Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

smorili me italijani za sve pare, sretjom lepih drugarica koje volu francuze bilo u okolini pa smo se malo teshili...steta sto moram da ustanem za 5 ipo sati bash sam razmisljao da ostanem josh...no bizhe moj sutra ima vremena posle shljake...kad istrolujem idem da se tushiram pa kuntanje...

italija keva... zbog njih dobijam nove sluske za player [:D]

sad sam luuuud... letim i jebem [:D]

a sutra.. mozda ocu... a mozda i necu... cuce se [;)]

//edit

pio sam [:D]

Edited by ch1zra

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

bio do ortakinje, pa do ortaka, pa sa bivshom gledao tekmu i posle zaglavio na picu u gradu. molim se da konachno usnim pre 05h dobro bi mi doshlo za sutrashnje peglanje nauke.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

2 ujutro...u 5 ipo ustajem...u nadi da je zhena zavrshila u kupatilu idem da se tushnem...aj do sutraH...

btw ne mogu dfa verujem kako sam nervozan zbog glupog fudbala a nije igrao niko moj...jednostavno strashno...idem opet da ne pratim sport, lakse je =oD

u subotu bila u Nishu... skupila dovoljno hrabrosti da se suochim sa "tatom" i za divno chudo nije bilo zemljotresa... nadam se da ce se sada promeniti neshto...

juche me drug probudio u pola 11, stondirala ceo dan sa njim, s obzirom da sam celu noc putovala i stigla kuci u 6 ujutru... uveche malo pikali karte...

sve u svemu... nije ovo bio tako losh vikend kao shto sam mislila da ce biti... videcemo, videcemo...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

-extra pobila italija (mada u sustini je do jaja zbog 8 Juventosovih prvotimaca).

-usto rano imam brda obaveza i to me rasma.

-neam pojma tuzhan sam u kurac.

-a niko da mi pomogne.

-niko ni nije tu.

-a i ko je tu on kulira

-kao fejker sam ovo ono.

-ma sta god...

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

уф. [:D][:D][:D]

у петак сам отишао на Егзит, у суботу је био Егзит у Београду, у недељу сам спавао цео дан и ноћ, изузев што сам погледао финале и ево ме сад на послу, треба да нам дођу приправнице... [:p]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Gledam neki skener sto je kao stigo za test, razmisljam, ko to bre koristi ;)) Ono, sve te skenove moz' da odradis opusteno preko makro moda fotoaparata :) A i funkcija za krajnjeg korisnika je jako malo ... ok, prebacivanje starih fotki na komp recimo ili sta znam, ono, licna karta / pasos. No, nije ni vazno ...

Imam 'ebenu probu za koji sat a mrzi me da zhivim... Krenuo juche na exit, zakasnio na abonos pa me mrzilo i da idem, utopio kartu i oterao sve u qrac i ostao sa drugaricom na pitju, blejali pola notji pa se pokupili i vilenili kod mene na terasi drugu polovinu notji. Max smo popili pola frizhidera :/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...