manager Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 batice, sudijske greske su sastavni deo fudbala. ti bi to najbolje trebao da znas.. dok je fudbala bice i sudijskih gresaka (samo ukolike ne ugrade mikro cipove u lopte). ja odavno ne slusam nase komentatore, a narocito gojka.. samo ukljucim kada CAR komentarisanja, aca stojanovic, prenosi!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 off topic @Gruja Jel si igrao u gudurici nekad? Nemogu da verujem da neko na ruru pominje jebenu guduricu! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 znachi nemci su taaako smorili sto su krenuli da igraju neku chudnu "obranu u napadu sa namestanjem lopti aj-vishe-daj-taj-gol-majke-ti-balaku" umesto da su isli josh napred do kraja...ali zato je sad u gradu veselo samo tako...znachi vesele se ko da nisu nemci ;o))...sad da pobede bratja mexikanci pa idemo dalje =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 batice, sudijske greske su sastavni deo fudbala. ti bi to najbolje trebao da znas.. dok je fudbala bice i sudijskih gresaka (samo ukolike ne ugrade mikro cipove u lopte). ja odavno ne slusam nase komentatore, a narocito gojka.. samo ukljucim kada CAR komentarisanja, aca stojanovic, prenosi!! ← ali brate,tolerisem sudijske greske tipa ruka,ofsajd,to je stvarno mikrosekund u pitanju,ali jbt,cisto njegova odluka je i jos pritom ima vremena da razmisli da li ce da da onako glup zuti karton za iskljucenje i da indirektno utice na dinamicnost utakmice...mogao je sad i da iskljuci Hajncea pa je lepo razmislio,pogledao...mnogo su smesne sudije jer nisu iz vrha i to se bas bas oseti... off topic @Gruja Jel si igrao u gudurici nekad? Nemogu da verujem da neko na ruru pominje jebenu guduricu! :) ← Brate,gde ja sve nisam igrao...naigrao sam se po takvim selima samo tako,imao sam 15-16 godina i nisam hteo da treniram sa mojim uzrastom i da igram kvalitetnu ligu vojvodine,nego sam hteo da igram za seniore i da igram tako divljacke lige,ako nista barem sam se zestoko izchelichio,tamo ljudi biju i ne pitaju koliko imas godina... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Kao sto rekoh pre neki dan sudije na ovom prvenstvu su uzas zivi,pogotovo juzno americke i azijske sudije,a da ne govorim o linijskim.Nisam gledao mech na kojem nije dosudjeno nekoliko totalno nepostojecih ofsajda,a ko je ovde bese rekao da su sudije na nivou neka se shuta u glavu.Lepo su me odrali u 92 minutu danas za 4 soma i nadam se da ce da popiju debele kazne.To nisu sudijske greske,to je totalni uzas i neznanje. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 kakvu golcinu je dao rodriguez , a ja bas zeleo da vidim argentince kako placu sa sve maradonom.nadam se da ce nemci da ih naguze u 1/4 finala.A poneke sudije su stvarno smesne ali realno nemacka je 100X bolja nego svedska i zasluzeno su prosli.a to sto ste vi pukli na kladzi ili ne volite nemce zbog drugog svetsko rata ili ko zna zasto to je vasa stvar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (edited) aj sad procitaj ponovo sta si napisao.gde sam ja ili bilo ko kritikovao nemce?kriv je direktno linijski sudija na utakmici argentina - meksiko sto ja nisam uzeo 4 hiljade danas i to je poenta.nemci naravno idu dalje zasluzeno... Edited June 24, 2006 by HellFire) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 argentina, idemo dalje!!!!! Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Veću glupost od "sudijske greške su sastavni deo fudbala" nisam čuo. To je kao kada bi rekao da su bagovi sastavni deo Windowsa! Znači i jedno i drugo je tačno, ali je najveća glupost reći to u smislu, Bože moj, šta da se radi, takva je igra, tako i treba da bude. Ovo svetsko prvenstvo po kriterijumu kvaliteta suđenja je NAJGORE IKADA, možda je čak i gore od onog u Urugvaju 1930. kada su redari i policajci pomagali domaćem timu i učestvovali u igri... Prvobitno je predviđeno da se na ovom prvenstvu uvede pored radio komnikacije i revizija snimaka koju obavlja 5. sudija, ali se od toga odustalo, baš se pitam zašto. Tehnološke mogućnosti za SAVRŠENO suđenje postoje već najmanje 15 godina, a to se konstano izbegava, zašto? Zato što je FIFA mafija čije se ime (kako kaže Ćira) na srpskom izgovara kao FUFA. Kako bi inače Nemci daleko dogurali na ovom šampionatu da je suđenje OK... Jedina utakmica koja sam ja gledao da je imala odlično suđenje je SCG - Holandija. Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 sudije samo tako trebaju neku dioptriju da to nije normalno....jedini problem sa modernizacijom i elektronizacijom svega toga je sto nema shanse da se to standardizuje i uvede svuda u svetu jer kosta boga oca para...mozda najbolje lige evropskih zemalja ali to je to... takodje, nemci su #1 u svetu po pokushajima da proguraju "chip in the ball" i ostale hi tech fore jer ih i dalje peche 66ta, chak iako je zbog toga engleska imala 40 godina baksuza (za koji se nadamo da ce i ove godine da se nastavi =o))) sto se tiche argentinaca, navijao sam za MExiko sve dok Rodriguez nije dao ono sto je za mene za sada drugi najlepshi gol na prvenstvu, znachi svaka mu chast... sledecu navijam za bratju schwabe jer ne zhelim da zamislim sta ce da bidne kad izgube =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Verujem da ce Nemci da dobiju posto se Argentina juce posteno namucila i istrosila :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Verujem da ce Nemci da dobiju posto se Argentina juce posteno namucila i istrosila :) ← I ja ga tako cenim, mada bice dobra tekma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Mislim da ce Nemci da osvoje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Verujem da ce Nemci da dobiju posto se Argentina juce posteno namucila i istrosila :) ← pfffff,ko da nemaju 5 dana odmora... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Sada ce Engleska da izgubi..Voleo bi da portugal pobedi holandiju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Mislim da ce Nemci da osvoje. ← Jeste da su domacini i da fino igraju, ali Brazil je Brazil... I da stignu do finala tesko ce da pobede brazilce. Al' videcemo sta ce da bude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Bash zato shto su pod velikim pritiskom mislim da ce Brazilci da popuste(setite se 98 kako su se raspali u finalu), a shvabe su lud narod. Mentalno su sigurno najjachi i mislim da ce u svaku utakmicu da ulaze bez prevelike euforije ali sa zeljom da se bore do kraja, a to je uvek bio njihov najveci kvalitet. Nisu za dzabe najuspeshnija evropska zemlja na mundijalima(a nisam siguran da li su chak uopshte bili na prva 3) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Sacu da zvucim ko napaljeni navijac Engleske (koja igra ocajno u ovom mecu inace) ali Bekamu se videlo u ocima dok se namestao da sutira da ce da zatrese mrezu.Znaci kazem pre udarca,ovo je gol 100% a tjale kao nema shanse i bum :P Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Da, to je bio onaj zajebani Bekamovski pogled kojim je oborio s nogu Viktoriju Nemci imaju velike shanse da dobiju ovo prvenstvo i za sada igraju zaista veoma stabilno. Ako mene pitate, ja bih voleo da pobedi Portugal Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 takodje, ne gotivim neshto preterano holandiju,a i portugalci su pokazali mnogo vishe u prvoj fazi. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 1.polufinale Nemachka-Italija 2. polufinale Engleska-Brazil dalje od ovoga ne bih smeo da prognoziram, mada bih voleo da vidim italija vs. engleske u finalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 prokleti zabari imaju skroz opusten put do polufinala, prvo australija,a posle pobednik ukrajina-shvajcarska... Bice zajebano u 1/4 brazil vs francuska Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 zhabari ce da prsnu protiv Svajcarske,Svajcarci ftw,pre SP bas sam i ovde rekao da ce po meni da budu jedno od najvecih iznenadjenja... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 teshko jogru, zhabari su zhabari, uvek se provuku Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 auuu...biju turci al biju i nashi...tvrda partija ali mi je gotiva sto su protugalci otishli dalje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts