Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

nego gledam da nađem neki posao preko leta da zaradim za more :) ..... ako imate neki dobar predlog pišite

ja treba sad da pocnem da radim na nekoj gradjevini...

a ti si krupniji od mene a i veci si seljak :) tako da imas 100% posao na gradislishtu za neki 800-1000 kinti per day.

meni crkao monitor,tako da sam ohladio caleta za Asus tft 19'...skroz zadovoljan...

danas uplatio net

pocheo sam da vozim tormo,tako da sad nema zajebancije samnom :)))

inache standrandno...zavrshio sam godinu sa 3,60 prosekom,i skroz sam ne zadovoljan sto me je razredni zajebao za 3 ocene...govno od coveka :/

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@Corey odesh brate na Adu i raspitash se u kaficima...ali ne onima gde je bandzi nego preko puta....

Edited by Pyc

vendetta426.jpg

Remember,remember the 5th of November,the gunpowder treason and plot.

I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot.

smorilo me par stvari danas, no dobro, biće bolje sutra..

- dogovorim se s ortakom da gledamo tekmu u kafiću, kul, ja promenim skroz plan da bih stigao, i 15 minuta pred kretanje on mi kaže "e, brate, ispaljujem, uzima mi ćale kola, a ne mogu autobusom do grada, kiša samo što nije"..

- ovaj komentator za nemačku... katastrofa, lik nijednu statistiku, nijedan manje poznat podatak, ma ništa zanimljivo nije rekao, samo je govorio ko kome dodaje loptu, ko da je na radiju.. npr, pred izvođenje penala, normalan komentator bi nabrojao koliko puta je koja reprezentacija izvodila penale na SP, koliko je dobila a koliko izgubila, koji igrači su pucali, koji golmani branili... ovaj lik sedi i sere "klinsman ima na raspolaganju mnogo iskusni igraačaaa"

tako, ništa strašno u suštini, ali sam osetio potrebu da bacim hejtić.. idem kasnije večeras da izblejim sa drugarima i da se dogovorimo za sutrašnju akciju u pančevu.. hteo sam do tada bajs da vozim al oblacima govna iz dupeta vire pa ću iskulirati uz 24 i top gear (news rula)..

e, da, ugasio sam klimu malopre, radila je non-stop od negde tamo početka prošle nedelje i nije joj prvi put.. funai, made in japan, stara oko 8 godina, ako nekom treba preporuka.. :

WTF?!?!? Pade kisa ovde i ako pogledas kroz prozor sunce baca neki krvav odsjaj na grad. Mrtav sam ozbiljan sve je pod crvenom senkom. Jeste petak ali nije 13 bre.... Idem po pusku, za svaki slucaj.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Doshao sa posla, odgledao penale Argentina-Nemachka, igrao se sa klincem i video novi topic na 5 strana [:)] Sad cu da se malo odmorim pa da odgledam neki od 20 filmova koje sam skinuo sa net-a u poslednje vreme.

А в чем сила, брат?

- ovaj komentator za nemačku... katastrofa, lik nijednu statistiku, nijedan manje poznat podatak, ma ništa zanimljivo nije rekao, samo je govorio ko kome dodaje loptu, ko da je na radiju.. npr, pred izvođenje penala, normalan komentator bi nabrojao koliko puta je koja reprezentacija izvodila penale na SP, koliko je dobila a koliko izgubila, koji igrači su pucali, koji golmani branili... ovaj lik sedi i sere "klinsman ima na raspolaganju mnogo iskusni igraačaaa"

Najjache je kad je izvaljivao neshto tipa da se Ayala feLomenalno postavio kad je dao gol ili kako Klinsman treba da odluchi ko ce fudbalirati penala..... lololol

vendetta426.jpg

Remember,remember the 5th of November,the gunpowder treason and plot.

I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot.

Kisa pljusti a ja citam nesto o arhitekturi cpu-a.

Smoric. Ali bar nije vruce.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

a onda cu 3 meseca da pravim bahanalije : ))

Ima li sanse da se prisustvuje? [:D]

@SoD G:

Ti si crnja od mene... Ne daj se!

Edited by [oveRk1nd]

Drzim te za rec :)

@topic:

Smorili P4 Preskoti i ostala bagra. Palim na kisu :)

spavao 2.5 sata, zaboaravio da uzmem lek protiv alergije, dovukao se prebijen do bolnaje...i tada dan postaje predivan...savrshena kombinacija posla, bleje i posmatranja novih stvari...+ najbolja paelja ikada! posle toga utakmica od 5 piva...sad semikontuzovan da istrolujem pa tush i u dgra =o)

spava mi se... drugarica me nije obradovala kad mi je rekla da mi dolazi u 7 ujtru da joj pokazujem engleski... jipi ka jej...

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...