Jump to content

pricajte

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

otju i ja u shkolu... kmeeeeeeeeeeeeeeee...

elem.. navikoh se na shljaku... opet sam postao imun na rad ;)))

sada blejim i blejim josh malo uz neku ziku, kao neki pop 80tih, bem li ga... uz preseke neke slosh zike koju promenim... al shta da se radi... to je sve iz nekog mix nesvrstanih foldera gde je sve zhivo pa otpr ko da slusham neki net radio or samting samitng...

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

pod 2, zasto si ti uopste ocekivao da sam ja neki pro, kada mi je to protiv tebe bila treca partija :/

Kljucno pitanje je, zasto ti ocekujes da sam ja pro kad me pertu dobio :)

@topic : nakanjujem se da za jedno 2 sata gledam svoj horrooorr DVD "prica o 2 sestre". Brrrrrrr

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Nije mi radio forum juce pa nisam uspeo da ispricam najbolji dozivljaj.

Odlucimo se da kupimo ortaku za rodjendan flash i naravno ja kao geek dobijem zaduzenje da to odradim. Odem ja lepo u prvu krstenu prodavnicu "Sta imate?" "Imamo 512MB Kingston 1200 din, Apacer 1350 din i Corsair 1650" Uzmem ja Kingstona i lepo krenem ka Merkatoru da pozavrsavam jos nesto. Ulazim u prvu radnju i krenu da piste ona cuda za bar kodove zbog jebenog flash diska(na ulasku), sto se posle desavalo u svakoj sledecoj prodavnici iz meni nepoznatih razloga :) Bitno je da su me svuda gledali kao da hocu da marnem nesto :) Elem slucajno, kad sam vec tu, rekoh da bacim pogled na to da se nisam zajebao sto se tice cene, kad imam sta i da vidim. U jednoj prodavnici PQI 256MB 1300 din?!? Ok, rekoh, mozda su se nesto zajebali, kad ulazim u drugu "imate li nesto od 512?" "Pa imamo, ali nam je stara cena" "Koliko?" "4300 dinara" [:D] Jebote gde ja zivim...

Heghlu'meH QaQ jajvam

Prso sam, ne spava mi se usto obuko se i seo da uchim [:D], ajde ocu aplauz sada :PPP

[jupi][jupi][jupi][jupi][jupi][jupi]

Ako ti je lakse nisi jedini jas ms e probudio u 3 ujutro i nsam mogao da zaspim pola sata onda sam ustao otiso do wc-a odradio "what men got a do" i posle toga spavao ko beba do sada :) Nema nekog naucnog objasnjenje sto se posle toga bolje spava ali je tako, mnogo zdravije nego neke tablete :)

[jupi][jupi][jupi][jupi][jupi][jupi]

Ako ti je lakse nisi jedini jas ms e probudio u 3 ujutro i nsam mogao da zaspim pola sata onda sam ustao otiso do wc-a odradio "what men got a do" i posle toga spavao ko beba do sada :) Nema nekog naucnog objasnjenje sto se posle toga bolje spava ali je tako, mnogo zdravije nego neke tablete :)

Prispavalo mi se tek u 6, pa dobro pametno utroshenih 2 sata [^] ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...