Sheyn Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 joj.. nikad vise oko cele ade i nazad.... :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 joj.. nikad vise oko cele ade i nazad.... :) ← gde ti je mladost? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 NAJJAČA BLEJA IKAD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 moram pod hitno da kupim bajs...sad idem da spavam,... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 pizde, dajte slike jednom prilikom... kad se planete poredjaju kako valja... valjda cu i ja doci Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 moram pod hitno da kupim bajs...sad idem da spavam,... ← to sam i ja pomislio... :) prvi basket mech, sam se sudario sa Korijem, razvalio se... igrao jos x sati basket... sada vise ne mogu da se pomerim od bolova. ali bilo je odlicno, vredelo je. :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 (edited) @Formica Pa, naravno da te sve boli, pored tebe niko nije pipnuo loptu :> bilo vrh :) @ bobo a ti si mr kosooki =) da, ja sam onaj lik sa dugom kosom.. nisam izvalio da sam pomalo cirke dok nisam seo na bajs :P od litar piva? kojot dule smor darijan ivan_ dreadlord exile i njegov drugar zlajonja lucky rambo sheyn saint starbak ignis dei kruko + drugar corey stalja formica bypasser urgh iguana dr nick riviera i jebem li ga ko josh, stvarno gomila ljudi, pusa za sve :** i naravno ja.. Edited June 25, 2006 by Boba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 znam, zezam se.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Ja sam mrtav pregore :( Jebem ti osetljivu kozhu. Apart of that, vrh akcija - samo da nije bilo sunca i onda bi kompletno bio zadovoljan... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 jednom prilikom... kad se planete poredjaju kako valja... valjda cu i ja doci ← samo nemoj s osmehom da dolaziš prvi basket mech, sam se sudario sa Korijem, razvalio se... ← nije baš bio sudar,ja sam te laktom "malo" čuknuo krule izostavio si naša dva bodi bildera sa liste :)) atila i svilnik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 shayn > ahahhahahahaha :) si se umorila??? hahahha :))))) kruko > erhm... mene si propustio shmrc... zhao mi je sto nisam dugo ostao, ali bilo je jebeno vruce i morao sam se kupati, sad imam upalu od plivanja... ebem li ga dredlord > oh you just say that :* Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 zhao mi je sto nisam dugo ostao, ali bilo je jebeno vruce i morao sam se kupati, sad imam upalu od plivanja... ebem li ga ja sam se kupao pre nego sto sam dosao, ali je voda uzas.. malo je falilo da me spasilac udari veslom u glavu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 (edited) taj rad. malo je smrachio onaj celavi seronja na pocetku, ali je sve u svemu bilo vrh ← celavi nas je ubio. kakav chovek. prvo chovek je najjachi fizichki a trazi najvise faulova. pa shta onda ja da radim? :) drugo. trazi svakve gluposti. igramo 3 minuta, 10 minuta se raspravljamo. ali mu je lepo byp_ rekao :) edit: valjda je matori rekao da je trenirao tekvondo. shto ga chini ekspertom za basket :D takodje, uticali ste danas na mene da promenim member title :) Edited June 25, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 @kruko samo se ti smej.. @Sa1Nt e, sto se tice ozvucenja, moguce je da mu je ona ispucala ili se pocepala (neka proveri), mozda ima jace pojacalo nego zvucnike, onda se prilikom glasnije muzike stvara osecaj probijanja, a, mozda su skroz probili.. ne znam gde u bg-u moze da ih sredi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 shayn > ahahhahahahaha :) si se umorila??? hahahha :))))) ← ahaha , kako si nas samo zajeb'o da te pratimo .. :)) ali sta ces kad smo dve budale :) + smo cekali za palacinku jedno 20 min.. :P a sunce..ubi :P e da , smor sto nije dosla jos neka devojka ... bilo mi piglu :P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 shayn > ahahhahahahaha :) si se umorila??? hahahha :))))) kruko > erhm... mene si propustio shmrc... zhao mi je sto nisam dugo ostao, ali bilo je jebeno vruce i morao sam se kupati, sad imam upalu od plivanja... ebem li ga dredlord > oh you just say that :* ← Lol, znash kad bih skontao da se mozhe napraviti konotacija da nisi rekao :D - uchinio si da zgrcheno lice od peKanja (serem, nije bash tolko strashno) krene da se cepa od smeha! Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Kruko, brate, sad da cutis... sigurno nisu pricali o uticaju gama zraka na sablasne nevene. stvarno je bilo vrh, samo me je toliko raspizdelo sunce, da sam spavao do sad, a verovatno cu opet pravo u krevet. veeeeeeliki +++ za Kjoota i Dakicu, pala je razmena fontelea i neki dogovori, sad cekamo da vidimo sta ce da bude... i da, Dunja, sledeci put nas casti nekim (a ti dobro znas kojim) drugaricama, ovo stvarno vise nema smisla. za sta smo se bre borili? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Cek zar niste rekli da dobijam 1000 postova ako odolim da ne naguzim Kojota. Jedva sam se suzdrzo tako da mislim da sam zasluzio nagradu! Inace bilo mi je drago da vas upoznam ali da ne znate da igrate basket ne znate :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 za sta smo se bre borili? za nezavisnu Srbiju? seljacku stranku? ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 za nezavisnu Srbiju? seljacku stranku? ili? ← ne ne hehehehehehe Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 shayn > ahahhahahahaha :) si se umorila??? hahahha :))))) kruko > erhm... mene si propustio shmrc... ← hahaha ala sam se valjao kad sam procitao ovaj prvi red... jebote smekeru :D:D nego za ovo drugo, to ti je sa razlogom ahaha , kako si nas samo zajeb'o da te pratimo .. :)) ali sta ces kad smo dve budale :) + smo cekali za palacinku jedno 20 min.. :P a sunce..ubi :P e da , smor sto nije dosla jos neka devojka ... bilo mi piglu :P ← sve je prajsles. eh to sunce crno ubi :o veeeeeeliki +++ za Kjoota i Dakicu, pala je razmena fontelea i neki dogovori, sad cekamo da vidimo sta ce da bude... ← :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Kul je bilo skroz. Nisam mog'o da ostanem da se zezam pod drvetom (ili u kafanchetu sa pomfritom) jer me je cekalo ciscenje "zhardinjere" plus krechenje, ali je i ovo bilo sasvim kul. Moram da opravim bajs za naredni put. Sve u svemu ... - Jedan od rekorda posecenosti ade, ako ne i najposecenije okupljanje. - Lik "koji je trenirao tekvondo" je smorio, a znao sam da ce se steva najvise prepirati sa njim :) - Ultimativna basket ekipa - kojot/drasko/igi ... ja bih na vas pare neke ulozhio u kladzi :) - Trazhite od Nicka (ili ce on sam) da kaci fotke, posto je on slikao fotoaparatom. - Naravno Dare i njegova poseta uz previjena stopala ;) @ kru - Evo "rolla" ;) To su zapravo cetiri fajla cuvene tekme Kojot/Drasko/Igi vs Zlaja/Margi/Saint. http://www.klanrur.rs/~rhhftp/lucky/ada...-06-06_1442.3gp http://www.klanrur.rs/~rhhftp/lucky/ada...-06-06_1443.3gp http://www.klanrur.rs/~rhhftp/lucky/ada...-06-06_1444.3gp http://www.klanrur.rs/~rhhftp/lucky/ada...-06-06_1445.3gp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 to shto je kojot meni dobacivao loptu ne znachi da smo igrali u istoj ekipi;) dakle zlaja, saint, ja elem, preteklo je 650 kinti posle razracunavanja u kafani tako da ono, sve ce biti ulozeno u neki sledeci put. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 A nemoj da pricas? :) Ja mislio igrali ste zajedno kad ste se stalno dobacivali :) Nista, ispravka onda mora da padne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 za sta smo se bre borili? ← to se kazhe "jesam ja zbog toga poginuo u vijetnamu?" (evantualno 2. sv. ratu =o))) krivo mi sto nisam bio...ovde danas shatro sunchano kad tamo tokom 7 sati 4 pljuska ona gadna u neregularnim intervalima... kachite slike oma sada oma! =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts