Guest Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 za te pare se uzima kršten zapadni polovnjak i kraj priče. nit želim da se vozim u konzervi kojoj je deformabilna zona moja lobanja ;) nit želim glorifikovani jugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 15, 2007 Author Report Share Posted January 15, 2007 Kazu da ce ovo doci uskoro u Srbiju. U pitanju je Maple, shatro ekskluzivniji kineski proizvodjac. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Pa dobro ovde makar mogu da se stave veci tochkovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 'de samo nalaze takva imena :) a auto izgleda kao da mu je pao klavir na haubu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 izgleda kao kombinacija seata sa maskom vw-a i zadnjim delom nekog rovera 25 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 21, 2007 Author Report Share Posted January 21, 2007 Ma lichi na "tjuniranu" Tavriju. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 26, 2007 Author Report Share Posted February 26, 2007 Dongfeng Humvee carevi :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 jebote zivela kina :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 Great Wall Peri 4x4 Hummer Panda :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 16, 2007 Author Report Share Posted April 16, 2007 Uskoro pocinje sajam automobila u Sangaju, pa krecu da se pojavljuju neke najave novih modela... - sta se dobija kad uzmete Alfinu Breru i Nisanov Skajlajn i to sve - gurnete sa litice? Dobije se najnoviji Geely Mybo Concept: - Changan SV8: - Nemoguca kombinacija Tojote Jaris i Micubisi Autlendera - Chery I7: - Ovaj su dizajnirali Italijani, ali su im Kinezi nalozili da auto mora ipak da lici na neki postojeci. Odluka je pala na Tojotu Prius, a ovo je Chery Shooting Concept: Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 23, 2007 Author Report Share Posted May 23, 2007 Chinese goes premium lol. Geely KK-KC Naravno, sve je to lepo, ali: Lexus IS Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 o boze kako ih ne mrzi jbt-e nije mi jasno .... sve u svemu stvarno im svaka cast :) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezki Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 kinez uzeo photoshop u ruke u promenio gepek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 15, 2007 Author Report Share Posted July 15, 2007 Evo ga copy-cat pobednik za 2007! Shuanghuan Sceo spreda - Toyota LandCruiser odzada - BMW X5 :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 ovaj drugari kina je 2006 na svom trzishtu prodali 4 miliona vozila :) normalno da ce da prave za sebe sta god pozele 2010 je procena da ce godishnje prodavati oko 7 miliona vozila, a uskoro krecu agresivnije na evropsko trziste, ako im cene budu u skladu sa dosadashnjim trendovima eto auta za svakog, jer bice ipak zestoka konkurencija, nije da kinezi ne znaju da naprave nesto kvalitetno i originalno, samo za sada nemaju potrebe za tim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 ne znam za tebe, ali ja ne vidim sebe u kineskim kolima sledecih 7,8 godina barem posle ovoga : http://www.youtube.com/watch?v=F06LjugtIUo http://www.autoblog.com/2007/06/22/brillia...s-anything-but/ Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 pa ne vidim ni ja sebe, ali ako budu konkurentni dovoljno to ce znachiti manje cene i ostalih , evropskih automobila a realno ako uporedish koreance pre deset godina i danas, razlika je drastichna, nakon ulaska u evropu kineze malo sta moze da sprechi da kvalitet poboljshalju (tj gore od ovog ne moze :P) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 31, 2007 Author Report Share Posted July 31, 2007 Ja ne verujem skoriji proboj Kineza iz jednog jednostavnog razloga. Njihovo trziste je ogromno i ako na njemu mogu da prodaju izmedju 5 i 10 miliona vozila, njima je okej. Za slucaj da im je to nedovoljno, to bi znacilo da njihove fabrike moraju godisnje praviti minimum 2-3 miliona vozila, sto je u rangu najboljih danasnjih auto-kompanija. To Kinezi nece moci u prvoj polovini ovog veka, definitivno. Osim ako ih neko ne kupi, ali to onda nije vise Kina... Razlog zasto neki od njih ipak furaju neke modele u Evropi je nedovoljna uspesnost na domacem, kineskom trzistu. Jedino je Geely poznat i tamo i ovde. Svi ostali koji su u ponudi u Evropi (Brilliance, LandWind itd.) losije posluju u Kini i idu taktikom niske cene u Evropu. Dakle, po meni, nema Kineza kao vodecih auto-kompanija do 2050. godine. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 pa krajsler je vec dogovorio saradnju sa kinezima oko plasiranja po usa, ja sam nekako siguran da ce za 10ak godina kina biti znachajan faktor i u ovoj inudstriji krajsler u problemima trazi resenje, kinezi mogu samo da dobiju iz ove saradnje Chrysler Group moved a step closer Tuesday to becoming first to bring Chinese-made cars to the USA. German parent DaimlerChrysler (DCX) approved a deal to team with Chinese carmaking phenomenon Chery Motor to develop small cars that could be sold in the USA and Europe. http://www.usatoday.com/money/autos/2007-0...cars-usat_x.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 1, 2007 Author Report Share Posted August 1, 2007 Jel to onaj isti Krajsler kojeg je Mercedes ishutirao najstrasnije pre jedno mesec-dva, i koji su, posto im je Ajakoka otisao pocetkom devedesetih, prsli zauvek? :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 da taj krajsler, samo sto sam i ja spomenuo da je u problemima, i da to kinezi mogu da iskoriste :) danas krajsler sutra tojota :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 Brilliance Coupe - krenula prodaja, 1,8 turbo 160 KS kosta oko 15.500 evra Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 ovo jos i lici na auto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 ^da, umalo da mi se svidi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 ne znam za tebe, ali ja ne vidim sebe u kineskim kolima sledecih 7,8 godina barem posle ovoga : http://www.youtube.com/watch?v=F06LjugtIUo http://www.autoblog.com/2007/06/22/brillia...s-anything-but/ O boze, ko da je kinesko :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts