Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

IIIIIII ............ DUNJA SE VRATILA SA MORA ! ! ! :)

bila sam na moru sa ludom_loknicom .. koja je bila malo manje luda nego inace pa nismo toliko izlazile , ali bitno je da sam bila jedanput u Budvi .. u jednoj diskoteci u Rafailovicima gde sam obnovila gradivo iz "selj-muzike" i u jednoj dechijoj diskoteci u kojoj se btw. pusta ista muzika kao i u ovoj "normalnoj" i tu nije bilo lose :)

sve u svemu .. puno male dece/napaljenih konobara/dosadnih drugarica i njihovih keva :)))

slike uskoro .. samo da se loknica vrati sa "ljubavnog puta" :))

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

ooOOOoOooooooOOOoOoOooOooOOOoooO

poslednji ispit oooOoOoOooOooooOo

uslov oOOoOOOOoOoOoOOooo =)))

bugarska here i come ;> naoruzhan alkoholom i bolesnim mozgom =)

[jupi]

SPULE LEGENDO!!!

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

lololo

cestitamo gosn Geistu i zhelimo srecno razbivavanje u bvlgariji =o)

ja danas radio sat ipo duzhe nego obichno, posle malo zuj po gradu, pa sad blej pa posle opet vanka...jeee...na ovo izlazhenje medju ljude chovek mozhe da se navikne =oD

bio na faxu od 11 do 21h znaci uvenuo sam od smora ali se isplatilo......ubo desetku ko zmaj......i dao uslov znaci leto je za mene pocelo......jos 2 nedelje cekam pa odo u raj......istusirao se sad cu na has pa da se naspavam ko mali zmaj......sreca sreca radost.......

A spulence, kad ti to ides na more? :)

Danas zujanjac po gradu neverovatan ... prvo malo do centra, pa Dom Sindikata, pa onda Bigz, pa opet centar, pa onda cek'o igija koji se izgubio ;) pa opet malo do grada, stigoh nekako kuci konacno, pa sad opet malo poslitja. Standardno sve, k'o i uvek :)

Danas sam imao dosta smarachkog posla da zavrshim... Kupio sam zeni video-nanny da moze malo da odmori, a ne da se tripuje da mali stalno plache. Mnogo dobra stvar za shpijuniranje - ima chak i nightvision [:D]

А в чем сила, брат?

dosao sa exita. malko sam umoran

sad sam se skenjao jer mi je ortakinja sa kojom sam bio na exitu javila da ide na urgentni, pao joj je jako pritisak... da se gudrala i pila na exitu pa da razumem, ali nije okusila kapi alkohola i nije nista ni pogledala od gudre... jebiga umor...

treba ortak da mi sredi sljaku da radim kao veza za neku tur. agenciju u bugarskoj, mesec i po u bugarskoj... jip jip jipiii! :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Bio na shljaci, bleja nikad jacha. Radni dan je pa josh ponedeljak....zive dushe nije bilo odmorih se ko chovek.

Pokushao sam da skijam na vodi...zajebano je.

Probao sam par puta i pdao odmah....bilo me sramota da nastavljam tako da ujutru dolazim pre posla da uchim dok me niko ne gleda [:D]

....izblejah do dGra...htedoh da qpim mindjushe ali KURAC ! ... !! nema zive dushe a kamoli ulichnih prodavaca :(

sad skinuh lyrics Gnarls Barkley - Crazy zajedno sa pesmom pa mi je slushanje josh lepshe :)

Arbeit macht Frei.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...