Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

migsa ti si sigurno mnogo toga ali miami vice nisi ali ni pod najraznije...sto i nije tako loshe...veliki deo 80ih treba pustiti da ostanu zaboravljeni...

pa kad nisi video stvari koje sam kupio noob`e... nemoj da sudish dok ne vidish...

( [;)] )...

"Emotions"...

"Feelings"...

They only lead to damage, death and destruction...

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tako me sve mrzi ovih dana... Evo josh jedan poslovni dan mi se zavrshio i opet skoro nishta nisam uradio. Izgleda da je vreme ili da: 1. menjam posao, 2. nadjem nekog ko ce malo da radi za mene :)

А в чем сила, брат?

Shta si igrao?

Jebeno ceo dan chekam tekmu, a i ujaka da mi odgovori da li idemo danas posle tekme na more ili tek sredinom avgusta, poshto mu josh traje sezona na poslu... Ali skontao sam chim nije javio juche, nema nishta narednih 15 dana... ;((

Ali i to ima svoju prednost, bicu tu na tekmi vs Corka na mari... Josh manje od sat vreman do pochetka...

Stig'o kuci, kren'o odma' nesto da piskaram, no medjutim vidim pocela i tekma, pa cu malo to da gledam, malo da raduckam, i tako. Standardno sve k'o i uvek.

edit: ali kako je dobra ova tekma. malo jace sutnu iznad gola, i lopta ode kod komsije :) Ponestace im "bubamara" do kraja tekme :)

raspao sam se ovih dana, u minus fazi sam totalnoj... jebeni teren, 10 puta dnevno ulazim i izlazim iz klimatizovanih prostorija napolje na +900, dobro da se nisam vec razboleo. ali, ima vremena...

mrtvo leto u Beogradu. jebeni pakao. jedino ribe valjaju, ljubi ih Drale. i bleja u Aleksandru i "Maneater" od new&improoved Neli Furtado. [:)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

odoh na pripreme

ljubim vas sve

puno mi nedostajete

:**

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Doshao sad kuci posle 2 dana, uzeo kola, ugradio ziku, ostalo mi josh adaptere za prednje zvuchnike da kupim obzirom da je Fiat ushtekao iste pa umesto njih imam neki prostor za odlaganje.. :)

No, to je josh 15 minuta posla obzirom da su povezani kablovi a zvuchnici me chekaju u gepeku. Trebali bi sutra i papiri iz Kragujevca da stignu da mogu odmah da registrujem.

Zastava 10 pwnz :)

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...