Corey Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Nakon nestanka onog orbita,nestale su i čuvene zelene flaše.A kude su one?(pass tuborg,becks...) sećam se mogao si da biraš između zelene ili braon,e ta vremena.... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 -u chemu je poenta te famozne zelene flashe... -uvek se svi grabili ja nisam kapirao zasto... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Ja sam u to vreme pio fantu iz limenke i jeo chips ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Zelena flasha se obichno izbegavala jer je to bila kao neka test flasha u koju se sipala prva kolichina piva iz svake nove ture, pa je ukus mogao da bude BLJAK...bar je takva bila pricha kolko se secam...a to da su se svi grabili, bash je bila obrnuta varijanta, znachi ako dobijesh zelenu ko da si dobio triper...otprilike... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Kad sam bio mali uvek sam svoje pitao koji jelen, zeleni ili braon... Deda je uvek govorio braon je bolji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 (edited) paz' 'vamo u ex-celarevskoj pivari i je bilo par prica oko zelenih flasa,pa posto zivim u okolini, pedelicu par prica sa vama govorilo se kako su se zelene flase kontrolisale samo svaka 4-5 pa su u njima mogli da se nadju razni misevi, pacovi bube itd... koji naravno kunjaju u pivari pa kada roknu u bazene sa pivom crknu i cak sam cuo da je tamo bio neki zaposleni koji je imao neku mrezu, kao onu za ciscenje bazena kojom je izvlacio pacove a druge price se slabije secam, kolko znam bila je neka fora kako su se neke zene samozadovoljavale sa zelenim flasama i jbg.. posto je povratna ambalaza, to se brzo proculo i niko nije hteo da uzima zelenu flasu ----------------- edit: takodje sam pricao sa tetkom koja je neki hemicar i rekla je da postoji razlike izmedju piva u zelenoj i piva u braon flasi, jer svetlost drugacije prolazi kroz flasu itd.... a i moj matori nikada nije pio zeleno, kao klinca kada me posalje u radnju ako donesem zeleno, moram ici nazad da vratim Edited July 18, 2006 by E jebes baku Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 zene vole zeleno a pogotovo dolare :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 verovatno su bile kontrolne, a lakse ti je da smeknes vizuelno jel nesto ne valja s pivo kad je svetla flasa, nego kad je tamna... cenim da su sad krenuli da to rade elektronski, pa nema vise potrebe za istima, a i ne uklapa se u ideju brenda... ne moze isti brend da bude u 2 razlicite ambalaze ( ne mislim kao sto npr. ima coca-cola staklena i plasticna .. preemptive anti-hejt zastita) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 ja mislim da svaka gajba ima po jednu zelenu pa se iz nje testira uzorak valjda :D tako da kod mene vlada uverenje da je zelena bolja od braon :D proverena :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Prosto kontrolni uzorak. Ista tekucina je unutra Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 roflmao zelena flasha je kontrolna flasha, ali nema veze sa pacofi i samozadovoljavanjem jednostavno je svaka 10. ili 100. zelene boje da bi se lakshe prebrojavalo. a ako vec hocete da se pravite da ste iskusni pivopija, izbegavajte zelenu zato shto vishe svetlosti propushta pa se brzhe kvari pivo. Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 mozhda zato shto se njome zadovoljavala mala devojchica od 16 godina :)))) kao ono u fazonu bela = nevina i slichne asocijacije :)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 u je. bila je i bela, to je kontrolna za svakih 1000, ali sam samo jednom u zivotu imao privilegiju da pijem iz nje. IMALO JE UKUS RAJA!!!1 Mislim da je i sa zelenom ne Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 prosla mi je kroz ruke jednom... nikada necu zaboraviti taj dan Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 al koliko ovde ima urbanih legendi o najobichnijoj flashi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 zelena je stvarno kontrolna ali je fora sto flase prolaze ispred sijaleice i lakse je videti kroz zelenu ako je pivo zamuceno a tacno je i da se pivo nrze kvarilo u zelenim i zato su ih ljudi izbegavali Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 kako srbima stigne da se ukvari pivo? popiju ga pre no sto ga otvore ffs... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 a i kad se pokvari opet se popije... 'greota' je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Ja samo znam da se kod nas svako veche grabimo ko ce iz gajbe da se uhvati za zelenu falshu.Shta vishe sad se prosto bije narod ko ce ici po gajbu,jer ce taj i najverovatnije da ugrabi zelenu flashu.A kod Jagodinca neretko mozesh nahvatati i 2 zelena po gajbi. I kod nas vladaju razna uverenja o toj zelenoj falshi,ali recimo da je trip u tome shto su mnogi od nas rasli uz caletove priche da je onaj ko pije iz zelene uvek bio glavni shvaler i shmekar,jer kao bash on ima autoritet da pije iz posebe flajke iz cele ekipe,a svi ostali cugaju iz braon...Kao to ne moze bilo ko.Glupe 70-te :P I tako se to odrzalo do danashnjih dana,s'tim shto je vishe preshlo u neku naviku da je to jagodinsko zeleno neshto specijalno,bez nekh posebnih razloga. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 koji ste kraljevi pivo je pivo dal bilo u zelenoj ili u braon flashi nedbijam nema tu nekakve kontrole kurci palci sve je to isto to su samo izmishljene priche i gluposti obichne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Zelena se uglanom izbegavala , nego mene zanima gde je nestala staklena flasha kisele vode KNJAZ MILOSH... nema je... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 mene zanima de mogu da nadjem jeftino cvarke & kavurme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Ja se isto secam bele flase za pivo........davno bese.....:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Zelena se uglanom izbegavala , nego mene zanima gde je nestala staklena flasha kisele vode KNJAZ MILOSH... nema je... ima je.. samo sto je prodavcima smaranje sa ambalazom pa im je lakse da drze nepovratnu pvc ambalazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 ima stakleni knjaz u kafanama, čak i u crnoj gori.. inače, silom prilika sam probao nekoliko gaziranih voda u cg, hrvatskih, slovenačkih, ne znam kakvih, i mogu slobodno da kažem da je zknja zakon :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts