Jump to content

Beer Fes'

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja sam bio na beer festu... znam da sam cuo u jednom trenutku "puno pozdrava od ajzburna"

i... to je otprilike to... sledece sto se secam jeste da se budim u mom krevetu jutros, i da se na meni nalazi 10tak kesica od chokoladnih bananica...

a sto je najgore nisam nista puno popio

jedno pivo od borovnice

jedno skopsko

jedno niskicko crno

i jedno mb

...

i jedan bensedin od 5mg :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

[:D] Koliko ljudi bas opusteno piva na sve strane a one zajebancije ali su brze ali samo u pocetku jer vec posle nekoliko piva zajebanije se popeti bila je i neka zajebancija samokontrole 1000 dinara ko provuce sipku a niko da uspe zalost kaze da su negde i uspeli zamislite on kaze njih 40 [xx(]

SENKA, IVKE

evo sad se probudih,na festu sam bio od 6 do 2,uvatio sam malo 357 i ok su,onda alogia koju su tako zajebali za termin,naravno nisu izvodili najbolje pesme,i po obicaju sjebali bajku.posle "dredovci" oni su mi se bas svideli,posle atomci ok,i kelti prosecni.

A pivo ko pivo, sranje:)

vid'o sam deda mraza

Subota 19.08.2006 [becks]

17:00 - 18:30 Fastest beer-drinkers qualification

19:00 - 19:45 Irish Stew

20:00 - 20:45 Đorđe David & Gang

21:00 - 22:00 Super Hiksi (Macedonia)

22:00 - 23:00 Rambo Amadeus (Montenegro) (zemljo, otvori se :)) - prim. v.)

23:15 - 00:15 Zabranjeno pušenje (BIH)

00:30 - 04:00 Kinetic Dig

DJ Kevin Sanderson

Digital Harmony

da nije kinetic vibe ? a ne kinetic Dig

na koji fazon si dobio vip [:)]

Press :)

Mada i nije ispalo tako dobro, pilo se i jelo masTno u tom VIP-ju, al je brate debeli smor :D

Pride juche mi je bio onaj momenat gde pijem pijem pijem i sve do jedne tachke me pivo radi onako daunerski - da mi je smor. I onda kad predjem tu tachku sve bude super, ali opet ta tachka je sad bila i da sam vec malko de balansiran - a ne mogu takav u VIP - ipak treba stvari da budu na odredjenom nivou.

Sve u svemu opro sam ih za 4 litre piva, 2 litre vode, 3 tacne kikirikija i tacnu shpanske pite :D

Danas ne idem, al u nedelju idem - zbog MMM (Miss Mokre Majice) - pa idemo sve opet!

poz voz 2011

izvini, nešto smo se pitali... jel tebi ćale možda vojno lice?

brate...

[roflmao]

izgledas kao da su ti i cale i keva retardirani mongoloidi!!!

ipak je bilo lose, mnogo lose. [V] vagam jos uvek da li je vredelo, ali cinimi se da nije... [:(]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

pa sada postoje u smislu da bi tamo gde je asfaltirano trebalo da se ljudi kretju...ali kita kad ko sto rekoh...preusko je a pijani ljudi imaju tendenciju da stanu u grupicama od 3-7 ljudi nasred puta i da porazgovaraju malo i ode sve u 3 lepe....