Jump to content

pricajte

Recommended Posts

sinoc bio na ski stazi... valjda se tako zove, neki kafic na kosutnjaku na vidikovcu... bilo extra, vidik je bruka...

samo sto sam sad toliko umoran da na ochi ne vidim... a sledi 8 sati rada... kmeeeee kmeeee kmeeee

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

yay

polozio sam voznju konacno

znaci pismeno iz prve

a voznju iz druge , danas .

dolazim ja na onaj parking , ne znam gde se nalazim spavao sam 3h ,

(zato sto mi je ispred zgrade celu noc zavijala i drala se neka zivotinja (pocinjem da verujem u predatora))

i posto sam prvi dosao mene prvog pozovu da polazem

i promasivao sam ceo parking nista nisam tacno pogodio one pokrete [:p]

i pandur mi kaze

dobio si negativne poene ako napravis jos neku gresku neces proci

i vozili se 2min

jedno polukruzno okretanje , jedno kretanje pod rucnom i sve ostalo obicna voznja , sve uradih odlicno bez greske

i gg kaze mi pandur polozio si .. i idi spavaj sine =)

posto sam izgledao kao zombi sa podocnjacima od 3m , mumlam i hodam kao da me je pregazilo nesto

:/

a sad odo da odspavam 3h dok se ne otvore wow serveri [:D]

nesto ne verujem da ti je pandur rekao "gg"

ako ti je na kraju rekao gg, da li to znaci da ti je na pocetku rekao "lol imas negativne poene, rofl"

?

:)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

ucenje do 5 ujutru, spavanje do 12. posle toga odem da iskopiram novu knjigu i najedem se kupina u basti fotokopirnice. U povratku, prilikom kupovine koka kole, sretnem drugaricu iz osnovne skole koja je vec drugi put trudna... Josh samo dve nedelje, da prodje ovo ludilo.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Bila na nekoj zuljci do 5 ujutru i onda u 9 vec krenula u grad. Komirana sam, glava me razvaljuje.

Stvarno ne razumem kako razmisljaju neki ljudi... Juce me jedan decko muvao celo vece i krene da me poljubi... a ja ukapiram da njegova devojka celo vece igra pored nas. Strasno

Nisam dugo overio pricajte topic, ovo je vec neka 4 verzija od onog u koji sam ja zadni put postovo :p

Evo me jos na poslu, kad dodjem kuci ima da se izodmaram jedno 2-3 sata pa na ucenje... sve u svemu smor, nadam se da ce nesto kwael da se desi jer poslednja nedelja je depresivna u p.m

sex, drugs and bio food!

Evo u'vatih nekog slobodnog vremena, taman dovoljno da napravim sendviche po principu tost, majonez, piletja prsa, paradajz, pa da malo odmorim, i onda opet nazad do grada. Pa veceras mailovi, pa tekstovi, sutra opet neki pos'o ujutru rano (al' pre toga idem na kachamak ou jea) pa onda popodne neki sastanchici ... i tako.

-mmmmmmmmmmmmmmmmmda.

-prebachen sam za sutra jer nije prof. stigao da me pita danas...

-to znaci da sutra imam SAMO 2 ispita..

-pa dobro..sta..?

-nije bitno...

14.jpg

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...