ch1zra Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 krule, U can do it ja eto malo neta.. da skinem pesmu, pa onda koma... ovde pada neka kisa... smoren sam skroz... a sutra armija... jeij :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Odoh dezintegrisati mozak uz neku psihodeliju, dok ratim si ga se svoji portal... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Skaaaannnnnk...e bas tsko nesto mi odjekuje u glavi... Uuhh... JEBOTE, ...pocinje da mi bude lose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 castis se kvalitetom jednom u sto godina pa da se pohvalis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 castis se kvalitetom jednom u sto godina pa da se pohvalis? ← Ufffhhh...samo mi tvoj brilijantni um falio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 /point /laugh Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 /point /laugh ← Raspala ti se glava od virusa. Nece nista vise da ti se pokrene. Stalno ti se otvaraju sajtovi sami i tako to, a glavna fora je kad pokrenes bilo koji skener (av , anti spyware) izadje ti plavi ekran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 apsolutno se mogu slozhiti sa tobom :) Mada valjda i to sto stalno imam nesto drugo da radim ne dozvoljava da se skroz navucem, posto ono, kad bih bio slobodan verovatno bih tako provodio vreme. Ovako mi taman dodje kao kul opustanje :) Mada, sad preko leta me ocekuju neke serije ;) ← Ja nisam igrao GW ali sam igrao WOW shto je josh gore. Odem u shkolu, vratim se qci, sednem da igram WOW, blejim do 2-3 u noc i sve tako u krug. Boles' Ufffhhh...samo mi tvoj brilijantni um falio. ← Um? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 (edited) By the way. ocu da imam svoj site ali za dz :D trazio sam na goodlu nemote to da mi kazete nego dajte mi neki sajt gde stvarno daju za dz sajt posto su vecina vrevare ipak mora da se plati ??? Who said that? Edited July 3, 2006 by VEGE Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Bash je pro. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 odlichan dan... :)) kao poslednja tri dana priceless:))) sejnte in jor fejs for kolin maj lajf boring!!! buwahahah sutra svashta novo, vidjanje sa jednom cicom, bajk propadanja, blejanje i mozda cirkanje sa ekipom... i lallala:)) ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Bio do grada u zhelji da odem na zurku Kinteic Vibe-a... i onda sam izvalio da ne znam gde je zurka o.O a i kisha je padala sve ja che i jache... tako da smo Sharulja i ja zaglavili u Takvudu i gledali "da Vinchijev kod" I hvala bogu da sam napokon uspeo da skinem "requiem for the dream" koji btw skidam 3 dana,standardno los dl sam imao,ali samo za film,sve ostalo je skidao odlichno :/ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 naspavao se napokon. sjajno vreme bilo za spavanje sinoc. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Probudio me cale, svratio do NS-a sluzbeno, pa sam skontao da sam otkriven i da je sestra otisla na ispit a ostavila 500 otvorenih prozora, jebeno sam se smrzo bre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 ja samo da kazem da imam jos 2 posta do 11000, i da vas sve mnogo volim. palim na ispit(e). ← ← kako sam glup, lol ← Spamz0rd!!! Sam u kuci prvi dan! Inace palim i ja sada na ispit pa na sljaku pa kod bake na klope pa onda se spremam za jedno lepo vece lalalalal :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 bla... legao u jedan. ustao u pet. otisao u bg. sad sam na poslu pijem guaranu i smaram se... bitje ovo dugacak dan... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 brana je pukla i govna su me poplavila. sad gacam okolo i gledam da skupim nesto neugovnjano da se umotam i scucurim u neki budzak da dremnem, mozda se govna povuku uskoro... ako ne, onda lopata u ruke pa da ih pocistim i napravim jebeni Huver dem ovoga puta. ovo gore je bila alegorija. elem, opet sam na poslu, ne znam ni sam kako sam se dovukao, dan mi je bas mrtav, ceka me zilion stvari da uradim. blah... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 u al je zaladnelo ... ja josh kao ostavio otvoren prozor preko notji, i sve, umal' se ne smrzoh skroz. Samo da ne padne kisha, i ja sam kul. A sad u nove radne pobede, ponedeljak je :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 bash je prijatno napolju:)...ajde krule da polozis ispit(e), pa da castis na adi:)...btw, danas treba otici do pozarevca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Dobauljao do posla, sad cu da gledam malo Robotech pa posle da se malo bacim na modeling nekih sokova i tako. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 bio na trčanju,i tako na pola etape vadim tel da vidim koliko još imam a ispred mene ide neki ganci koga nisam video.I prilazim mu ja polako i on kao "e batice možeš da mi daš telefon da pozovem samo ortaka", ja kao nemam kredita i samo čekam kada će da me zaskoči da mu pojasnim neke stvari,ali ništa nije bilo.jebeni cigani Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Em tjelav, em krme, pa shta ochekujesh ffs ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 polozio ispit ovaj dan je poceo ftw :) ne ocekujem nista losiju zavrsnicu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Sad ustao. Probudili su me jedno 6 puta do sada. Gloopo vreme napolju...svejedno, ionako ne idem nigde :). Kako je zanimljivo kad ovi studenti prichaju o shtrebanju i ispitima a ja ne moram nishta da pipam. Ma zivote je lep. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts