dzontra.volta Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 to je taj avatar :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 @ Ivan_ lol.. veritas brutalis :P ← jebi ga, tako je kako je /hugz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 ha, n00b, gleda u tastaturu kada kuca!!!1 ← Da, shto se tiche srpsko/engleskog tu mi ne treba backlight, ali kada treba da kucam ruski tu je vec problem А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 oces li vise ucutati idiote? :* Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 te ruske tastature su ne daj boze, toliko tripova na jednom mestu, pa ne znam:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 imba dan, laganeza pa se polako zahuktava :) treba da palim kod zubara za par sati, nadam se da nece da mi konstatuje neshto hevi ne bih da trpim neku torturu :) Ili kupis neke krstene periferije pa se ne kvare :) Sad sam skapirao da ne znam kada su mi se mis ili tastatura pokvarili, ali to je uglavnom zato sto kostaju malo vise od 1k dinara u kompletu :) ← ma nema to veze sa zhivotom. ja imam tastaturu staru sigurno 8-10g, neka BTC. polivao sam cigare, sok, kocu, sosove .. ma sve moguce preko nje, udarao je i idalje radi. vishe nema takvih tastatura da se nadju, a ja ne mogu na ove novije da predjem jel su mi sve mnogo male. sta mislite, ko bi prvi poludeo, kada bi u jednoj sobici bez prozora zakljucali pesmu, darijana i soad? ← to je trik pitanje. svi su vec ludi ;) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 realno, ja sam normalan. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 realno ja sam i normalan i pametan i lep ne znam sta ocete od mene ivan je moj dobar drug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 pa da nas upoznas sa ivanom, kako nisi do sada skapirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 (edited) Odradio juche fotoreportazhu na Ambisu - kachim 2 slike koje objashnjavaju sve moje muke. :D Edited July 17, 2006 by Dreadlord poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 "omg jebes te fensi debiluse one su ruzne i kurve aj jebemo (drkamo na) metalke" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 ajde sad samo neko da dodje i napise "ima kukast nos" i jebacu mu mamicu :D ← Samo chekam da se pojavi taki neki :) poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 glupa je! Inace danas sam imao viska vrema i sqpuio sam ceo boot-up kompa u 70 mega(sa KDE-om) :) mislim da bi mgao jos jedno 5 mega da mu srezem posle toga bi bila opasna borba za svaki kilobajt :) A stigo sam i da peglam heroje malo danas i mogu vam reci da se komp poboljsao samo tako ono igra pa ubija :) Sada treba da se vidim sa devojcicom a sutra je nov dan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 sutra polazem ispite iz voznje ako i ovo budem pao ima da izbrisem wow ! [evil2] (naravno svi znamo da se to nece desiti) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 uf... odmarao i onda josh odmara ruchao... odlichan ruchak... metnuo ipod na ipod zbvuchnik pustio klasichnu ziku i odkuntao sat ipo... probudio se haso sladoled u krevetu... dok sam vrteo pesme na ipodu... i idem za sat vremena... :) taman bi mogo da se tushnem mmm ledena vodaaaa :) ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 sta mislite, ko bi prvi poludeo, kada bi u jednoj sobici bez prozora zakljucali pesmu, darijana i soad? ← Soad je vetj luda Moj tip prvi darijan pa pesma dok tje soad ostati smirena u svojoj nemisli! ← Meditacija svima pomazhe:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Odradio juche fotoreportazhu na Ambisu - kachim 2 slike koje objashnjavaju sve moje muke. :D ← evo mohi jel sam ti lepo rekao da treba na ambis da idemo sinoc, a ne ti zapeo "pena pena" • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 jap valjali ste se u peni :) Jel bar mlohi nosio sapun da se odma i pp opere? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Ishao do grada jutros da uzmem novu karticu za mob. poshto sam prethodnu zeznuo, morao da cimam sestru poshto nisam punoletan :]. NabaviJo sam gomilu crtaca \o/, neam pojma kad cu da ih gledam. Ostatak dana gledao LOST, zavrshio 1. serijal. Vecheras u grad pa sabajle o5 u selendru. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Bio do teretane,ortak došao iz Francuske pa bi trebalo da izađem,a pre bih se lepo odmorio.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Ceo dan preblejao u ns-u sa Andjelom, kasnije pajsi ludak vozio nazad 140-150km sa kia pride :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 (edited) Soad je vetj luda ← ludaci se smeju...ti si samo umishljena Edited July 17, 2006 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Otvorio fijoku sa sitnim parama (kovanicama) i krenuo da brojim. Za cudo, nije bash da ima milijardi unutra, a izgledalo je tako. Ukupno mislim oko 1800 dinara sam izbrojao, ubacio u posebne papire, zamotao, napisao vrednosti, i sutra idem do albrla u radnju da mu sve to uvalim :) Dodushe, samo 1000, ostalo cu ostaviti za neki drugi put. Sad planiram da sredim i fijoku sa papirima, i to ce biti skroz interesantna akcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 ajde sad samo neko da dodje i napise "ima kukast nos" i jebacu mu mamicu :D ← de's ti na slici video nos? =o)) a sto se tiche misheva i tastatura... jeste, treba imati dobre periferije ali moja poenta je bila da dash 1k din jednom i onda imash bekap za xyz godina za sluchaj kad nesto skikne...moja prva tastatura sa 386ice, original nemachka cherry 2000nesto (no zezanje, stvarno se zove skoro ko onaj trash film =o)) radi i dalje, teshka je jedno 2 kile i kostala je onomad preko 120dm...i prezahivela je kafu, kolu, sprajt, tonik i shumetje multivitamine vishe puta...NO! sad je ta tastatura negde drugde i za sada torshim ove sto imaju praxu da nakon 4-5 godina skiknu bez najave ili ne odreaguju najbolje na tekutjine...tako da sam nakon jedne akcije cimanja do grada po novu tastaturu odradio tu rodic akciju da vishe ne moram da idem iz kutje oma kad nesto crkne =o) ovde chjinise u toku najtoplije leto koje je namachka videla poslednjih 100 godina...i to nimalo nije loshe =o) samo malo smara sto ujutro pre 7 kad ja vozEm biciklO vlazhnost oko 80%... posao skoro gotov...josh par dana pa se lagano pakujem...nekako steta...taman kad sam lepo pocheo da se odomatjujem =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 slušam sad od riblje čorbe "srećan put, pišo moja mala".. dobila si sve što si htela u jeftinoj sobi provincijskog hotela ololol inace, igrao sam tenis.. s obzirom da sam poslednjih godina odigrao možda dva-tri puta, nisam toliko loš, uspevao sam i teren da pogodim.. ako me ne budu zezali zglobovi, igraću ga još ovog leta, bar dok ne zapalim iz grada.. Odradio juche fotoreportazhu na Ambisu - kachim 2 slike koje objashnjavaju sve moje muke. :D ← najs daj još slika, ne bilo ti zapoveđeno :) evo mohi jel sam ti lepo rekao da treba na ambis da idemo sinoc, a ne ti zapeo "pena pena" ← \o/ -- dobar je ovaj blog :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts