Kole Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 mene sve tako prokleto boli od onog fudbala da to nije normalno, tako mi i treba kad posle prve necu da stanem =o)) elem prelep dan danas, idem da shetam po botanichkoj basti i sedam u kafitji, mozda da pazarim nesto zbog chega ce me startovati murija na aerodromu u terorist smislu ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 elem prelep dan danas, idem da shetam po botanichkoj basti i sedam u kafitji, mozda da pazarim nesto zbog chega ce me startovati murija na aerodromu u terorist smislu ;o) ako je dovoljno malo, spakuj kod sebe u dzep i niko te nece ni proveravati po povratku u zemlju, a ako nije, onda ce te startovati ali da bi ti naplatili carinu :) Imao sastanak sa ljudima iz NEC-a, odushevili se shto su nabasali na Srbina u Moskvi pa mi isprichali kako ce skoro da uvode 3D 3G mreze u Srbiji i pitali da li imam neku vezu da im pomognem da se snadju kod nas Tako da sada razmishljam kako da to unovchim ahaha ;) trazhi im za konsultantske usluge po satu. Sigurno se ovoga ne bih setio da nesto ne razmisljam i tome proteklih dana ;) Gledam ovaj trejler za TF2, bash je kul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 pa...nije malo =o) stavishe mnogo je veliko i metalno...srecom nije toliko skupo tako da cu opusteno da sachuvam rachun ako neko pozheli da mi ista carini samo cu ga napenalim na taj fazon =o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Imao sastanak sa ljudima iz NEC-a, odushevili se shto su nabasali na Srbina u Moskvi pa mi isprichali kako ce skoro da uvode 3D 3G mreze u Srbiji i pitali da li imam neku vezu da im pomognem da se snadju kod nas Tako da sada razmishljam kako da to unovchim Ah sad treba naci sliku zwerka u odelu :) Inace, vec par dana mi nema rur forum warsa? Zasto sam banovan odatle?? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Ah sad treba naci sliku zwerka u odelu :) Inace, vec par dana mi nema rur forum warsa? Zasto sam banovan odatle?? Spavas na usima u toku upgrejda su otisli dodjavola si modovi ukljucujuci i RTW.. Inace od jutros vrtim neke telefone drzavnih ustanova i svaki put kada pomislim da sam sada naiso na najbezobraznijeg/najdrskijeg sluzbenika prevatim se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Igore, updateovali smo forum, samim tim nema forum warsa neko vreme :) I nece ga ni biti neko vreme :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 ^^11!! Ljudi bre ala vi ne umete da se zezate :( Ja sad ocekivao sasuketa ili nekog pobratima da mi kazu" Read The Fuckin Announcement noob, omfg pwned " Statore druze, ja i dalje ne uspevam da sredim ati frlgx :) (igor2 na benchu). Dajem sebi rok do prekosutra a onda cu te kidnapovati da mi to resis. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 kada ti postavljaju slicna pitanja mnogo puta u malom vremenskom intervalu, izgubis smisao za humor :} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Još uvek ne znam ni kada bi trebalo da krenem na more,ali kako je krenulo tamo sam stura..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 jos 2 dana do odlaska na more:)....samo me jebu ovi nashi putevi, zasto radovi moraju da budu bas u jeku sezone i bas na saobracajnicama koje vode na more... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 danas smo nauchili da kada je naplju 32 stepena i relativno suvo, nemoj ulaziti u staklenike za tropske biljke u botanichkoj bashti jer u njima je 40 stepeni i vlazhnost od 95%...sve u svemu dzhungla je zlo =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 jos 2 dana do lanpartija kod ortaka... a posle na more, to je to. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 (edited) Stigle mi pare od tetke iz sestre i:( pjodgorice dosta everica sad sam happy :) Edited July 20, 2006 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 jos 2 dana do lanpartija kod ortaka... a posle na more, to je to. pa posle još jedan lanparty :) Sutra u 4,dok još sunce ne izmigolji vatam put pod noge,kako ću da ga prespavam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 jos 4 dana do mora......jedva cekam.......bio juce do ortaka zaplenio mu brdo filmova pa da malo gleam dok ne zapalim..........veceras ne idem nigde ocu malo da se sqliram gajbi....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 od tetke iz sestre omg idem da igram tenis, gajba mi je u takvom haosu da ne znam kako ću je srediti, a posle se nadam nekom provodu ali ko zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 pogresi covek :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 desi se i najboljima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 al on je najgori :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 pogresi covek :( To mora da je bilo od silnog uzbudjenja А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 i od heppinesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Idem veceras na neki rodjendan. Samo da ne bude smor. Bice jako smor. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 idi u latino cetvrtkom je prepun dojaja masa dobre ribe sve opusteno do 3 bude zurke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Sreda Havana, latino veče, salsa... Kuvam se malo, pi ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 idem da igram tenis, gajba mi je u takvom haosu da ne znam kako ću je srediti, a posle se nadam nekom provodu ali ko zna. poshto termin? btw. izvalih da svi idu na more, koja pomama jbt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts