Jump to content

Prekinuta tekma

zEki

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

I nakon odgledanog snimka, jos vise sam ubedjen u svoju teoriju da su panduri u stvari najvijacke propalice koje su zavrsile kurs jer su krajnjom ganglijom skapirale da ne mogu samo da navijaju, vec i da nadju posao.

U stvari deo pandura.

Drugi deo su neuspesni krimosi.

Ima i treci normalni deo, al prilicno znemarljiv

Nazalost si u pravu.

svaku osobu koja je u nekoj navijackoj grupi ja smatram za budalu i nenormalnu osobu.

meni neki bliski ljudi su videli na svojo kozi kakve su to budale.

navijaci(govorim o onim golacima,i pijanim dementiranim kretenima)kakvi su zvezdini i partizanovi su vrlo ograniceni ljudi koji kvare zabavu onima koji zele da navijaju normalno,i da bodre klub koji boli qrac za njih:):D

vid'o sam deda mraza

Hahaha da ti si sa 50 kila mracio zandarme i mrstio se na njih :)

Kad kazhem "mi" mislim na navijache uopshteno,a ne na mene... :)))

A inache nikad se nisam mrshtio zhandaru,ali nikad nisam ni bezhao od njega...

i ti Grujo brate,prestani da me hejtujes,bash si me ozrachio u zadnje vreme :)

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Kad kazhem "mi" mislim na navijache uopshteno,a ne na mene... :)))

A inache nikad se nisam mrshtio zhandaru,ali nikad nisam ni bezhao od njega...

i ti Grujo brate,prestani da me hejtujes,bash si me ozrachio u zadnje vreme :)

istripovao si se...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Pa i ti donosish odluku na osnovu par kerova, isti shit. [;)]

brate kao prvo nisu svi nego vecina a na tu vecinu mislim vishe od pola jer su to pi*ke koje kad obuku uniformu mogu da rade shta oce pa se izivljavaju kad stignu nekazem da navijachi nisu stoka ja kazem da su "profesionalni" navijachi stoka tj to su ljudi koji od kluba uzimaju pare za koreografije i ko zna shta i tu su na svakoj tekmi i oni prave sranja a isti ti panduri znaju tachno ko su oni jel oni to rade vec godinama tako da mogu da ih sjebu sve al nece iz neznam ti ja kog interesa i sve ti je to zatvoreno u taj neki zacharani krug de neko nekom koristi za neshto i toga ce biti uvek na ovaj ili onaj nachin i jedino mozemo da se pomirimo sa tim

Bio sam na utakmici, znachi to je bio uzhao... Njima je dao naredbu jedan ker da krenu u PREGAZIVANJE navijacha bukvalno... Znachi to su psihopate, a ne ljudi... Tukli su sve redom, ne zhalim nas na tribini toliko koliko ljude u parteru... Imao sam srece, pao sam na masu medju poslednjima, imam samo jednu chvorugu na glavi, poshto sam opizdio u shipku kod partera... A prizor, znachi dizhem se, i gledam, jedno dete, devojchica, lezhi bez svesti na podu, oni ni da je pogledaju, malte ne gaze preko nje... Uf... Ne mogu ni da pishem shta je bilo sve, samo znam da to toga ne bih doshlo da je uprava partizana podelila podjednako karte... Znate li vi ljudi koliko je zhandara bilo u i ispred pionira... Kao da je bilo 5000 delija, a ne 300-400... Ma nemam rechi... Ejsiejbi

kakve veze to ima sa kartama majketi ?!? to je njihovo pravo...problem nije u tome vec u upravama klubova......oni dizu tenziju.....dule vujosevic samo jede govna svi su protiv patizana ceo svet a oni osvajaju titulu 5x za redom....i jos lupeta kao zasto se samo meni dele tehnicke ...pa zato sto si u terenu 25 minuta od mogucih 40 .....on proziva zvezdu zvezda proziva partizan "navijaci"nemaju mozga tripuju da ce tucom nesto da rese i opa...i uvek nastradaju nevini.....

Нема  будућности без истине.

A shto se policije i zandarmerije tiche, u tolikom broju ih je bilo zato shto je ovo policijska drzava...

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Bio sam na utakmici, znachi to je bio uzhao... Njima je dao naredbu jedan ker da krenu u PREGAZIVANJE navijacha bukvalno... Znachi to su psihopate, a ne ljudi... Tukli su sve redom, ne zhalim nas na tribini toliko koliko ljude u parteru... Imao sam srece, pao sam na masu medju poslednjima, imam samo jednu chvorugu na glavi, poshto sam opizdio u shipku kod partera... A prizor, znachi dizhem se, i gledam, jedno dete, devojchica, lezhi bez svesti na podu, oni ni da je pogledaju, malte ne gaze preko nje... Uf... Ne mogu ni da pishem shta je bilo sve, samo znam da to toga ne bih doshlo da je uprava partizana podelila podjednako karte... Znate li vi ljudi koliko je zhandara bilo u i ispred pionira... Kao da je bilo 5000 delija, a ne 300-400... Ma nemam rechi... Ejsiejbi

AMIN!

ne znam sta da kazem a da nije receno.

zandarmska odluka je definitivno van svake pameti, sami su znali da ce se ponoviti vrsac. mozda im je to i bio cilj?

