Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^^dodji kod mene u firmu da vidish kako je zanimljivo...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Ahaha drale zavisi srbi na radnom vremenu :)_

@Mohican...pa sta sam uradio...pao sa skejta i iscepao kariranu kosulju :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

увек сам хтео да те питам, Србо, а никако да питам...

јел ти то радиш од 11 ујутру? мислим, Москва је +2 сата, бејаше раније +3, па ако се спремаш на посао у 8:30 по РУР времену, онда је у Москви 10:30... или ја нешто пропуштам...

Moje radno vreme je od 11.00-20.00. Obichno radno vreme u Moskvi je 10.00-19.00. E sad, ja ne volim da ustajem rano i da se guzvam pa sam pomerio radno vreme za jedan sat...

Ahaha drale zavisi srbi na radnom vremenu :)_

Ne vidim zashto bi mi zavideo - radim 9 sati dnevno, dolazim kuci u najboljem sluchaju u 9 uveche... Jedino shto krecem na posao oko 10.00-10.30...

А в чем сила, брат?

Zato sto on mora da ustaje ujutro i oseca se kao mali sAraf u masini :)

Samo kad se setim godinu dana kad mi je radno vreme pocinjalo u 7 ujutro..lololo.

A jos je bila rasprava da se radi od 6 (!!!!) da bi seljani vec u 14 mogli gajbi da navodnjavaju paradajS

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

badi kant nerviraju preDke olol :)

Ja sam juce na TV video spot suicidala "institutionalized"

Kako sam se odusevio, skoro sam zaboravio na lumbalne bolove.

E vudu iz koje distr. je nastao ubuntu? Debian?

trebalo bi danas da mi stigne, da probam i njega :)

Jes vala Debian. Dobar je skroz, ima nov softver ima sve... i radi ko live... meni stig'o za manje od mesec dana, a ljudi kažu da su čekali po mesec ipo... mada opet, ja sam naručio samo jedan a ne ko neki cigani što uzmu 20 diskova, kad je džabe :))

nesto mi je ostalo u glavi da isporucuju samo cd. evo ja se dobrovoljno javljam da vam dam dvd !

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Zato sto on mora da ustaje ujutro i oseca se kao mali sAraf u masini :)

[:D][:D][:D]

не каже се више тако...

сад се каже као мала печурка... држе те у мраку и хране те говнима. [:D]

ма није фрка за устајање, ради се од 9. опуштено је, треба ми око 40 минута од куће до посла, устајем око 7:45, што није прерано.

провалио сам да ми је стони телефон компјутер у малом, има опција о којима нисам ни знао да постоје, читам упутство и срећан сам као клинац који је добио електрични аутић на даљинско управљање. [:p][:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Kad smo kod el.autica.

Ispred zgrade mlade tate donele "da se deca igraju" auto na daljinsko. Jebote kako ono przi :)

Ocu i ja!

došao sinoć sa mora....jeee

nikada,ali pazi nikada ne idite u Morinj ako vam cilj nije potpuni psihički i fizički oporavak.

Ujutru da upalim komp,kad ono neće,otišlo napajanje garant.

Sad kod keve,proveravam nešto na netu i jedna lepa vest,,,,STIGAO ADSL U KOTEŽ!!!!1111

poz za sve

Ispred zgrade mlade tate donele "da se deca igraju" auto na daljinsko. Jebote kako ono przi :)

Ocu i ja!

hehe, ja sam svojevremeno imao brodic na daljinac, pa secam se kad ga pustim u zenba a ono sva deca oko mene, oce i oni a ja bio proklet pa nedam [:D]

valjda me zato posle zamrzeli [:)]

Evo sad sam usao u wow i vidim istekla mi dopuna pa moram da palim za BG jer u selu Pancevu nema nigde da se kupi...

Stigoh kutji konacno, malo psihicki bolje raspolozhen nego jutros kad su krenuli nesto da me cimaju u turistickoj agenciji k'o kreteni. Nemaju pojma oni, pa prebacuju na mene, kako to obicno biva. Sad jos samo da bude sve u redu sa vizom, pa k'o covek da odem na more posle tog wcga, da se naodmaram :)

a ja vec 3 dana lezhem u 3, ustajem u 7-8. prvo isho na trchanje, drugo mi putovao buraz i trece mi doshli majstori da ugradjuju klimu. i to danas, nisam mogao da verujem, terasa mi je shiroka jedan metar, likovi stavili dva para merdevina i stoje jednom nogom na njima a drugom na ogradi od terase i dizhu klimu od cirka 100 kila na 2m visine. jebeno nisam smeo da gledam... ladno sam prekratio prichu :) elem, mrtav sam umoran, ishao sam danas na basket 2h i sad bukvalno ne mogu da ustanem iz fotelje. oladio sam sobu na 26 stepeni i dopingujem se hladnom kocom kontam do 12-1h pa onda spavanje zhivota. i dok mi je burazer bio tu ja sam spavao na kauchu koji je dugachak 160cm a ja imam preko 190 i stopala broj 50 pa vi gledajte kako mi je bilo :/ i pride ker celu noc pokushava da se uvali jer je to ustvari njegov kauch. tuga bozhija...

Edited by rev

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...