voodoo_ Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Jeste čitali ono u novinama kad je neka italijanska firma Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 odgledah tekmu......znaci ne sporazum sa ortakom zbog toga smo izvisili u kaficu....gledao sam samo produzetke i penale......a kapiram da je to bio i najzanimljiviji deo....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 smorili me italijani za sve pare, sretjom lepih drugarica koje volu francuze bilo u okolini pa smo se malo teshili...steta sto moram da ustanem za 5 ipo sati bash sam razmisljao da ostanem josh...no bizhe moj sutra ima vremena posle shljake...kad istrolujem idem da se tushiram pa kuntanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 (edited) italija keva... zbog njih dobijam nove sluske za player sad sam luuuud... letim i jebem a sutra.. mozda ocu... a mozda i necu... cuce se //edit pio sam Edited July 9, 2006 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 (edited) vratih se iz grada, gledao tekmu i smorio se...najeo se kao stoka, pa cu malo da blejim za kompom/tvom pa na spavanje edit:ladno 6k olololo Edited July 9, 2006 by Dule_smor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 ja se lecim od vikenda... nisam qntao 3 dana, bio sam na adi ~20h ukupno , cirkanje ...... odo sad da zderem nesto... gladan sam kao vuk!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 bio do ortakinje, pa do ortaka, pa sa bivshom gledao tekmu i posle zaglavio na picu u gradu. molim se da konachno usnim pre 05h dobro bi mi doshlo za sutrashnje peglanje nauke. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 2 ujutro...u 5 ipo ustajem...u nadi da je zhena zavrshila u kupatilu idem da se tushnem...aj do sutraH... btw ne mogu dfa verujem kako sam nervozan zbog glupog fudbala a nije igrao niko moj...jednostavno strashno...idem opet da ne pratim sport, lakse je =oD Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 u subotu bila u Nishu... skupila dovoljno hrabrosti da se suochim sa "tatom" i za divno chudo nije bilo zemljotresa... nadam se da ce se sada promeniti neshto... juche me drug probudio u pola 11, stondirala ceo dan sa njim, s obzirom da sam celu noc putovala i stigla kuci u 6 ujutru... uveche malo pikali karte... sve u svemu... nije ovo bio tako losh vikend kao shto sam mislila da ce biti... videcemo, videcemo... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 -extra pobila italija (mada u sustini je do jaja zbog 8 Juventosovih prvotimaca). -usto rano imam brda obaveza i to me rasma. -neam pojma tuzhan sam u kurac. -a niko da mi pomogne. -niko ni nije tu. -a i ko je tu on kulira -kao fejker sam ovo ono. -ma sta god... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 уф. у петак сам отишао на Егзит, у суботу је био Егзит у Београду, у недељу сам спавао цео дан и ноћ, изузев што сам погледао финале и ево ме сад на послу, треба да нам дођу приправнице... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 jos malo pa moram da palim na ispit spava mi se najstrasnije najradje bi lezkario i slusao neku ziku organizovao sam sa ortacima neke masovne heroje posle toga a zena me cima.. pih ko je jebe kad ne igra heroje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Ustao,sad se setih da sam stavio vodu za obarim jaja,odoh.... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Bio sa ortakom do zemuna da nosi nesto kevi na poso pa do grada po net popio garane 2 tako da od spavanja sad nema nista :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Jedva sam ustao iz kreveta danas. U bedaku sam zato shto vec trecu godinu ne idem na more - eeeej 3 godine bez mora! Slusham Pirates of the Caribbean 2 soundtrack remix - mnogo je jako! А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 smarao se pola cuke oko neke zice telefonske.........bio do salona keramike da gledam neke kade........jos malo pa palim do skole a usput da dignem kes i kupim digitalac.....konacno....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Gledam neki skener sto je kao stigo za test, razmisljam, ko to bre koristi ;)) Ono, sve te skenove moz' da odradis opusteno preko makro moda fotoaparata :) A i funkcija za krajnjeg korisnika je jako malo ... ok, prebacivanje starih fotki na komp recimo ili sta znam, ono, licna karta / pasos. No, nije ni vazno ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Pa, kada jednom budesh, opushteno bio u frci pa ti uzmi fotko aparat pa vidi. Iz iskustva je... Komirao se sinoc sa crnim ftp serverima i downloadishi ovo ono + nashao micro machines pa zabavi nikad dosta dok ne zapeku okice. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Pa, kada jednom budesh, opushteno bio u frci pa ti uzmi fotko aparat pa vidi. Iz iskustva je... errr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Idem na hacijendu da se bavim poljoprivredom i malo odmorim mozak. Vidimo se Bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Aj brate, mojne mi se tamo zabagujesh :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 aj,pa da nam doneseš domaćeg sira,kajmaka,pršute,rakije.... :* srećan put :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 obozavam kada prvi odgovaram ono pobijem govna i gotova stvar :) dobio 8 na engleskom i sada sam na poslu planiram sta i kako danas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 razvalio sam arh. konstrukcije 2.... sablja Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Imam 'ebenu probu za koji sat a mrzi me da zhivim... Krenuo juche na exit, zakasnio na abonos pa me mrzilo i da idem, utopio kartu i oterao sve u qrac i ostao sa drugaricom na pitju, blejali pola notji pa se pokupili i vilenili kod mene na terasi drugu polovinu notji. Max smo popili pola frizhidera :/ lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts