OrthodoX Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Jbno ne verujem...ne verujem...ne verujem... Brazil da ispadne...i to na ovakav nachin...mislim...OMGOMGOMG!! Shok...mada shta znam, iako sam ochekivao neshto sasvim suprotno nekako mi i malo drago da su ispushili jer su u svaku tekmu ulazili potcenjivachki i sa pola gasa...malo me podsetishe na americhku reprezentaciju u basketu, kao lako cemo protiv svih i na kraju ispush. Jedini problem mi je shto apsolutno nemam ideju za koga da navijam do kraja...mozhda za Nemce zbog timskog duha, piva i kobaja. :) Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Gde su sad oni koji su se cudili zasto neki ovde ne vole Brazil jer oni ''omg igraju najlepsi fudbal i ne moze niko da ih dobije''.Francuska ne samo da je rezultatski dobila ovu utakmicu nego je totalno tehnicki ponizila Brazil (Zidan,Ribery,Henry,Malouda) i mogli su Brazilci da prime bar jos 2 gola.Ta njihova arogancija da misle kako mogu bez igre da u svakom momentu postignu gol im se najzad obila o glavu...jeste Bartez mator i poprilicno nesiguran ali jedan Ronaldov udarac u toku cele utakmice je u stanju da odbrani...e tako. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 A shta fali Nemachkoj ← jednostavno ih ne volim! mozda bi najbolje bilo da osvoji portugal, posto jedini od svih polu-finalista nema titulu. brazil nista nije pokazao na ovom turniru, svi su pricali da se cuvaju za cetvrt-finale i dalje, e pa eto im, neka sada kalkulisu na odmoru i ispred tv-a dok gledaju ostale utakmice. stvarno su me razocarali. cak sam i odlucio da navijam za njih, eto, i oni su ispali. izgleda da definitivno treba da pocnema da navijam za nemacku ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Ronaldinho igra sam vs celzija a sad nece da potrci ko i ostali igraci zasluzeno su ispali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 sta mislite da li ce sada kristijano ronaldo preci u real, posle onog incidenta sa runijem...na mnogim sajtovima njega optuzuju za runijev karton ,mada je runi budala sama za sebe, kao i erikson koji je igrao sa jednim spicem. KOje god na ovom prvenstvu igrao sa jednim pravim spicem, taj je ispao (brazil,argentina,engleska), sem italijana, ali oni su slucaj za sebe. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 runi je cigan, ko i argentinci juche.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Ne znam kako je mogao Ronaldo da iznervira (?!) Runija, kad je ovaj izgazio muda od Karavalja tu pred sudijom, zato je i dobio crveni a ne zato sto je odgurnuo ovog papana. Sto se Brazila tice nije ni meni zao jer realno nisu pokazali nista. Nema to veze sa "sindromom: Francuska", nego jednostavno ih je bolela patka. A kad nekog boli patka onda boli i mene za njih. A finale ima da bude Portugal:Italija, jer su realno, te dve ekipe pokazale najvise, svaka na svoj nacin. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 kristijanoronaldichari <--- ROFLLL!!!! NeNenene samo nemoj Italiju u finalu to ce biti dosadno :) Bio sam u nekoj kafani ili sta je,gledali smo utakmicu bilo preko 100ljudi (napolju je TV) nije bilo coveka koji je navijao za Brazil,a kada je Henry dao gol svi su skocili ebote :)) ne razumem zasto ali ok >:) Iskreno Francuska je igrala bolje i zasluzila pobedu, Zidane im je objasnio nekoliko forica :) Portugal je ispao smor jer nije pobedio englesku sa jednim manjem igrachem nego su isli na penale,mislim da osvaja Nemachka ali bi voleo da osvoji Portugalija :P MOZDA rooni nije ni zasluzio crveni karton,trebao je ranije da svira ovaj faul,ne moze on sam protiv njix 2...jednostavno se lik iznervirao a MOZDA ga i slucajno zgazio mada ne verujem...bas je nasilan chovek rofl :) Portugal-Nemachka finale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 nikako ne gotivim engleze... ni holandjane... tako da sam prvi put u zivotu dva puta zaredom navijao za portugalce... svi "moji" su prosli u polufinale... voleo bih da nemci od sila osovine idu u finale i to na francuze... :)))) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Samo ne Italija u finalu! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 (edited) sta mislite da li ce sada kristijano ronaldo preci u real, posle onog incidenta sa runijem...na mnogim sajtovima njega optuzuju za runijev karton ,mada je runi budala sama za sebe, kao i erikson koji je igrao sa jednim spicem. KOje god na ovom prvenstvu igrao sa jednim pravim spicem, taj je ispao (brazil,argentina,engleska), sem italijana, ali oni su slucaj za sebe. ← dobio bi on crveni svejedno. sudija je vec doneo odluku. ali ipak K. Ronaldo je stvarno ispao najgori idiot. videlo se i Runijevo razocarenje dok ga je gurao. ni sam nije verovao da klupski drug moze tako da odreaguje... Edited July 2, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 znachi zbog odvaljivanja svoje potkolenice tokom popodneva malo sam popio par tabletica i legao da odmorim oko 8 sinotj...oko 10 me probudio 57mi minut, nasmejem se i nastavim do 11...pa sam zato vileneo do 4 =o), 80's music pwns! inache ja i dalje navijam za bratju germane, mnogo je lepo ovde kad dobijaju, a sto se italijana tiche pa njih schwabenzi dobijaju samo na trchanje =o))...a francuska vs portugal necu da navijam nego samo da uzhivam =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Svaka cast Francuzima..... A na Portugal se iskenjam... I imacemo novog prwaka :) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Koliko sam se izbedachio zbog Engleza,toliko mi jebena drago sto je Brazil ispao... ne mrzim ja njih nego ove papane sto se lozhe na najjache,evo vam ga sad! Ispadoshe svi moji favoriti,sad nisam toliko zainteresovan za SP :/ Ali kapiram da ce shvabe osvojiti,zato sto su domacini Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 AH...svrsh...objasnishe Francuzi fudbal juche...kolku karu ima ovaj Zidan...Zidan vs Joga Bonito :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Zidan je carchina ! Takvog majka vise nije rodila ! Francuzi osvajaju ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Po meni sada Nemci osvajaju Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Ako cemo realno, Francuska je osrednja ekipa + Zidan (i malo onaj maleni na R), tako da oni nikako ne mogu da pokazu najlepsi fudbal. Ali dobro. Po meni najlepse igraju Portugalci, a sto je najgore, jedino ko bi mogao da ih sprechi realno (realno po meni, jel), po svemu do sada pokazanom su Italijani. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 svi su bulje, jedno od najgorih SP koje sam gledao... Italija '90 FTW... bole: taj mali na "r" je Riberi - odlichan igrach.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 prosecna ekipa sa sve Vijerom i Anrijem,Galasom i Tiramom...mislim strasno...a Domeneka hejtuju najstrasnije zbog Riberija,n00bz tamosnja populacija :)) nego,sto ne volim kad neka ekipa odigra dobro i onda ceo forum pocne da navija za njih(to meni ne smeta uopste) nego meni smeta sto onda odmah sledecu tekmu,ta ekipa ispusi :))))))))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Jebiga Francuzi su fenomen,ne znaju da igraju protiv slabijih ekipa kad moraju da napadaju ali zato prodju najjace ekipe :].I dalje mislim da Nemacka osvaja i to bez nesto puno muke,osecam da im je najteza utakmica vec prosla Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 ne navijam vishe ni za koga, ispali i englezi.. a to da portugalci igraju najlepshi fudbal, ne znam bole koje si ti prvenstvo onda gledao. Mrtvo protiv angole i irana, protiv mexica dobrih prvih 25 min, protiv holandije jedna shansa iskorishtena, i protiv engleza nula.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Koliko sam se izbedachio zbog Engleza,toliko mi jebena drago sto je Brazil ispao... ne mrzim ja njih nego ove papane sto se lozhe na najjache,evo vam ga sad! Ispadoshe svi moji favoriti,sad nisam toliko zainteresovan za SP :/ Ali kapiram da ce shvabe osvojiti,zato sto su domacini ← ne znam zasto. ja sam navijao za njih ali celo prvenstvo su odigrali tako jadno da mi je na kraju drago shto su nas resili one bede. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 (edited) nadam se da ce francuzi uzeti, jedina, ali jedina ekipa koja je pokazala kako se igra fudbal <--- uopste nije istina,prvu dobru utakmicu su odigrali protiv Brazila,do sada,Francuska je bila ocajna...retko ko je mislio da ce Fra da pobedi...Ma portugal keva ;)) edit: P.S navijao sam za Mexico ;( (posle sto smo mi izgubili) Edited July 3, 2006 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 (edited) Rofl starbak :) italijani mi se ne svidjaju,francuzi nisu ni zasluzili ne znam tako mislim a nemci su domacini necu za njix da navijam,ako pobede bice "a jbg bili su domacini imali podrske najvise lbalbal" ...portugal smrdi jbg ne navijam ni za koga :))) (onak C.Ronaldo je zajebo runija samo tako:))) ako se vrati u mancester runi ima da ga pojede) edit: Mexico ftw Edited July 4, 2006 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts