Dreadlord Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 sinoc sam otkrio odgovor na vekovno pitanje "how low can you go" pao sam nize nego sto sam mislio da je moguce... potom sam vristao od smeha sat vremena, kad sam skontao koliko sam ja u stvari nisko pao(ne, necete dobiti detalje) sad sam na poslu. i odmaram. Samo mi retzi da je neshto sa ribom... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 da... veruj mi smesno je :)))) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 olol reko si joj da je volish, stupidoooo. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 (edited) slu Edited July 18, 2006 by Dreadlord poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 da... veruj mi smesno je :)))) Pa onda retzi da se smejemo! Shalim se, ne morash ako netjesh naravno - usvs bitno je dal je vredna toga ili ne, ako je vredna boli te qrac shto si se ponizio - samo shto je extra teshko uvideti dal je vredna ili nije, to teshko skontash poshto nikad nznsh na chemu si sa ribama...3 dana pre djavola kazhem ja! poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 ma nisam se ja ponizio :) nije bitno. ako nekad sednemo svi na kafu ili slicno recu vam pa da se svi solidno izvristite od smeha. ovako necu da govorim jer je stvarno ponizavajuce :) no evo vam hint: nije stvar u tome sto sam ja uradio. tj polovicno i jeste :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 dobar hint Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 omg zipa onu sliku gde su cupi okrenute ledjima, one klinke u donjem desnom uglu nemaju vise od 15 godina. horor. btw, ovu u plavom ne bih tak'o stapom, ima kukast nos. omg krukast nos! to je sexeh! OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 danas sam prvi put izashao iz gajbe pre 10, a da nisam morao .. zablejao sa ortakinjom na kafi na keju .. mega akcija, dan savrshen za prepodnevne bleje :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 cimao se juce po gradu ceo dan......uzeo novi cpu bio do ortaka da to montiramo.......posle bili do grada na has u palacinkarnici.......sad bi trebao do majstora za taj trap konacno...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 omg zipa onu sliku gde su cupi okrenute ledjima, one klinke u donjem desnom uglu nemaju vise od 15 godina. horor. btw, ovu u plavom ne bih tak'o stapom, ima kukast nos. Vidish nisam uopshte primetio, skroz si upravo da je riba ultra klinka... Ne stupash u seksualni odnos sa njenim nosom... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Daj da napravimo neki skup i da izjedemo te kajsije, brda mi se jedu :) - odo da ih kupim... a ne, te kajsije su za pekmez:)...btw, ipak cu platiti danak rano ustajanju tako sto cu morati da dremnem popodne:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 ma nisam se ja ponizio :) nije bitno. ako nekad sednemo svi na kafu ili slicno recu vam pa da se svi solidno izvristite od smeha. ovako necu da govorim jer je stvarno ponizavajuce :) no evo vam hint: nije stvar u tome sto sam ja uradio. tj polovicno i jeste :) Hahahahahaha imenjace tako mlad a digao ti se samo do pola! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 zli igor inace.. eto.. malo igram tower def, pa koma... :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Jebem se celo jutro da namestim port forwarding na ICS i nece :((((( uspecu valjda kasnije Sad odoh do ortaka da mu namestim nesto njegovi veceras pale na more 10 dana mega bleje extra Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 ubi me smor... ali skroz na skroz Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Sedim kući,čitam časopise na terasi,uživam dok je napolju žega...dok to sve prođe odoh malo do grada.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Previshe svetlih boja:):):) Zavrshavam neku pesmicu pa se pakujem..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Kupio sam nov reket, sad mogu da imitiram Agassija \o/ Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 a ne, te kajsije su za pekmez:)...btw, ipak cu platiti danak rano ustajanju tako sto cu morati da dremnem popodne:) Mozhe i pekmez :) poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 gutam pechurke ko svinja Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 -trasu dolazi zhena. -prektrasu remo. -do samih jaja. -hit pichka. - ^__^. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 polozio sam ispit iz voznje iz prve lalalal \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Joj, dobro je da sam u Moskvi А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Joj, dobro je da sam u Moskvi To samo odlazhe neizbezhno. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts