Doa Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Nisam bro gleda,ustvari nocas gledam 16. po redu :) . Pa dajem utiske ... Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Onda ces videti da pogresno mislis kraj epizode vrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 akonto boletovog big screen potencijala likova iz serije... stacey keach je tek sada faca ali previshe je mator da bi dobio ikakvu zapazhenu ulogu pit stormare je to sto jeste - ludi rus ili italijan, nema neki opseg tj mozhda ima ali typecastuju ga, slichan jei kneper koga typekastuju kao varijaciju na teme "juzhnjachka seljachina" fichtner je bolestan chovek, on glumi u svemu od teshkih arthouse stvari do armageddona gde sa kamenom facom pruzha ruku liv tajler kao cerci najhrabrijeg choveka na svetu =o) purcell - previshe "groteskan" za holivud, nabildovan, a talentovan glumac, nikad nece imati nesto kvalitetnije od retardirane uloge u bladeu 3 robin tunjava - pretplacena na uloge brizhnih devojaka koje ubijaju, sto po serijama sto po filmovima, she's not going places either doktorka - mislim da je niko nece uzmati ni u razmatranje za ozbiljne holivudske uloge...izlgeda previshe prirodno za neke imba starring uloge ;o) i na kraju chovek sa 2 prezimena - realno najbolji glumac u seriji, ali ne na osnovu onoga sto tamo pokazuje, mnogi imaju bolje momente u seriji od njega, nego bash na osnovu onoga sto je pokazao u svojim epizodama na filmovima. samo od njega za jedno 10ak godina ochekujem da lagano evoluira u pravog a-list glumca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Slazem se, mada nisam mislio na ove glumce. Za ovog poslednjeg pretpostavljam da mislis na glavnog glumca serije, Wentworth Millera? Realno on jedini od svih moze da ode na veliko platno iz vise razloga, mada nisam siguran da bi gluma bila na prvom mestu. U PB-u on nije imao skoro nijednu scenu da pokaze fantasticne sposobnosti, za razliku od Robert Kneppera ili Silas Weir Mitchella. Wade Williams je napredovao bas dosta kao i Paul Adelstein, ali to samo zahvaljujuci scenaristima. Cudi me da su zapostavili Amaury Nolascoa u ovoj drugoj sezoni jer je on bio jedan od najpopularnijih likova u prvoj, a i lik je ala spanska serija, pa me to malo cudi. Pomesao sam sada PB sa likovima u istom i sansama za veliko platno, ali, realno, najveca zvezda te serije je sigurno William Fichtner u smislu prethodne karijere, sto se vidi i po glumi koju pruza. Iako su televizijske serije u Amrici mnogo napredovala od momenta kada je Dzordz Kluni izasao iz ER-a i rekao da se vise nikada nece vratiti na televiziju, i dalje ima tu mnogo razlike u odnosu na film. Uostalom to je tako i sa pozoristem i filmom, tako i treba da bude, inace bi bilo mnogo dosadno. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Posto nisam upucen, zna li neko koliko ce imati SERIALA za PRISON BREAK, ili jeli ovo zadnji 2 serial? Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 (edited) Jos davno su rekli da ce biti valjda 5 Mada najbolje bi bilo da sa ovim zavrse. Edited February 8, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Za "čoveka sa dva prezimena" Born in the United Kingdom, raised in Brooklyn Baš bi bilo simpatično čuti engleski akcenat, šteta što je odrastao u Bruklinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 Jos davno su rekli da ce biti valjda 5 Mada najbolje bi bilo da sa ovim zavrse. Taj rad, pa šta će da rade u trećoj a kamoli još dve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 realno jos 1 max.... ostalo bi samo unistilo seriju. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 koja crna josh jedna, ova da se zavrshi josh do 22-e epizode plafon i to je to Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Gde ces jos jednu pa sta da rade? Dokazu da nisu krivi pa onda rat sa rusima ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Dokazu da nisu krivi pa onda rat sa rusima ? lol! i'd buy that for a dollar =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Mislim da ce sledeca sezona biti Prison Break: Guantanamo Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 10, 2007 Author Report Share Posted February 10, 2007 Sad ozb, šta mislite ako bude treće o čemu bi moglo da se radi ? Sećam se kraja prve sezone i kao wtf, kako će da razvuku njihovo bekstvo na celu jednu sezonu.Kada je počela da se prikazuje, s2 je bila jedini razlog mog radovanja ponedeljku koji mi je inače najgori dan u nedelji.Mahone ftw! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Neće biti treće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 cuj nece, u trecoj onaj mali linkolnov bezi iz zatvora. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 u trecoj ce vec imati pare pa ce biti jurnjava ko ce kome da ukrade :) aka tarabic Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 ... a Veronica i ekipa će da se rezurektuju i eto šale niotkuda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Neće biti treće Dokle god je serija popularna bice jos sezona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 10, 2007 Author Report Share Posted February 10, 2007 Pa taj rad, možda niste znali ali PB je prvobitno planiran kao mini serija u 11 epizoda. Toliko o tome :) Realno, može svašta da se iskomplikuje do kraja druge i da bude nečega za treću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 pogledao sam sve epizode do sada, konacno. t-bag je za mene posle svega i dalje homo i nazi... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 jel moze neko da baci link na torrent 17 epizode is s02, tj. najnovije ... ono sto sam skinuo je u stvari 16-ta epizoda, ali renameovana na 17 :( Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) Nije se pojavila 17 epizoda tako da odakle god skines bice fake Edited February 14, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Nije se pojavila 17 epizoda tako da odakle god skines bice fake Au pazi stvarno, sad gledam na tv.com da ce biti tek 19.02 :) Koji sam ja nub, strasno... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 pa da za 2 dana, i to 2 epizode izlaze 17 i 18 . Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts