Jump to content

11. godišnjica 'Oluje'

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

tuga sirotinji

onima koji su hrvatima prodavali,na primer, municiju koja im je stizala odavde (oh noez, srbija nije ratovala) je do jaja.

nije mala stvar od kucerka na plitvicama dogurati do 2 stana u enjubu i centru.

Jebes obraz.

Tako da vise treba mi da se stidimo nego rvati da se raduju

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Pa naravno da je prodata.

Sad bih bacio jos hejta po "nasima" iz krajine, al neka...

Mozes slobodno, sto ne bi, evo ja cu prvi napomenuti one chuvene "KNINDZE" koji su bili toliko OPASNI I NEUNISHTIVI , chuvene KNINDZE iz KNINA koji su bili strah i trepet ustashama. Televizija ih stalno spominjala, a ovi se strchali na knin i nja i sve uzeli. A od knindza nishta.

vazno da je "onaj koga vishe nema a koji je sve zakuvao pa prodao sopstveni narod pa teroriso onaj drugi deo koji se bunio sto je prvi deo prodat/izdan"

daleko daleko, odakle se NIKO jos nije vratio... i nadam se da sada PLACA sve za sta e kriv pred bogom...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

vazno da je "onaj koga vishe nema a koji je sve zakuvao pa prodao sopstveni narod pa teroriso onaj drugi deo koji se bunio sto je prvi deo prodat/izdan"

daleko daleko, odakle se NIKO jos nije vratio... i nadam se da sada PLACA sve za sta e kriv pred bogom...

jes vala. i sada nam je svima mnogo lepse, sve lepo o nama govore, svi lepo o nama misle, rata nije bilo, izginuli ljudi su za zanemariti... izem ti demokrate koji ako se ne slozish sa njim 0,2% proglasavaju te komunjarom radikalom, sto ih u siti mah i svrstava u iste...

hrvatima nemoguce bilo sta da oprostim, niti da ih volim, tako cu i moje da vaspitavam.... sto se mene tiche mogu da fasuju samo jednu mini nuklearku od migse...

ove elitisticke deomkratske seronje mogu da me poljube u dupe :) eto rekao sam :D

fallout_table.gif

Ovaj, da ali nisu hrvati "krivi" za krajinu, vec srbi koji su je prodali kako politicki (srbi odavde) tako i za ske (srbi odande).

Ama uostalom, koji cu ja kurac na ovom topiku???

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ova propaganda to nije istina. tolko sam besan kad krenem da chitam(gledam) neshto o ratu a pogotovo stvari de se velichaju hrvati da mi dodje da im je*em milu majku svima a i nashi su isti djavo samo shto je nas poginulo vishe popushili penis i otishli svi u srbiju. a za sve to je tito kriv a sloba je mogao da ispravi greshku da je imao bolji lobi al dzabe sad da prichamo o tome sad mozemo samo da ih mrzimo i da im nedamo da nas je*u i da nam kupuju firme po zemlji a da srbin u hrvatskoj nemoze da kupi nishta jel nedaju zato shto su nacionaliste vece od nas....... prso sam

ma samo mi reci koliko ti znas ljudi koji su prodali tamo svoje posede? je ne znam ni jednog jedinog a znam ih previse mnogo koji su odande oterani i ne mogu da se vrate, ili ako se vrate nema sta da ih doceka sve je unisteno, ili se neko uselio, ili ako se vrati cekaju ih sa takvim pogledom da samo noz u vrat da mogu da ocekuju od njih...

mani me tih prica... oko mene je previse ljudi koji su odatle pobegli jer su morali ne jer su zaradili na tome... meni me tih prica ala kandiceva i ostali idioti...

previse gledate tv

fallout_table.gif

a za sve to je tito kriv a sloba je mogao da ispravi greshku da je imao bolji lobi

Kakve gluposti baljezgas keve ti? sloba je glavni krivac za izgubljenu krajinu i sve teritorije nakon toga,i vecina ljudi koji su bili tamo i ratovali to znaju da je prodata krajina da nije bilo slobe i first class asshole-a na vlasti u krajini, ne bi metar zemlje zauzeli hrvati i policija njihova bre imali su naoruzanje iz ww II,cak se i secam na cnn-u kada je poceo rat bio je intervju sa americkim generalom koji je sam rekao "ako srbi zauzmu polozaje i odluce da se brane,niko nece moci da prodje i bice krvi do kolena.........ali postoje indicije da ce se srpska vojska povuci"(nije citiranje jer se ne secam tacno u rec ali ukratko i on je znao da cemo da prodamo zemlju............ kao sto je i bilo

Zar ste toliko operisani od mozga pa ne vidite to posle toliko godina gde su srbi 15 puta jaci da izginemo na krajnje sumnjiv nacin..........zao mi je sto se ovi hrvati kurce kao mnogo su zajebani ratnici izivljavali se na civilima koje su nasi zajebali.

Pogledajte sta izrael radi uleteo je ovima na gajbu i pravi haos ali niko nista da uradi,svi se zakasljavaju kao jbg oteli su im 2 vojnika ffs............i da se ne lazemo to sto su uradili je malo preterano ali samo tako mozes sa podlim gnjidama i to smo mi trebali da uradimo........ali nasi politicari su uvek bili da lako je uleteti i zapoceti rat ali sta dan posle?? pa dan posle ne postoji jer uletis i sve sravnis sa zemljom i to je to. samo se nerviram za dzabe..............

GOT MIT UNS

ma samo mi reci koliko ti znas ljudi koji su prodali tamo svoje posede? je ne znam ni jednog jedinog a znam ih previse mnogo koji su odande oterani i ne mogu da se vrate, ili ako se vrate nema sta da ih doceka sve je unisteno, ili se neko uselio, ili ako se vrati cekaju ih sa takvim pogledom da samo noz u vrat da mogu da ocekuju od njih...

mani me tih prica... oko mene je previse ljudi koji su odatle pobegli jer su morali ne jer su zaradili na tome... meni me tih prica ala kandiceva i ostali idioti...

previse gledate tv

Ako si mislio na mene ja sam napravio jasnu razliku izmedju oterane sirotinje i onih drugih.

I pod prodajom nisam mislio na prodaju poseda.

To sam i napisao. nemoj mi gurati reci u usta.

Mislio sam evo konkretno na sledece :

Na prodaju nafte, naoruzanja, municije i zaliha hrvatima i muslimanima. Ne znam da li se secas i afere oko hadzica i prodaje citavih sumskih gazdinstava hrvatima.

Necu da razglabam dalje.

Samo kazem da ja imam jasan stav povodom krajine : prodali su je srbi. Konkretno rukovodstvo krajiskih srba, bojeci se za svoje guzice, nasladjujuci se bogatunskim zivotom u srbiji (tj beogradu) koji im se smesio. Seti se slike hadzica sa svojim telohraniteljima kako se brcka na Sv. Stefanu. Tada su jos vodjene borbr po slavoniji.

Zar ti mislis da bi je zaista hrvati onako zbrisali cak i uz pomoc amera koji su dan ranije onesposobili srpske "antene" i "radare".

P.S I ono ne kapiram sto svi cim im se ne svidja misljenje drugog spomenu jebenu kandicku? Mislim kad me stavis u kos sa njom kao da si mi majku opsovao.

Edited by f4ts0

e jel vi i dalje ratujete i raspravljate ko je kriv?

ako je tako, molim objasnite i srbima i hrvatima koji su izgubili nekog zasto ...

"svi ratovi su bratoubilacki, jer svi ljudi su braca"

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

Na godosnjice ovih zverstava se cesto zapitam sto sam se rodio tu izmedju dve,tri ili koliko vec

vatri.Gledam ove Amerikance, toliko naivna nacija bas ih briga 11.09 vec daleka istorija a noviji slucaj

gotovo nemoguc.Bas bi nekad dobro bilo biti glupi Amer.

Neukrotljivi!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...