Pesma-mrtve-dece Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Nadalu je ovo tek 4. turnir na travi u karijeri... ima vremena (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 9, 2006 Author Report Share Posted July 9, 2006 Ameli - Zastin Nazalost, posto svi znamo da najvijam za Zastin, uze Morezmo turnir. Ocekivano, posto je Henin pravila neke glupe greske u drugom setu, da to stvarno nisam davno video. Ali dobro. Zimonja/Santoro dubl Covece, ja ne znam kako uopste neko mozhe da dobije mech protiv blizanaca od kojih jos jedan udara levom a drugi desnom rukom. Videlo se da ponovo jedan brejk odlucuje, cak se Zimonja i dobro drzao, ali je imao par nekoliko glupih poteza koji su ih kostali gemova u kriticnim trenucima. Rozhe - Rafael Sve ste vec rekli, nema potrebe da komentarishem :) Ja sam na Rozheovoj strani, tako da mi je ok sto je uzeo a bice zanimljivo gledati nadala na par narednih turnira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 sejnte, izgubio sam opkladu? :'( ← mi se na tvoju zhalost nismo ni kladili :) a i na pesminu :P pichke, bili bi ste u plusu :)) Kao shto sam i prognozirao, nadal je uzeo samo jedan set, ali moram priznati da je mali lav, svaka mu chast.. bice od njega veliki igrach ako ne pregori pre toga, jer ovako trenirati sa 20 godina nije humano.. navijam dugo za federera i jako mi je drago shto je prelomio napokon protiv nadala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 gledao sam prva 2 gema .. i opet sam se iznervirao. federer ma koliko dobro igrao mi toliko ide na qrac, tako ruzhan tenis, na snagu, bez emocija igra da je to za mene totalni horor, dok mi nadal iako je vechiti 2gi igra za oko lep tenis. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 mislim da je 4-1, al mislio sam u poslednjih 2 ili 3 turnira federer je uzeo 1st place, a ne nadal. iz ovog drugog ne znam dal me nisi razumeo al mislio sam samo na federera .. nekako mi suvishe robotski igram, ne radi nishta omg Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 gledao sam prva 2 gema .. i opet sam se iznervirao. federer ma koliko dobro igrao mi toliko ide na qrac, tako ruzhan tenis, na snagu, bez emocija igra da je to za mene totalni horor, dok mi nadal iako je vechiti 2gi igra za oko lep tenis. ← maude, nemoj vishe da gledash tenis :P :* nadal je sad prvi put prestao da igra linijashki tenis i iz nekog razloga izashao na mrezhu, svaka chast - dosta je unapredio igru... a ako neko igra lep tenis i ima masu lepih poteza po mechu - to je federer, a video bih tebe kako bi igrao tenis sobzirom na tenziju koju ti mediji stvaraju jer napokon igrash sa najvecim protivnikom "kod kuce" a pre toga te dobio 4 puta zaredom na shljaci.. napokon je prelomio skor i kapiram da uzima sledeci garros. skor je do juche bio 6:1 za nadala, 5 pobeda na shljaci i nijedna na travi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 skor je sada 6:2 5:0 na sljaci 1:1 na tvrdoj 0:1 na travi... neka neko ispravi ako je pogresno. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 ma kakvi lepi potezi .. svaki iole duzhi poen u njihovi medjusobnim mechevima je dobio nadal. vidi se i po servisu koji je tip igracha. nadal izvodi mnogo vishe dijegonala po mechu. gledaj malo pazhljivije. sampras nije bio toliki robot, ovaj ko da igra poker, takva uzhasna njushka. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ako federer ima uzhasnu njushku, shta tek onda nadal ima ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 rilo? =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 mongoloid=nakaza iz gunisa=nadal Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 aaa nemoj tako, Sloth nije mongoloid...a i nadal ne deluje toliko dobrotjudno =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 ...nadal izgubio kontrolu nad vozilom i skucao se u banderu koja povezuje neku oblast u spaniji strujom, od siline udarca pokidao se stub i doticna oblast ostala je bez struje na neko vreme... eto stojanovicu materijal ukoliko bude u skorije vreme prenosio tenis meceve :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 A zasto svi sad odjednom pljuju po Nadalu? Zato sto je dobar? Zato sto jedini moze da dobije Federera? Kako to da ne mrzimo Federera, ipak je on najbolji? Sta se desava bre ovo, jel to samo ovde ili inace. Brazil, Nadal, Shumaher (pretpostavljam), itd. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 (edited) ja pljujem nadala jer ima shpanski mentalitet, odugovlachi non stop, brishe se posle svakog poena itd... a federera volem zbog balls of steel ;) EDIT: i dok je federer tu nadal nije isto shto i "shumaher i brazil" .. Edited July 12, 2006 by Sa1Nt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2006 Author Report Share Posted July 13, 2006 A bole je jos jednom u borbi protiv svih onih koji pljuju druge dobre igrace ... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 avaj, zashtitnik slabih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 supercow to teh rescue! =oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts