Jump to content

Objektivna cena slike?

Recommended Posts

Ovako, u pitanju je slika na platnu koju su temperama radila deca iz doma za nezbrinutu decu. tema slike je dzungla, slika je sarena i jedinstevno lepa. dimenzije su 2,5m x 4m. Da li neko zna koliko bi se za ovakvu sliku moglo dobiti na javnoj aukciji? ili ako neko moze da preporuci neki art sajt/forum gde bi se mogla dobiti informacija?

zamolio bih clanove koji se slabije razumeju u ovo polje da ne lupaju cene, treba mi strucno misljenje.

hvala

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

-sta da ti kazhem, kad je slika ogromna..

-ako je platno toliko, ti mozhes da je prodash i da dobijes cenu samog platna..

-da je prodas kao "delo"...tesko..

-verovatno bi uspeo da je poklonis dobrotvornoj organizaciji ili tako nesto...

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

pa mislim, ako je prodajes na aukciji, onda ti i ne treba cena, ako me kapiras.

dodje neki filantrop i da 20 soma jura :)

mislish dodje parapsihopatolog? [:D]

te slike se najbolje prodaju na humanitarnim aukcijama, pod uslovom da pitash u ime dece. ako pitash u svoje ime, zavisi kako te ukenja ali ne ochekuj nishta zbog preteranih dimenzija.

btw volim topike gde likovi dodju na rur i kazhu: "treba mi pomoc pravnog savetnika / doktora nauka / shefa neurohirurgije - vi ostali se ne javljajte"

to je kao da dodjesh na buvljak i trazhish kompjuter za navodjenje krstarecih raketa - postoje teoreske shanse [;)]

треба да се организује платежна аукција, то је пресудно за цену , а то је посао од неколико недеља. окрећеш телефоне, цимаш фирме, медије и јавне личности, даш хуманитарни карактер акцији, и онда може да се извуче лепа цена.

маркетинг, како га мрзим...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

btw volim topike gde likovi dodju na rur i kazhu: "treba mi pomoc pravnog savetnika / doktora nauka / shefa neurohirurgije - vi ostali se ne javljajte"

jbg ima nas iz svih polja ovde, a treba mi neko strucan zato sto i ja mogu da donesem pretpostavku, tako da mi pretpostavke ne trebaju :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ako bi organizovao neku aukciju rukotvorina dece bez roditelja, pozvao medije (drugim rechima televizije) mogao bi dobiti dosta veliku svotu, jer oni koji imaju kesha nece ga dati na delo "naivaca iz Zvecanske", ali hoce ako mogu na taj nachin da dobiju malo pozitivnog publiciteta.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Koji crnohumorni post ;)

Sve u svemu, dviny, kod takvih stvari ne mozhes izvrsiti "procenu", jer to nije umetnicko delo u pravom smislu te reci. Ono sto mozhes da uradis jeste da vidis koliko je kesa realno najpotrebnije toj ustanovi da ugradi klime, zagituje prozore ili dobije toplu vodu, i toliko postavi kao pocetnu cenu licitacije. Sto vise bude, eto radosti, ako se proda po pocetnoj ceni, deca ce imati ohladjene prostorije sa prijatnom temperaturom.

Da li si se raspitivao u nekoj privatnoj galeriji ?

Da li pre svega znas ime autora? Da li je autor umro?

Dimenzije slike bas nista ne znace tako da, imas net potrazi ili nam reci poblize o autoru i o nazivu slike pa ce mozda neko pomoci.....jos bolje slikaj je i okaci fotku !

Buahayhhahaaaaaaaaaaa :)

Buahahaha :)

Zasto volim moga jocu :)

Nista, zvacemo satana-2 da koljemo decu, pa mozda i skoci cena slike.

E joco ako ja bacim bombu pre podne na deus i pobijem tisucu malisana, ocemo moci da ga uvaljamo kao muzej?

I da li su kod tebe moje gacice?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

• 2 weeks later...

Buahayhhahaaaaaaaaaaa :)

Buahahaha :)

Zasto volim moga jocu :)

Nista, zvacemo satana-2 da koljemo decu, pa mozda i skoci cena slike.

E joco ako ja bacim bombu pre podne na deus i pobijem tisucu malisana, ocemo moci da ga uvaljamo kao muzej?

I da li su kod tebe moje gacice?

za muzej moras da sve sprzis nitrom , da se rastopi onako dobro i da se sve smesa.... bomba je suvise avangardno za muzej....

btw tjega su ti kod mene [:X]