Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

fino sam se naspavao, onda sam se drkao malo sa kolima, sad su u rukama majstora, pa cu posle da ih teram do plinadzija, i takoooo...

veceras u Pancevo, a sutra ko zna...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ustao sad

Bio sinoc na Godou na nekoj glupoj bacardi zurci i otvaranju letnje sezone.Smor bio ali ortak trebo da vidi za poso pa popili po pice.

Posle na pingvinu blejali do pola 4 pili pivo.Sinoc nisam bio tolko umaran ali danas nisam mogo do 6 da ustanem

bio sa devojcicom malo napolju sada sedim kuci i razmisljam dok mi se pogled gubi u zalasku sunca... Neka tuga me je uvatila prosto praznina... Prosto mi dodje da zaplacem... Riknuo mi je server koji me je godinama sluzio konacno je ispustio dusu ahhhhh... ne znam da li ce ijedan moci da ga zameni nekako mi je priraso srcu.... srmc....

uf totalno kul dan. shisho se, zapalio na adu de sam video drugare i ivu... [:D]

posle vozio bajk dok nisu krenuli da mi se grche noge... zapalio na kosu odvezhbao xx propadanja xx zgobova... vozio se josh grchile mi se noge josh vishe... tj listovi majku im... al odlichan osetjaj... vozio josh pa naletao na random shipke radio zgivove vozio josh popio litar soka za 10ak minuta dok sam radio neke vezhbe na klupi [:D]

sad sam kutji hrana tush zhurka... i tako:)

( [;)] )...

"Emotions"...

"Feelings"...

They only lead to damage, death and destruction...

QUOTE(rockdudbg @ Jul 1 2006, 18:49)

POBEDNIK!jedan bambi za tebe!...cekao sam da neko ovo kaze:):D

OLOLOL NIGDE GA NE VIDIM

aj se sad npravi pametan pa se zaustavi na ovome...

gledam malo brazil francuska,malo neki film na pinku koji sam gledao oko 5 puta:D

vid'o sam deda mraza

Danas sportsko-radni dan :) Sredjivoa sam bigz nesto, kao briskao, prao, ovo ono, a za to vreme gledao anu vs safinu, pa onda engleska-portugal, pa onda multiprenos toga i jelene - venus, pa sad evo stigoh kutji i gledam fra - bra. Posle malo napolje na koje pitjence, kul dan danas, opusten. Taman da me spremi za poslove od nedelje.

Znam ja, kuci si, sad sam te dovezao!

AL MIRISHI LAMELAAAA :D

Uploaduju se slike shto je stalja slikao kantom, jako mi je zhao shto sam morao da napustim skakanje u krugu od 2 metra sa grujom ali zaista mi je sutra naporan dan za koji moram skupiti dovoljno snage.

Uzdravlje!

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e

olololo....

TO THE LOLMOBIL !!!!! ololo [:D]

bem ti bolesne mozgove :D

a i ubogi mohi koji mi je zaboo patiku kad sma se vozio na krovu svojih kola... o.O :D

u kratkim crtama brutalno:))) al... realno:)

( [;)] )...

"Emotions"...

"Feelings"...

They only lead to damage, death and destruction...

Sinoc sam bio "u klubu u oblaku parfema", Plastic, Vikler Skaj, video starog crnca Mahu, ostali ispalili. Bilo je odlicno. Promocija njegovog albuma je bila sa zivom svirkom sto je veliko osvezenje, a posto su muzicari bili dobri, onda nedostatak proba nije specijalno usticao. Poslednja pesma je bila zaista V R H! I mogu da kazem da je sat vremena sasvim dovoljno za ovakve dogadjaje. Jedina zamerka je nerazgovetnost dok se repuje, ali bice da to nije samo do njih nego i do onog batice sto miksuje ili sta vec radi.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Sinotj sam hteo baciti bombu na plastic da pobijem ceo bed copy zajedno sa svim prisutnim na splavu, jebem ti shlogirano crnca koji mora da ide na sve shto mozhe da se nasluti da ima veze sa hopom.

bolkonski, sa oproshtenjem ali ono sinotj je bilo govno. Da izuzmemo chinjenicu da je Bad Copy neshto shto nikad ne bi slushao kao muziku - tj to po meni nije muzika, neko zajebavanje - to je meni kao neka spika za slushanje dok sam navaren da bi puko od smeha usled velikog koeficijenta nebuloza koje se nalaze u lirikama koje se dobrim delom ne rimuju...

Drugo, kao shto vetj rekoh na jednom topiku...ne setjam se da je igde na najava pisalo "imam triper (svrbe me jaja), zgutao sam pola kile - dodjite da me gledate kako se krivim i cheshem jaja"

Edit: Mrtav sam umoran, idem da spavam.

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...