voodoo_ Posted August 18, 2006 Author Report Share Posted August 18, 2006 ' date='Aug 18 2006, 02:39' post='853851'] Sreo sam voodoo-a na Festu :). Takođe te pozdravljam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 ja sam bio na beer festu... znam da sam cuo u jednom trenutku "puno pozdrava od ajzburna" i... to je otprilike to... sledece sto se secam jeste da se budim u mom krevetu jutros, i da se na meni nalazi 10tak kesica od chokoladnih bananica... a sto je najgore nisam nista puno popio jedno pivo od borovnice jedno skopsko jedno niskicko crno i jedno mb ... i jedan bensedin od 5mg :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Koliko ljudi bas opusteno piva na sve strane a one zajebancije ali su brze ali samo u pocetku jer vec posle nekoliko piva zajebanije se popeti bila je i neka zajebancija samokontrole 1000 dinara ko provuce sipku a niko da uspe zalost kaze da su negde i uspeli zamislite on kaze njih 40 Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 evo sad se probudih,na festu sam bio od 6 do 2,uvatio sam malo 357 i ok su,onda alogia koju su tako zajebali za termin,naravno nisu izvodili najbolje pesme,i po obicaju sjebali bajku.posle "dredovci" oni su mi se bas svideli,posle atomci ok,i kelti prosecni. A pivo ko pivo, sranje:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 sva pohvala za tuborgovce juce stvarno je bilo ok kad su poceli :) jedino to i valja od muzike sve ostalo smor :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 18, 2006 Author Report Share Posted August 18, 2006 (edited) Obavezno. Edited August 18, 2006 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 zajebavam se ... :) samo neslusam to .. :D vetjerash je stvarno krsh program ajd mozda jedino louis al ostatak je stvarno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 ma ko jos gleda sta se svira... vazno je drustvo :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 18, 2006 Author Report Share Posted August 18, 2006 Ne slu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 (edited) Zapravo mozhda tje i biti dobro - sutra idem u Tuborgov VIP - znachi celu notj besplatan tuborg i kikiriki :) OHOHOHOHOH tje da bude masTno na koji fazon si dobio vip Edited August 18, 2006 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Subota 19.08.2006 [becks] 17:00 - 18:30 Fastest beer-drinkers qualification 19:00 - 19:45 Irish Stew 20:00 - 20:45 Đorđe David & Gang 21:00 - 22:00 Super Hiksi (Macedonia) 22:00 - 23:00 Rambo Amadeus (Montenegro) (zemljo, otvori se :)) - prim. v.) 23:15 - 00:15 Zabranjeno pušenje (BIH) 00:30 - 04:00 Kinetic Dig DJ Kevin Sanderson Digital Harmony da nije kinetic vibe ? a ne kinetic Dig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 kinetic vibe su domaći dj-evi, a sounderson to nije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 na koji fazon si dobio vip Press :) Mada i nije ispalo tako dobro, pilo se i jelo masTno u tom VIP-ju, al je brate debeli smor :D Pride juche mi je bio onaj momenat gde pijem pijem pijem i sve do jedne tachke me pivo radi onako daunerski - da mi je smor. I onda kad predjem tu tachku sve bude super, ali opet ta tachka je sad bila i da sam vec malko de balansiran - a ne mogu takav u VIP - ipak treba stvari da budu na odredjenom nivou. Sve u svemu opro sam ih za 4 litre piva, 2 litre vode, 3 tacne kikirikija i tacnu shpanske pite :D Danas ne idem, al u nedelju idem - zbog MMM (Miss Mokre Majice) - pa idemo sve opet! Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 19, 2006 Author Report Share Posted August 19, 2006 Sutra je neki Rammstein tribjut. Ako su to oni momci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 bio sinoc......popio par piva......sve u svemu nisam se bas nesto proveo...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 19, 2006 Author Report Share Posted August 19, 2006 Nisi popio dovoljno piva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 bilo super razvalili smo se Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 izvini, nešto smo se pitali... jel tebi ćale možda vojno lice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 (edited) znaci rambo je objasnio a sad si otishao, a u takpe kao morash da uchish. PICO :) Edited August 20, 2006 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 izvini, nešto smo se pitali... jel tebi ćale možda vojno lice? brate... izgledas kao da su ti i cale i keva retardirani mongoloidi!!! ipak je bilo lose, mnogo lose. vagam jos uvek da li je vredelo, ali cinimi se da nije... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 pushite ga pice izdajnichke pogotovo ovaj stisa idemo vecheras =) ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 u retrospektivi nije losh beer fest. pivo, organizacija super. cene skroz ok od grupa su dobri bili rambo, luis, kelti.. i najbolji: superhiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 organizacija super? pa ove godine je bilo najneprohodnije ikad! znachi proshiriti prostor izmedju shtandova ili ne znam ja shta ali putevi za kretanje mase od standa do standa trebaju da su duplo shiri minimum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 Bilo je puteva za kretanje mase od Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 pa sada postoje u smislu da bi tamo gde je asfaltirano trebalo da se ljudi kretju...ali kita kad ko sto rekoh...preusko je a pijani ljudi imaju tendenciju da stanu u grupicama od 3-7 ljudi nasred puta i da porazgovaraju malo i ode sve u 3 lepe.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts