Jump to content

pricajte

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^^

Jebote kao da pisem sta sam ja radio :)

Samo sto sam ja odigro warsow, pa cu za pola sata dotu.

Mislim na mudov post

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

sve stvari sam shvatio o NYu.

1. crnaca ima koliko hoces

2. ne postoji lepa crnkinja na ulicama

realno, Srbija keva...

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

nastupaju ana kokic i neki nikola rokvic. ona najgora fensi dizelna. ajme me, what a waste of space of time. i josh ulaznica kosta minimum 50 e. Smor, dacu je nekom

[jupi]

ME! ME! ME! ME! ME!...

jebiga kruko, zivot je pun ironija i nepravdi. Recimo kao sto ti treba 9 meseci da izadjesh iz vagine, a posle ceo zivot pokusavash da se vratish

to su madafakeri!

KURVO !!1~

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Ustadoh! kapiram da me bolest popusta polako sto je totalno cool vest :) Inace sada pravim neku kafu i bavim se nekim geek aktivnostima (sta ces visak vremena ne mogu iz gajibem, pa reko aj kada sam vec zaludan da radim nesto zanmljivo). Posle toga treba neke zanimljive textove da piskaram o tome cu vas naknadno obavestiti. I trebao bih da nadjem neku inspiraciju za rush! "any ideas" ?

Ispalio sam se se za Gucu, necu sebi oprostiti bar do sledece, u Budvi sam sredjujem neke retardirane mreze, blago adminu koji daje full acces kompovima, upoznao sam lika koji zubima krimpuje kabl opusteno :D, kralj,

Dobar sam 200e do srede, boli me ...

A more je pretoplo [:D] I guzve nema. Budite mi svi dobri tamo :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...