :) poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Biće, ponećemo clubove pa ćemo da se clubujemo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Ja sam 26-og u BG-u ali sasvim drugo okupljanje, SBB COD2 party na *valjda* Adi. Ako nisam tresten svraticu na kraj da vidim ko je ko. Mozda i iskocim ispred vas onako iskezen i pod gasom. Jedino ce da bude frka ako su neki srcani bolesnici, za mrtve ne odgovaram. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 e sisice... vi kojki idete na wcg... ono aj svrnite do mene da mi pravite drushtvo :)) plxxxxxxxxx:) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 omg ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 e sisice... vi kojki idete na wcg... ono aj svrnite do mene da mi pravite drushtvo :)) plxxxxxxxxx:) ( )... omg wtf? zar neces i ti biti tamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 nece da bi doslo sto vise ljudi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 ja bih dosao, jel bi mogao neko da me saceka ispred Sava Centra recimo, i ako mi moze neko reci koliko je otprilike taxi od zeleznicke do SC? Taksi bi realno ne bi trebalo da te izadje vise od 200 din, ali ako uhvatis one ispred zeleznicke moze da te izadje i 1000 :) Preporuka je da sednes na tramvaj 7,9 ili 11, pitas na koju stranu je ka Novom Beogradu i vozis se jedno cetiri stanice (svako ce znati da ti kaze gde je Sava centar). Kada dodjes tamo udjes na glavni ulaz i pratis znake ka WCG-u. Posle ces lako videti RUR stand, bice poveliki. Koliko je upad na Q3 turnir, moze li se upasti uopste? Za to imas ovaj topic ovaj topic. Ufur ne znam da li su se dogovorili, ali ce biti dosta simbolican, a nagrade ce biti, mogu slobodno reci solidne. Mada o tome vise sutra kad budem znao ceo spisak. Koliko ce biti te nove maje bole, znas li? aj vidimo se ljudi. Bice rur majce samo drugaciji dizajn ??? pa dobro vazno da je rur :) Bice RUR majci, ali ne za deljenje, uglavnom samo za ljude koji rade tamo. Nazalost nismo uspeli da odstampamo i majce za sire narodne mase, ali bice njih da se nabave posle WCG-a. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 (edited) pa radicu nesto da bi dobio majcu haha ok sacekacemo da budu gotove one sa srbinom dizajnom Edited August 24, 2006 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Mozda i iskocim ispred vas onako iskezen i pod gasom pazi samo da sa nashe strane ne bude isti prijem, mislm budi spreman na sve:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 mozda budem u bg-u za vikend pa cu gledati da banem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 zwerko jer mi govorimo o komtrejd/"zupchanici na ledjima" majama ili su sad neke trece u opticaju? nemoj da poludim tamo rano ujutro kad dodjem ;o)) btw mislim da na stiku donesem najboljih 100mb ever - kompilaciju popcap igara, chuzzle je keva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 zwerko jer mi govorimo o komtrejd/"zupchanici na ledjima" majama ili su sad neke trece u opticaju? nemoj da poludim tamo rano ujutro kad dodjem ;o)) Da, te su gotove, nisu gotove one sto su bile na takmicenju, tj ono sa transformersom i sa onim satom. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 A mi koji vec imamo maje da ne brinemo :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts