Jump to content

pricajte

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

smor na poslu... kako mi se ne radi posle divnog vikenda... ali shto se mora nije teshko... tako da ce Snezana sad da za suche rukave i pochne da radi ko blesava...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Migsa > Koju ortakinju? i gde? :)

ja evo dosao na posao... umoran, pospan, gladan...

bio je to sjajan vikend :)

dosla mi neka ekipa iz bg-a u mitrovicu, zajebavali se najstrasnije...

juce ceo dan bio na plazi, kupao se, sava lepa hladna ma prava milina :)

inace da li mozete da zamislite traumu, sedite u pljeskavidarnici i cekate has, i cujete nekoga kako se dere da lika sto radi:

"dajte mi pepeljaru"

"nemamo pepeljaru"

"ma kako bre nemate!?! gde cu ja da tresem jebeni pepeo"

"pa na zemlju"

"sta na zemlju picka ti materina pa nisam ja stoka"

i ja pogledam u tom pravcu i vidim caleta... jipi ka jej...

i nesto spikam sa njim, ajde sto mi je celo drustvo isprozivao, nema veze :)

i sad se konacno malo smirio, jede on cevape i pije pivo i dolazi neki lik i kao "el imate cigaru mozda"

ja uzimam caletove cigare i dajem liku jednu, lik uzima i okrece se a cale pocinje da se dere "ma picka ti materina da ti picka materina, sve si mi cigare uzeo, sta cu sad ja da pusim?!"

ja mu tu zacepim usta i kazem mu "alo bre. nemoj da se pobijes u gradu"

"ja da se pobijem u gradu?! budalo! el znas ti ko sam ja?! ja sam kauboj! ja bijem samo indijance"

to je inace bilo u pola 5. ja sam stigao kuci u pola 6, a cale mi je stigao oko pola 8... jebes zivot kad cale ostaje duze u gradu od mene :)

znaci.... aaaaaaaaaaaaaaa!!!

cela spika me je podsetila na pricu kad sam pre tri godine sedeo kuci i dolazi cale, pijan kao bulja, razbijena arkada tetura se.

ja odma skacem "sta je bilo sta se desilo"

a on se magarac smeje, stavio peskir na glavu i kaze "ma treba da vidis kako drugi izgleda, bacio sam ga u neki jarak"

....

edit : e da sad sam na poslu, jedva stigao sa busa, i ulazim u kancelariju i sefica mi kaze "e ja sad idem a ti... javljaj se na telefon"

"znaci da blejim"

"da"

:)

Edited by Jokerman

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

jao da sad sam se setio jos jedne scene do jaja.

sedimo juce u kaficu:

cimer, njegova riba, njegov stric i ja.

i tu krecu prozivke

ja i cimerov stric smo ovo dvoje toliko izgasili i isprozivali da im nije bilo dobro... :)

u fazonu, prica ortakov stric

"pa da to je tako, ja kad sam prvi put isao na more sa zenom, ja sam znao da ja nju moram da je zenim, tako je to i kod vas, el tako cimeru?!"

ja: "pa normalno, mislim sta, dosla u sm, sad je upoznala familiju sve je sredjeno"

stric: "pa razumemo se ja i ti cimeru"

ja: "e samo morate vas dvoje nesto da mi obecate, da ja budem kum ili da prvo musko dete dobije ime po meni"

i tu ja odem po zvake da kupim ortakinji(inace cimerova riba je moja najbolja ortakinja), vracam se, sedam

bacam zvake na sto i kazem "a od cimera zvake" , bacam kljuceve na sto "i cimer izvadi kljuceve od stana"

stric je izvristao od smeha, ovo dvoje su prebledeli :)))

onda sam im narucivao pesme tipa ruzmarin, svadba i slicno...

znaci slosilo im se :))))

koji sam gad :)

Edited by Jokerman

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Upravo sam se uneredio sladoledom.... Iako sam lepo spavao nocas, danas sam skroz shlogiran... Moram da nadjem neki nachin da se odmorim k'o chovek i to skoro inache sam gotov.

42046_I%20feel%20good.gif

btw...

i feel great :)

Dobri ste [:D]

А в чем сила, брат?

њањањања...

понедељак, и ја на послу, сви на одморима или иду на одморе или се препланули вратили са одмора, а ја као јебена константа, седим блед и мрзовољан, и питам се докле више. скуцао нешто, па скуцао још нешто, па преправио још два пута оно што сам прво скуцкао, па треба да скуцам још нешто, и тако... сад нам се још упалио и аларм, ваљда га тестирају или се неко зајебао па упалио цигару у канцеларији. пишти, главу пробија.

вечерас идем да гледам Супермена, сутра су ми готова кола код механичара (!), прекосутра их терам код плинаџије (!!!)... негде следеће године у ово време биће у возном стању.

на гајби ми је Косово поље, мајстори намештају фасаду, па још део терасе иде под цреп, срећа што нисам тамо по цео дан, јер бих их побацао све кроз прозор. јебени воркери...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Skupljam neki sw da mogu da formatiram pc i guram kevi stvari da mi pere da ne idem prljav na more :)

Moram posle da odem do kola da pokupim neku ancient Metaxu od 3l koja je stajala otprilike 15 godina u stanu koji iznajmljujemo :)

Kakva sluchajnost da je niko nije nashao i popio.

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e

Bio do grada, bleja u kafitju. Moram da prestanem da zivim dzabalebaroshkim zivotom :(

i ja isto.....

dokurcilo mi ovako.....

ugojio sam se ko stoka.....samo sedim kod kuce i jedem..

nemam sta pametno da radim...i osecam kako polako trynim..:(((

don't grow up it's a trap

sinoc sam planirao da legnem da spavam da se konacno posle 10 dana naspavam. ali avaj doslo mi drustvo gledali film i pili pive... opet sam legao u pola 2... spavacu kad umrem...

sad citam novine na poslu i bleana

probudio me fon jutros u 7.00 %^%@#%$*^$ prokleti promaseni poziv! A ono mogao sam da spavam jedno do 9 bez problema. grrrrr...

Kakvo lose vreme, ono moracu da napravim VELIKU solju kafe i zasucem rukavem ono vec kasnim sa rasporedom ucenja olala...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...