AMIN!

ne znam sta da kazem a da nije receno.

zandarmska odluka je definitivno van svake pameti, sami su znali da ce se ponoviti vrsac. mozda im je to i bio cilj?

evo shta mi je drug pricao. inache njegov komsija je bio zandarm.

oni na treninzima polome po 10 shtitova i neki od njih se toliko ispovredjuju na treninzima da moraju da idu na lecenje tj. bolovanje.

i na utakmicama oni trebaju satima da stoje mirno, tako da im neka shorka dodje ko kec na deset da se malo razmrdaju. :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Ma dijabole su drotovi i jedva su chekali ovako neshto siguran sam!

Na drugoj utakmici u Vrshcu(kada je Partizan osvojio titulu) izlazimo napolje stoje drotovi u koloni sa spushtenim shtitovima, a mi mirno prolazimo...samo sam pogledao nekog puba u ochi 'malo vishe nego shto je trebalo', lik je napravio potez kao da ce da krene da me gazi, ali se zadrzao u poslednjem trenutku. Jednostavno mu se videla ogromna mrznja u ochima i samo je chekao priliku...

Ma jadni su.

Za onaj snimak mogu da kazem da je shteta shto nije snimljeno kako im vichu : "Idite na Kosovo"

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Ma ti zhandari su bre pizde psihopatske, bez kuchta, macheta i mozga!

Naravno da su jedva chekali, pa shta mislish, zashto bi neko uopshte upisao zhandarmeriju ako ne zheli da tuche ljude...

A pogledajte ovo

pionir4velika6xs.jpg

Koliko vidim, jedan pub nosi brojanicu.

Pa kome se ti molish kad tuchesh zhenu i decu mamu ti jebem!

Pa 90 % policajacu su iskompleskirani kreteni koji u policiju stupaju da bi se na neki nachin oslobodili tih kompleksa. Jedan (i jedini) od nachina je da tuku ljude.

Shto volim ove filozofe. Vi ste se svi veselili i panduri su voleli da vas shibaju. Umesto da smirite budaletine koje su medju vama vi ih pushtate da gadjaju fight-napaljenu zandarmeriju mokratjom i psuju majku na mrtvo ime. I kad krene kordon, vi se onda chudite. ,,Panduri su neopevana stoka" - rechi prijatelja koji 21 polaze kraj shkole [i muke] u Sremskoj Kamenici [pandur internat]. Nikad ali nikad necu reci da su panduri cvecke, ali zato navijache isto tako necu da branim. Kad se huliganishete i pushtate takve debile da prave sranja onda ochekujte da sami ispashtajte posledice chak i kad za iste niste krivi.

Zarko zelim zakon 5xstrozi od engleskog

20+ godina robije svakom napaljenom neandertalcu sto pravi sranja na pre i posle tekmi.

Dosta vise da Ginu deca zbog smrdjivog sala i kape.

Dosta vise batina.

Dosta vise nasilja.

Jedan Mirko je umro u 17 godini.

Neka se ne ponovi

Interrupts better than Kanye

Evo ovako ja sam veoma objektivan. Nema nikakvog opravdanja od toga sto su bacane kese sa pisacom. Ali, organizator zna i svestan je da su 2 suparnicka kluba iz Beograda kao i njihovi navijaci i da nikako nece na nacin na koji je Partizan uradio, a to je da podeli 120 karata Zvezdinim navijacama odnosno da pusti u prodaju, a ostalih 3 iljade da da grobarima odnosno partizanovim navijacima. To je prva greska. Druga greska je da stavite kordon policije izmedju navijaca koji su odvojeni maltene 3 metra jedni od drugih. Pa nisu navijaci gadjali pandure kesama pisace nego grobare koji su stajali iza tih pandura. Drugo ako vec na neki nacin zelite da smirite situaciju koje ja smatram uospte nije bilo onda ne treba da zatvorite jedan jedini ulaz odnosno da na tom ulazu stavite pandure koji biju svakog ko krene da izadje. Potiskivanjem mase ka donjem delu tribine samo je izazvalo vecu paniku i na taj nacin se dogodilo to sto se dogodilo. Drugo ne moze jedan pandur da bije, a drugi da mu govori da prestane da bije. Odma se u startu javlja nesuglasica odnosno da je to samo stvar individualca dal ce da maklja ili ne. Trece, ko je na ovom svetu pametan pa pusti vodje i opet grupu navijaca kojoj mesto pripada na tribinama u parter. I na kraju sve je to politika zlo danasnjeg sveta. A sta je politika nego neciji interes. I jedne i druge strane. Realno svi su govna. A ispastaju oni koji su najmanje krivi.

P.S. I uostalom sta me boli kara sto su oni isprovocirani. Jer tvoj posao da ti sprecis sukob izmedju suparnickih navijaca. Jeste, onda tu cuti i ne seri. I boli me kara, ici cu na tekmu nebitno fudbalsku ili kosarkasku i olupacu pandura cim mi se ukaze povoljna prilika. Pa nek me uhapse, jebe mi se.

V